Odškodnenie klientov nebankových subjektov
Obžalovaní v kauze BMG sú na slobode Kedze im uplynula vazba, stihani budu dalej na slobode. Zaujimave vsak je, co po prepusteni povedal Pachinger: "Pokial sa pytate mna, ci citim vinu, tuto otazku by ste mali dat panovi Dzurindovi, v prvom rade."
logika hodna ****** akym je. Ked niekoho zastrelite, je to vinny vyrobca zbrane?Tomasito napísal:Pachinger: "Pokial sa pytate mna, ci citim vinu, tuto otazku by ste mali dat panovi Dzurindovi, v prvom rade."
Nebankove subjekty boli legalne, hotovo. Nelegalne bolo ich vykradnutie a teda kradez miliard sk, co neurobil dzurinda, ale majsky, fruni a spol.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Odskodnenie by pre mna osobne bolo jedno z najvacsich svinstiev co sa za poslednych par rokov na Slovensku udialo. Z mojich dani to nepojde, ale z dani mojich rodicov, ktori mali rozum a neverili 40% to pojde. Videli ste posledni diel susedov? Tak trefne. Chcel by som vidiet rozbor priemerneho IQ ludi co tam vlozili peniaze.
-
t0m4s3
Admin
Urcite to nepojde dani. Pridu ufoni a polozia nam vagon zlatych tehal na zlatu luku. Alebo to budu Majskeho kumpani splacat poctivo do konca zivota, ze? Z coho ineho si predstavujes, ze sa by sa to mohlo odskodnit?Dizzy napísal:keby malo byt to odskodnenie z dani, urcite nie. ked chcu odskodnovat majskeho kumpani, nech si odskodnuju
nevravel dnes niektori z tych prepustenych ufonov, ze maju nejaky vlastny plan na odskodnenie klinetov? zevraj to nemaju byt peniaze danovych poplatnikov. narazal som na to.t0m4s3 napísal:Urcite to nepojde dani. Pridu ufoni a polozia nam vagon zlatych tehal na zlatu luku. Alebo to budu Majskeho kumpani splacat poctivo do konca zivota, ze? Z coho ineho si predstavujes, ze sa by sa to mohlo odskodnit?
edit: vedel som, ze sa mi to nesnivalo http://www.sme.sk/c/3613308/Brtva-a-Pac ... enych.html
V tej base sa museli riadne nudiť. Som naozaj zvedavý na ten systém, kde z ničoho spravia 16 miliard. Dúfam, že ak náhodou ten systém spustia, tak zo "vzniknutých" peňazí najskôr podporia tie odvetvia, kde sú naozaj potrebné peniaze.. (zdravotníctvo, školstvo...)Pachinger napísal:"Nejde o priame zdroje, že niekto príde a zaplatí to. Je to systém, ktorý vytvorí takú situáciu na trhu, že ten trh je schopný uhradiť mnohé veci týmto klientom,"
-
hojko
Site Admin
http://video.markiza.sk/archiv-tv-marki ... viny/25017
(6. spot - Vyzyvaju premiera, aby odstupil)
Poskodeni klieknti sa chcu obranit na Europsky sud pre ludske prava. Snad nie preto, ze vlada ma ciastocne odskodnenie v programovom vyhlaseni a zatial sa tak nestalo. Zial, keby tito darmozraci a nenazranci neverili takymto pofidernym spolocnostiam a megavynosom, tak mohli mat stale svoje peniaze. Smola, je to ich chyba a tak nech neziadaju peniaze od nas - danovych poplatnikov. Ked im povodne odplavia dom, tak nemam problem s niecim takym, ale pre ich sprostost...
(6. spot - Vyzyvaju premiera, aby odstupil)
Poskodeni klieknti sa chcu obranit na Europsky sud pre ludske prava. Snad nie preto, ze vlada ma ciastocne odskodnenie v programovom vyhlaseni a zatial sa tak nestalo. Zial, keby tito darmozraci a nenazranci neverili takymto pofidernym spolocnostiam a megavynosom, tak mohli mat stale svoje peniaze. Smola, je to ich chyba a tak nech neziadaju peniaze od nas - danovych poplatnikov. Ked im povodne odplavia dom, tak nemam problem s niecim takym, ale pre ich sprostost...
-
Reanimated
Medium Expert
nebude stacit, ani zdaleka...vsetko pojde pod cenu, lebo o to nie je zaujem a skladovanie cosi stoji, takze to bude predane lacno...
Stat namiesto odskodnenia by mal investovat do ekonomickeho vzdelania obyvatelstva, aby sa taketo veci nestavali - koniec koncov oblbnut Slovaka nie je problem, ved je stale hrba ludi co nevie rozdiel medzi urokom a uverom...
Stat namiesto odskodnenia by mal investovat do ekonomickeho vzdelania obyvatelstva, aby sa taketo veci nestavali - koniec koncov oblbnut Slovaka nie je problem, ved je stale hrba ludi co nevie rozdiel medzi urokom a uverom...
-
molotov356
Medium Expert
hehe
Fico im nasypal zrno popod sklo a chuďatá si udreli svoje hlavičky.
Jedna banda horšia ako druha. Jední naletia podvodníkom pre vidinu nerealnych vynosov, další na ich nešťastí stavia vrcholnu politiku.
Pokojne ale môžu zhabať majetky poškodeným + Ficovi a odškodniť z toho daňových poplatníkov za to, že toto musia 4 roky počúvať.

Jedna banda horšia ako druha. Jední naletia podvodníkom pre vidinu nerealnych vynosov, další na ich nešťastí stavia vrcholnu politiku.
Pokojne ale môžu zhabať majetky poškodeným + Ficovi a odškodniť z toho daňových poplatníkov za to, že toto musia 4 roky počúvať.