PROBLEM WIFI ROUTER

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
x111x
Novice
Novice

PROBLEM WIFI ROUTER

Príspevok od používateľa x111x »

Dobry Den,

Som pripojený do klasickej metropolitnej optickej siete. Vlastním router Airlive WT-2000R a cez neho sa pripájam na internet viacerými zariadeniami notebook, PDA, mobilny telefón (cca 6 zariadení). Ako zabezpečenie som zvolil len MAC adress control. Všetko bežalo bez chyby, no nedávno som pripojil aj mini notebook od fujitsu AMILO. A na ňom načátava web stránky pomaly niekdy vôbec (neviem či poďla počasia alebo ako:D), niekedy to ide inokedy nie. Kým v tom istom čase mi na normálnom notebooku tiež od fujitsu všetko šlape, tak mini akoby nenačítaval vôbec. Môže byť problém v prehliadači na mini?(IE 7), no na voľných hotspotoch ide bez problému. Neviem, kde je problém, a viem, že bez bližšej špecifikácie bude zložité mi poradiť takto nadialku, no prípadné nápady s radosťou privítam.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ty si tam hodil MAC filter alebo ako si myslel tú kontrolu cez MAC? Lebo ak áno, tak ten minibook musí mať potvrdenú MAC adresu v tom filtri, aby mu dovolilo sa napojiť na tú sieť. To by ale nevysvetľovalo to, že niekedy ide a niekedy nie.

Skúšal si to aj priamo pri routri? Alebo káblom? Možno je problém to, že ten minibook má slabšie chytá signál ako ostatné zariadenia, čo si písal...
Napísať odpoveď