Odškodnenie klientov nebankových subjektov

Diskusie na politické témy...

Ste za odškodnenie klientov nebankových subjektov?

áno, som za odškodnenie klientov NS
8
8%
nie, nie som za odškodnenie klientov NS
87
92%

Celkom hlasov: 95

krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

to hej :wink: prial by som ti vidiet ako sa brataju janko s belom v parlamentnom bufete. pani to bol pohlad (kamarat to mal natocene v mobile). no a to, co potom predvadzaju pred TV kamerami je otoc o 180 stupnov. zaujimalo by ma jedno: kedy to hraju, a kedy to je naozaj? :oops:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Obžalovaní v kauze BMG sú na slobode Kedze im uplynula vazba, stihani budu dalej na slobode. Zaujimave vsak je, co po prepusteni povedal Pachinger: "Pokial sa pytate mna, ci citim vinu, tuto otazku by ste mali dat panovi Dzurindovi, v prvom rade."
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Tomasito napísal:Pachinger: "Pokial sa pytate mna, ci citim vinu, tuto otazku by ste mali dat panovi Dzurindovi, v prvom rade."
logika hodna ****** akym je. Ked niekoho zastrelite, je to vinny vyrobca zbrane?
Nebankove subjekty boli legalne, hotovo. Nelegalne bolo ich vykradnutie a teda kradez miliard sk, co neurobil dzurinda, ale majsky, fruni a spol.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Odskodnenie by pre mna osobne bolo jedno z najvacsich svinstiev co sa za poslednych par rokov na Slovensku udialo. Z mojich dani to nepojde, ale z dani mojich rodicov, ktori mali rozum a neverili 40% to pojde. Videli ste posledni diel susedov? Tak trefne. Chcel by som vidiet rozbor priemerneho IQ ludi co tam vlozili peniaze.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

keby malo byt to odskodnenie z dani, urcite nie. ked chcu odskodnovat majskeho kumpani, nech si odskodnuju
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dizzy napísal:keby malo byt to odskodnenie z dani, urcite nie. ked chcu odskodnovat majskeho kumpani, nech si odskodnuju
Urcite to nepojde dani. Pridu ufoni a polozia nam vagon zlatych tehal na zlatu luku. Alebo to budu Majskeho kumpani splacat poctivo do konca zivota, ze? Z coho ineho si predstavujes, ze sa by sa to mohlo odskodnit?
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

t0m4s3 napísal:Urcite to nepojde dani. Pridu ufoni a polozia nam vagon zlatych tehal na zlatu luku. Alebo to budu Majskeho kumpani splacat poctivo do konca zivota, ze? Z coho ineho si predstavujes, ze sa by sa to mohlo odskodnit?
nevravel dnes niektori z tych prepustenych ufonov, ze maju nejaky vlastny plan na odskodnenie klinetov? zevraj to nemaju byt peniaze danovych poplatnikov. narazal som na to.

edit: vedel som, ze sa mi to nesnivalo http://www.sme.sk/c/3613308/Brtva-a-Pac ... enych.html
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pachinger napísal:"Nejde o priame zdroje, že niekto príde a zaplatí to. Je to systém, ktorý vytvorí takú situáciu na trhu, že ten trh je schopný uhradiť mnohé veci týmto klientom,"
V tej base sa museli riadne nudiť. Som naozaj zvedavý na ten systém, kde z ničoho spravia 16 miliard. Dúfam, že ak náhodou ten systém spustia, tak zo "vzniknutých" peňazí najskôr podporia tie odvetvia, kde sú naozaj potrebné peniaze.. (zdravotníctvo, školstvo...)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

http://video.markiza.sk/archiv-tv-marki ... viny/25017
(6. spot - Vyzyvaju premiera, aby odstupil)

Poskodeni klieknti sa chcu obranit na Europsky sud pre ludske prava. Snad nie preto, ze vlada ma ciastocne odskodnenie v programovom vyhlaseni a zatial sa tak nestalo. Zial, keby tito darmozraci a nenazranci neverili takymto pofidernym spolocnostiam a megavynosom, tak mohli mat stale svoje peniaze. Smola, je to ich chyba a tak nech neziadaju peniaze od nas - danovych poplatnikov. Ked im povodne odplavia dom, tak nemam problem s niecim takym, ale pre ich sprostost...
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Presne tak, absolutne suhlasim, preco by sme sa my vseci mali skladat z nasich dani nejakym chujkom, zato ze su tupci a nechali sa takto oklamat.
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

ja som tiež zásadne proti odškodneniu... možno tak maximalne poľutovať :D ale žeby som sa mal aj ja skladať na blbosť zopár chamtivých dôchodcov... to skutočne radšej za tieto zdroje opraviť dajakú nemocnicu :)
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Keď sa nechajú odrbať....čo už...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

odškodnenie - čo si Funi a spol navarili, majú si aj zjesť - kompletne im zabaviť všetok ich majetok a z neho vyplatiť ľudí. Z daní rozhodne nie. Naša vláda sa zaviazala tých ľudí odškodniť - je v ich záujme aby nenarušili štátny rozpočet - nech pritlačia na Fruniho and company. - názor laika
Slamy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slamy »

hmm, len či majetok Fruniho a spol bude stačiť... čo to im iste ostalo, ale veľa stihli prepísať na rodinu, kamarátov a tu bude asi problém... zo Šebeščáka je napríklad poloasociál, Majský myslím dal väčšinu na deti atď... akurat Fruni nič nestihol, tak mu všetko zobrali :D
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

nebude stacit, ani zdaleka...vsetko pojde pod cenu, lebo o to nie je zaujem a skladovanie cosi stoji, takze to bude predane lacno...

Stat namiesto odskodnenia by mal investovat do ekonomickeho vzdelania obyvatelstva, aby sa taketo veci nestavali - koniec koncov oblbnut Slovaka nie je problem, ved je stale hrba ludi co nevie rozdiel medzi urokom a uverom... :roll:
molotov356
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa molotov356 »

NEODŠKODNIŤ je to ich hluposť že do toho dali peniaze. Keby oni natom zarobili tie očakavane veľke výnosy delili by sa s nami . NIE tak prečo sa im ma cely štat skladať??? Išli do rizika a nevyšlo im to ..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

hehe :) Fico im nasypal zrno popod sklo a chuďatá si udreli svoje hlavičky.
Jedna banda horšia ako druha. Jední naletia podvodníkom pre vidinu nerealnych vynosov, další na ich nešťastí stavia vrcholnu politiku.

Pokojne ale môžu zhabať majetky poškodeným + Ficovi a odškodniť z toho daňových poplatníkov za to, že toto musia 4 roky počúvať. :P :wink:
Napísať odpoveď