Najsympatickejsi narod, kultura

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

+ irsko(ich tance), severske krajiny(vysoka zivotna uroven), japonsko(vyspelost techniky), novy zeland (priroda a rozmanitost), usa(niektore serialy a filmy) :)

- arabske krajiny voci ich spravaniu k zenam, romovia, usa (politika)
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BBCworldsTruth »

:plus: Mongoli a celkovo kočujúci ľudia ako nentci na sibíry atď., Staroveký svet, hlavne Čína, Babylon, Egypt a Grécko.

:minus: Slováci, Američania... alebo všetky nacionalisticky zamerané kultúry, ktoré žijú vo svojom svete dokonalosti a nadradenosti svojho "kmeňa".

:minus: Kultúrne zdegenerované národy ako Cigáni, Aborigeni v Austrálii Inuiti v Grónsku. Nie že by som žil vo svete nadradenosti ako som napísal v prvom mínuse :coffee: len vďaka cigáňom chápem že niektoré kultúry sú proste :dedko:
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

pekne ked nemas rad sam seba :( :o ja by som nosil aj tricko kde by bolo napisane " JA SOM ZO SLOVENSKA - I m from SLOVAKIA" po celej amerike :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

BBCworldsTruth napísal::minus: Kultúrne zdegenerované národy ako Cigáni, Aborigeni v Austrálii Inuiti v Grónsku.
original cigani, aborigeni ani inuiti nie su kulturne zdegenerovani. to, ze nechodia do opery a necitaju knihy neznamena, ze nemaju kulturu. kulturne su vyspeli rovnako ako hociktory iny narod. ku kulture sa totiz rataju aj veci ako legendy, ludove pribehy, piesne, ritualy atd. ak to mam zvulgarizovat, tak my mame akurat dobsinskeho rozpravky, par dedinskych povedaciek a legendu o sitne. mas potom zaujimavy rebricek hodnot, lebo pod slovom kultura si asi predstavujes to, ak niekto neflusne na ulici na chodnik :roll:

edit: tie narody boli na svete omnoho skor ako sa zacali pisat nase dejiny, takze o mnozstve nazbieranej "kultury" nemoze byt v porovnani s nami ani rec :wink:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

joejoe napísal:pekne ked nemas rad sam seba :( :o ja by som nosil aj tricko kde by bolo napisane " JA SOM ZO SLOVENSKA - I m from SLOVAKIA" po celej amerike :D
a co by si tym dokazal? :roll:
je rozdiel narod a jednotlivec..
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

:minus: Madari , Albanci , Kazachstancania a tie ine krajny okolne , Rusi , Anglicania , Nemci
:plus: Americania , Rakusania , Cesi ,Holandania (marihuana :smt033 ) :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Key5ers0ze napísal:sympaticki: Iri, Skoti, Welsania, Madari, Cesi, Kanadania
Haha....Welsania su uz ina kapitola....ale osobne ich ani z daleka nepovazujem za sympatickych :(
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

asi budes mat v UK skusenost najma s pristahovalcami, Welsania, ktori ziju vo Walese su v pohode.. To iste sa stalo mne so Skotmi, ktorych milujem..Ked som stretol skotov co zili v Manchestri bol som zhrozeny :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

:plus: Nori, Fini, Poliaci... mozno este Francuzi
:minus: cigani, proste absolutne neznasam ich zivotny styl, vyjadrovanie, fuck em up! Nemci, Ukrajinci...
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

:plus: Čínania, Japonci /ale tie stare cinske a japonske civilizacie nemysilim terajsie staty/, potom este Májovia, Inkovia atd...

:minus: Terajsí obyvatelia Ameriky, Somalsko, Irak a okolie, Korea, Rómovia, India a iné tomu podobné kultúry ktorým hygiena nic nehovorí a vyhovuje im taký zivotý stýl.
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

:plus: češi, briti, holanďania

:minus: nemci, turci
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

:plus: vsetci Slovania, povodny Idiani, Aborigeni, Africania, Aziati pred prichodom zapadnej kultury
:minus: USA, Cigani, Albanci, Turci
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

klasika napísal:heh cize tie su ti sympaticke? korea severna alebo juzna?
sry, zle som precitala nazov temy. Presne naopak, tie vymenovane krajiny nemusim a Korea pravdaze severna. Vacsina sikmookych krajin evokuje vo mne nasilie, takmer ziadne ludske prava a specialne Cina znama plnymi tovarnami deti a zodratych v 50ke znicenych zien, ktore makaju 16 hodin denne, vrazdenim novorodencov a zozeru vsetko, co sa hybe a neutecie, pes, macka, to je jedno a o tych preslavenych cirkusoch ani nehovorim. Keby vyhram zajazd do Ciny, tak to hodim do kanala.
:plus: mam rada Cechov, zvlast Moravu a cestina sa velmi dobre pocuva
:plus: Rakusko, pretoze v tom state vsetko neuveritelne funguje, od zdravotnictva/vraj svetove prvenstvo/ po socialny system, dopravu, obcas nejaka politicka kauza, zalezi im na zivotnom prostredi, triedenie odpadu je uplna samozrejmost v kazdej domacnosti, je jednou z krajin, kde sa najviac presadilo Bio hospodarstvo, stale aktivne za nieco bojuju, spisuju sa kvanta peticii a parlament nema problemy so schvalovanim novych navrhov bez toto, aby to desatkrat preberali nanovo.
Akurat v poslednej dobe trochu viac uchylov, ale ti sa najdu vsade. :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

hovorim podla ludi ktorych poznam osobne a podla tooh mozem povedat ze

:plus: saudská arábia , česko , Usa , taliansko

:minus: slovensko ( bohuzial ale je to tak vo vacsine) , romovia , inak neviem

opakujem vycadzam s konkretnych ludi , nehadzem do jedneho vreca cely narod.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

kubodinho napísal:hovorim podla ludi ktorych poznam osobne a podla tooh mozem povedat ze

:plus: saudská arábia , česko , Usa , taliansko

:minus: slovensko ( bohuzial ale je to tak vo vacsine) , romovia , inak neviem

opakujem vycadzam s konkretnych ludi , nehadzem do jedneho vreca cely narod.
Cize ked poznas osobne 5 ludi z najakeho statu, tak na zaklade toho vies zhodnotit cely narod? :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

niektori ma doslova udivuju svojimi nazormi. je vam sympaticke holandsko, jamajka ai. kvoli trave? zaujimave, co povazujete za symbol sympatie k narodu, urcite z vas budu raz dobri rodicia a budete svojim detom za vzor. nechcem byt za moralistu, holandania aj jamajcania su sympaticki aj mne, ale urcite to nebude kvoli trave. (raz vam pride domov nafajcene decko a aj ked si teraz poviete, ze budete liberalni a ja neviem co este, som zvedavy, aki budete v skutocnosti ;) )
na druhej strane: je rozdiel ten humus co mame na slovensku a original Cigani, ktori tu boli este pred par desatrociami. to si uz uvedomte, ze to nie je to iste. ten humus sa vola romovia a s Ciganmi nema nic spolocne. ja sa ich nezastavam, ale Cigani v pravom slova zmysle su ludia, ktori si na obzivu zarabali jednak tym, ze zabavali ostatnych spevom, tancom, hudbou, a jednak tym, ze v lete a na jesen pomahali na poliach atd. je pravda, ze aj kradli a mali temperamentnu povahu, ale ako vravim: nie je cigan ako Cigan.
trocha som odbocil, no nedalo mi to. keby s tym niekto mal problem, tak SS
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

pryja napísal:Cize ked poznas osobne 5 ludi z najakeho statu, tak na zaklade toho vies zhodnotit cely narod? :)
napisal som ze vychadzam s ludi ktorych osobne poznam a maju taku narodnosť , nehodnotim cely narod.
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

:minus: Rómovia, rôzni exotickí prisťahovalci ktorí robia v západných krajinách bordel (ťažko sa dá hovoriť o národe v dnešnej dobe)

:plus: Chorváti, Maďari, Portugalci, mne boli sympatickí aj Rakúšania a Nemci, severské národy /vyspelí a vraj tam majú dobrý internet/, no dobre aj Česi trocha
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

:plus: Srbi, Rusi, Čiernohorci, Nemci, Švajčiari
:minus: Angličania, Američania, Izraelci, Češi, Holanďania
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

:minus: Amíci ,Maďari,Poliaci(hlavne tí zahraniční),Česi áno
aj oni mám svoje dovody a cigáni(žiadny rómovia)
:plus: Rusi a Holandania
Napísať odpoveď