PSP hry

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
duboo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa duboo »

jednoznacne rocky balboa...
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Songoko napísal:asi najlepsia hra co je na pspcko je podla mna Final Fantasy VII:Crisis Core, fakt bomba pribeh, grafika a tie videa, velmi precizne spravena hra...
Jednoznačne súhlasim!!! ZAbudol som FF povedať...určite to vyskúšajte, síce začiatok je nudný, ale v polovici hry na to nedáte dopustiť a stanete sa fanúšikom tohoto štýlu.
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

ako jedna neskutocna sila pspcka je ze ked ho ma clovek downgradnuty tak si tam mozes dat hry z playstaion 1 a uz len toto ti zarucuje tolko hodin hrania na co sa nechyta DSko ani z daleka...aj ked grafika Psone je slabsia no pri takomto rozliseni to stale vyzera dobre...a moja najhranejsia hra Fight Night Round 3
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

co vravite na toto? http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/handhel ... dy_vdp.idn

osobne by som to uvital s otvorenou narucou, mam PSP3000 a tam ziadny CFW nemam, cize ani ziadne emulatory :(
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

PSP mam len chvilu ale uz teraz viem ze su na tuto platformu perfektne hry. God of War je jednoznacne, hral som aj demo Resistance: Retribution co bolo tiez perfektne a tesim sa na plnu ked budme mat vacsiu kartu, Crash of the Titans som len nahodu skusal ale chytilo ma to velmi, tiez tak Fifa street 2 a mohol by som menovat dalej. PSP Rulez a som velmi rad ze som za nieco taketo vyhodil peniaze :smt009
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Tie hry si kupujete? Kolko stoji priemerne taka jedna hra?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Royalflush napísal:Tie hry si kupujete? Kolko stoji priemerne taka jedna hra?
use google alebo online shopy a nespamuj zbytocne .. a k tym hram momentalne drvym rock band unplugged a SBK 09
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Skvele je:
Test Drive Unlimited
Midnight Club LA Remix (Uplne skvele auta, Skvely Tuning, Svele Audio)
TOCA Race Driver 3
GTA Vice City Stories (Uplne iny pribeh ako na PC)
GTA Liberty City Stories
FlatOut Head On
SOCOM 3
The Godfather Mob Wars

Toto su hry ktore ma Prilepili k PSP :)
1Bobrik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 1Bobrik »

blazer napísal:GTA LCS som presiel pred par dnami tak som zacal GTA VCS a hravam este Patapon.
GOW mam, ale este som neskusal :)
velmi sa mi pacili hry ako daxter, tekken, Loco Roco...
dexter je super hra a patpom som zozaciatku nechapala ale uz mi to ide ties super
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Royalflush napísal:Tie hry si kupujete? Kolko stoji priemerne taka jedna hra?
obas si kupim hru na PlayStation Store, ceny su od 5$ - 25$, zatial maly vyber hier ale s prichodom PSP Go budu vsetky zatial vydane hry aj na PS Store, co je len dobre, hry na UMD su zbytocne predrazene.

naposledy som si kupil Jeanne d'Arc http://www.sector.sk/recenzia/27463/jeanne_d_arc.htm stalo ma to asi 22$ ale nelutujem ani cent. Fakt namakane JRPG.
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze 8GB karta dorazila do mojho PSP a az teraz sa to zacalo.....Crisis Core:Final Fantasy 7, God of War, Resistance Retribution a Naruto Ultimate Ninja Hero 2, z kazdeho rozku nieco ale to najlepsie......:smt009
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pitbull15 »

Grosay napísal:Dnes som dohral God of War: Chains of Olympus. Vazna sleha. Este hravam RPG Astonishia story. Davam postavy na max. level,tak mi to trva trocha dlhsie. Ale v praci mam dost casu :)

zatial som ale nenasiel hru, ktoru by som hral stale dokola. Proste dohram a idem dalej.
a predstav si,ze tuto hru som si objednal a chci ji taky vyskouset :lol: :lol:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

takze CC:FF VII mam uspesne za sebou :smt009 a bola to uplne uzasna hra....velmi ma to bavilo a teraz silno uvazujem o pokracovani pribehu v FF VII. vie neikto poradit neico podobne ako CC:ff VII??? nejake akcne RPG?? este som rozmyslal nad niektorym dielom Monster Hunter :?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Hulkm napísal:takze CC:FF VII mam uspesne za sebou :smt009 a bola to uplne uzasna hra....velmi ma to bavilo a teraz silno uvazujem o pokracovani pribehu v FF VII. vie neikto poradit neico podobne ako CC:ff VII??? nejake akcne RPG?? este som rozmyslal nad niektorym dielom Monster Hunter :?
Skus "Brave Story - New Traveler", podla mna dobry pribeh aj pekna grafika. Mam odohratych 10 hodin a stale som nepresiel cely pribeh. Ja si myslim, ze sa to takmer vyrovna FF.
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

Hulkm napísal:takze 8GB karta dorazila do mojho PSP a az teraz sa to zacalo.....Crisis Core:Final Fantasy 7, God of War, Resistance Retribution a Naruto Ultimate Ninja Hero 2, z kazdeho rozku nieco ale to najlepsie......:smt009
co ta stala ta 8 GB karta ? :wink:
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Neskutocne ako ma Crash Bandicoot chytil (myslim na vsetky verzie) jak maleho decka :lol: uz som "warped" presiel 3x na 100% :wink:
Flatout si zahram obcas
GTA VCS-- peckova hra len nejak ma to velmi nebavi ako na PC
Tekken
NFS len obcas...na ostatne skvele hry moc nemam cas a ani miesto na karte kedze mam 4GB ...
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:Skus "Brave Story - New Traveler", podla mna dobry pribeh aj pekna grafika. Mam odohratych 10 hodin a stale som nepresiel cely pribeh. Ja si myslim, ze sa to takmer vyrovna FF.
diky za radu len teraz co som to hladal niekde tak nikde nic alebo mrtve linky tak ak mas nejake funkcne pls SS :oops:
EDIT: dakujem za pomoc uz to mam :wink:
pitbull15 napísal:co ta stala ta 8 GB karta ? :wink:
vychytal som akciu v ProGamingShope ktora este trva sa mi zda za 29,99€ a aj puzdro Carey Case za 6€ asi :wink:
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

Hulkm napísal:vychytal som akciu v ProGamingShope ktora este trva sa mi zda za 29,99€ a aj puzdro Carey Case za 6€ asi :wink:
ok diky,si to objednam :wink:

//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 16:12 )
pomozte mi ludia,mam God of War : Chains of Olympus,a zasekol som sa u tych dvoch bab co tam lezia,ako sa robia tie sipky jak zabocky v zavodoch? diky za rady :cry:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

pitbull15 napísal:ok diky,si to objednam :wink:

//autoeditácia príspevku ( 17 Jun 2009, 16:12 )
pomozte mi ludia,mam God of War : Chains of Olympus,a zasekol som sa u tych dvoch bab co tam lezia,ako sa robia tie sipky jak zabocky v zavodoch? diky za rady :cry:
Potocis analogom v smere sipky, ak myslis tie baby co su po tom prvom bossovi. A inac vobec ich "obstastnovat" nemusis :P budes z toho mat len par orbov navyse. Vedla su dvere, tadial sa ide dalej ;)
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

blazer napísal:Potocis analogom v smere sipky, ak myslis tie baby co su po tom prvom bossovi. A inac vobec ich "obstastnovat" nemusis :P budes z toho mat len par orbov navyse. Vedla su dvere, tadial sa ide dalej ;)
ok dik,ale uz som to vyriesil ked som pustil hru a skusal stale u tych bab :wink: btw,dobra hra,jenze ted nejak stojim a nwm co dal, sem v Underworld a nwm co dalej,tak du hledat navod a dik,a ak by si vedel pomoct na ten Underworld,tak ti budu vdecny :wink:

/ tak pozmenim,ze vazne mi treba pomoct s tym Podsvetim,pretoze som nenasiel este navod na tu hru,tak potrebujem pomoc od vas co uz to hrali,ze co mam urobit v podsveti uplne tam vzadu,kde je ta cervena bariera ? hore vlavo mozte vidiet zelenu bednu,to je napoveda,kto sa vie orientovat a vie co myslim tak pls help :cry:
Napísať odpoveď