Dobry Den,
Som pripojený do klasickej metropolitnej optickej siete. Vlastním router Airlive WT-2000R a cez neho sa pripájam na internet viacerými zariadeniami notebook, PDA, mobilny telefón (cca 6 zariadení). Ako zabezpečenie som zvolil len MAC adress control. Všetko bežalo bez chyby, no nedávno som pripojil aj mini notebook od fujitsu AMILO. A na ňom načátava web stránky pomaly niekdy vôbec (neviem či poďla počasia alebo ako:D), niekedy to ide inokedy nie. Kým v tom istom čase mi na normálnom notebooku tiež od fujitsu všetko šlape, tak mini akoby nenačítaval vôbec. Môže byť problém v prehliadači na mini?(IE 7), no na voľných hotspotoch ide bez problému. Neviem, kde je problém, a viem, že bez bližšej špecifikácie bude zložité mi poradiť takto nadialku, no prípadné nápady s radosťou privítam.
PROBLEM WIFI ROUTER
Ty si tam hodil MAC filter alebo ako si myslel tú kontrolu cez MAC? Lebo ak áno, tak ten minibook musí mať potvrdenú MAC adresu v tom filtri, aby mu dovolilo sa napojiť na tú sieť. To by ale nevysvetľovalo to, že niekedy ide a niekedy nie.
Skúšal si to aj priamo pri routri? Alebo káblom? Možno je problém to, že ten minibook má slabšie chytá signál ako ostatné zariadenia, čo si písal...
Skúšal si to aj priamo pri routri? Alebo káblom? Možno je problém to, že ten minibook má slabšie chytá signál ako ostatné zariadenia, čo si písal...