samovrazda

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

A tu mas hned prvu motivaciu k zivotu,mas urcite mrte kamosov tak zi pre nich. :wink:
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

ja mam podobnu otazku ako Vigor komu sa chces podakovat v tom liste?

//edit: uz som akysi spomaleny

tak bud s kamosmi co najviac casu pred skolou, po skole, vzdy ked sa ti da
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hrstka kamosov. Takze mas niekoho, komu na Tebe zalezi, komu chces dat vediet co sa stalo. Ci nie?
Samovrah
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Samovrah »

Ano, casom pridu na to, ze tu niekto(alebo nikto?) chyba. Pre nich sa fakt neoplati zit. Je to taka mala zaplata. Iba v daka tomu sa tesim do skoly. A na poslednej hodine sa uz bojim co zase mam upratat, kam ist...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Booze..chlope..kus pozitiva do zivota..
Ziadne zabijanie nerob a spomen si na svoje sny, ktore si chcel za mladi splnit..alebo aj chces..Mna to dodnes drzi pri zivote..:)
Sem tam som mal tiez take nalady, ze naco kua zijem a tak..Avsak, ked si najdes daky sen za ktorym ides, tak to ide v poho..
Ja som od nasich odisiel v 19tich, ale v dobrom za splnenim si par snov..:)
Proste ak sa nechas terorizovat nimi, tak to razom prestan.
Zbal kufre a dakam chod prec..aspon zistis ako to je zit svoj zivot :)

btw: Terapie neradim..je to viacmenej len vsetko o tvojej psychike ako sa rozhodnes..Vsetko je v tvojej hlave a nie v hlave terapeuta..
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Z prveho postu je jasne, ze si na zivot nesiahnes. Sam som maval take myslienky a dosiel som k zaveru, ze VZDY je pre co zit - pre prekvapenie z toho, co Ta caka.

Byt Tebou, zvolim utek z domu. Napis svoj vek a skus nam viac priblizit svoje trapenia. Kazdopadne si NESIAHAJ na zivot.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

"Je len jedno hrdinstvo na svete, vidiet svet taky aky je, a predsa ho milovat" -R. Rolland

Chcem sa Ta spytat, si zbabelec? Mas 17, nemam o vela viac a vies co mame spolocne? Ze mame cely zivot pred sebou. Cely zivot, to je to co si chces vziat. Ty si ani nedokazes predstavit o kolko uzasneho sa chces pripravit. Ja netvrdim, ze zivot je dokonaly, mysli si co chces, ale kazdy, kazdy jeden clovek ma problemy, vacsie ci mensie, dlhsie ci kratsie, kazdy. Ale nie je riesenim si vziat zivot. Niekedy musime skratka zatat zuby a ist dalej, aj o tom je zivot. To je to hrdinstvo o ktorom hovoril Rolland.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

"Kto si chce siahnut na zivot tak sa nebude zdrzovat pisanim na forach a pytat si rady ako nato,ale ten kto je pevne rozdodnuty si radsej viaze lano." by plasmon :) toto je svata pravda,kto sa zdvoveruje nikdy to nespravi vid. qwerty-xyz.
//Dufam,ze ta kolegovia do rana presvedcia, alebo ty si sam uvedomis,ze preco to nespravit. :wink:
Samovrah
Amateur
Amateur

No, ako vidim, nikto mi neveri, ze to spravim. Ja to teda spravim naschval. Asi zajtra.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Spomenul si prerezanie tepny - to je bolestive. Pred casom bol jeden pripad, ked matka podrezala zily svojej dcere a potom chcela aj sebe, ale velmi ju to bolelo, tak s tym prestala.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

samovrazdu moze spachat iba zbabely alebo psychicky naruseny clovek... tak sa kurna postav svojim problemom a bojuj... vies kolko veci ta este moze postretnut horsich? a vies kolko krasneho mozes este zazit?

Choose Life
Samovrah
Amateur
Amateur

GothaR: Tak potom co je nebolestive a ucinne?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zivot? :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pozri, mas tu vikend, zavolaj niekoho von, do prirody, do kina, do cajovne,... pokecate, uvidis, ze je mnoho uzasnych dovodov, preco zit :) ak uz ine nie, tak len kvoli sebe :wink:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Bracho, nemaj stres, nejak bolo, nejak bude, hlavne nemaj stres.

Co Ta nezabije, to Ta posilni.

Kolko krat zazijes pad o to viac budes pevnejsie stat.

H16, stiahni si od nich aspon posledny album Cisla nepustia. Niektore treky su skutocne motivujuce. Ja sam som hiphop moc nemusel, ale niektore pesnicky su naozaj dobre. Skus to.

Laskavo prestan mysliet na krvave p*coviny, lahinanie na kolajky... ked uz, tak vzduch do zily injekciou.

Ked chces, mozem Ti napisat aj par motivujucejsich slov, ale pri srdci Ta hriat nebudu.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

bud si zas nejaky vypatlany emo, alebo vypatlany niekto iny, ale:
1. nezabijes sa uz len preto, ze tu vypisujes, vymyslas sposobi ako by to bolo najoriginalnejsie, co zase dokazuje ze mas emo sklony, ale aj tak sa nezabijes
2. ak sa zabijes tak si abnormalny blb a ked si myslis, ze to bude velka originalita, ze mas zaheslovany komp a boh vie co este, tak sa mylis, lebo si obycajna nula, tak tu machrujes, aby si zaujal
3. silne pochybujem, ze si na tom tak zle ako hovoris, takych ludi jak ty sa tu na fore v poslednej dobe vyskytuje nejak hodne, asi to prislo do mody
4. este ti dam K- za neoriginalitu napadu zaujat
5. a ak sa v blizkej dobe docitam, ze mame zas o jedneho samovraha viac, tak mavnem rokou so slovami, ze zas je o blbca menej, co je zbabely postavit sa problemom
Samovrah
Amateur
Amateur

kabul: mne v tejto teme islo o to, aby som zivot skoncil aspon s nejakym stylom. moje heslo: Ked skoncit, tak stylovo.
No chlapci ako vidim zalezi vam na niekom koho fakt ani nepoznate. Dakujem za mudre slove. Pouvazujem...
A este by som zabudol: Nie, nie som ziadny emak ani nic podobne!
No jo. A prvy prispevok som pisal ked som bol ozaj uuuplne mimo. Ten list mam aj napisany, kto by chcel vidiet. Neviem co ma tu udrzalo.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som bol v podobnej situacii este teraz nad tym niekedy rozmyslam ale nemal som problemi ako ty mal som dost velky problem stym ze mi rodicia pili a brat fetoval ja som mal mozno tak 15 r brat mal vyse 20 cize som bol skoro stale sam mohol som si robit co chcel nikto sa v tej chvili o mna nestaral citil som sa beznadejne sam ale to len vtedy ked si rodicia dali do zaludka . nejak som sa pozbieral vykaslal sa na nich nasiel si super kamaratou ktory ma vychovali a som rad ze som nestratil rozum a ze ma naucili co je to zivot :) po istom case mi zomrel otec dalsi sok to som mal 18 bol som pri tom videl som vsetko este teraz ked zaspavam tak ma trasie nasledne na to som dostal panicku poruchu myslel som si ze kazdu chvilu zomriem chcel som tomu aj dopomoct lebo som uz vazne nevladal kamosi sa na mna vykaslali nedokazal som pol roka vynst z domu az potom sa objavila moja sesternica ktoru som nevidel asi 10 r zacali sme sa stretavat spoznavat jeden druheho nikdy v zivote som si nemyslel ze ma stoho niekto dostane ale ona ma stoho dostala mozno to bude blbe ale zalubili sme sa do seba neskutocne dala mi chut zit snazit sa proste vsetko je to jedina pekna vec ktora ma stretla na tomto skazenom svete lubime sa doteraz doteraz sa stretavame tesim sa len na to kedy budem snou naucila ma sa tesit s kazdej malickosti skus sa aj ty nejak pozviechat predsa ukoncit si zivot len pre niekoho a toboz pre tvojich nechcetm ta urazit primitivnych rodicou by bolo maximalne ubohe je to tvoj zivot nie ich uplne sa na nich vykasli povec si ze raz vam to vratim uz neviem co by som mal napisat drzim ti palce :wink:
Samovrah
Amateur
Amateur

Dakujem, asi to vyriesim utekom.
Prichili ma niekto? :D
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »