Aku pracu by ste nikdy nezobrali?
Zo školy sme v rámci nejakej environmentálnej akcie tuším boli pozrieť na tie "triedičky" - a bolo to tam fakt dosť zlé - neznesiteľný smrad, všade kopa bordelu, behali tam všelijakí hlodavci, relatívne silný hluk, keď krčili tie fľašky a formovali ich do veľkých kociek na strojoch, proste nebolo to príjemné.. Ale existujú aj horšie povolania si myslím, keby som bol naozaj v núdzi, toto by som zobral.. Veď aj tie panie, čo tam robia (väčšinou Rómky), vraveli, že prvé dni to je zlé, no potom, keď si človek zvykne to berú ako normálne povolanie, tak ako pri väčšine povolaní..klasika napísal:no urcite by som netriedil odpad v tych zbiernach v UK to robil kamos jeden den a potom odisiel to musel byt pekny smrad
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
TUCERO_SVK
Star
-
The Calvin
Star
Pozerat na ludske nestastia mi az tak nevadi, ale, ze lekar ma zodpovednost, sa nemozes zmylit,lebo bude o jeden ludsky zivot menej.Flinstone napísal:no by som ta chcel vidiet ... davat prvu pomoc bezdmovcom ... a musis ... alebo pozerat sa na ludske nestastia ...
Mas pravdu,policajt je velmi pekne povolanie,moj foter je policajtFilipito napísal:plasmon ako prepac ale niektore tam su v pohode povolania (napriklad policajt, zachranar...)
ver tomu ze problem by som s tym nemal , krvi sa vobec nebojim a aj bezdomovci su ludia ... kebyze tam pracujem tak s tym problem nemamFlinstone napísal:no by som ta chcel vidiet ... davat prvu pomoc bezdmovcom ... a musis ... alebo pozerat sa na ludske nestastia ...
plasmon: moj ujo je policajt a tiez s tymi sirenami a tak , myslim ze to je celkom v pohode povolanie. a ci by si presiel testom zdatnosti...
No kua,kazdy ma sere na tomto svete,ja este neviem co chcem v zivote robit.Vigor napísal:plasmon na toho farmaceuta zelam vela stastia, jedna z najtazsich skol.