samovrazda

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Samovrah napísal:No, ako vidim, nikto mi neveri, ze to spravim. Ja to teda spravim naschval. Asi zajtra.
No úplne tým spraviš naschvál nám... Písal si, že máš 17 ale chováš sa jak 10 ročný. Komu tým spravíš naschval? Nám? Ako si povedal, mi ťa nepoznáme a pre mna osobne si len profil v počítači.
Vo všeobecnosti samovraždu neberiem ako správny krok, ale nebudem ti tu písať tie súcitné posty.
90 percent ludí, čo sa chce zabiť o tom tolko nediskutuje a jednoducho to urobí.
A ešte jedna vec... si myslíš že je štýlové keď si napíšeš list a naformátuješ komp? Sa spamataj kámo toto nie je jednanie samovraha.
Keď máš takýto problém tak buď štýlový a choď k psychologovi. :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Samovrah napísal:ob3lix: Ja som uz na uplnom dne! Nad samovradou rozmyslam hadam od 15rokov. Vzdy som sa udrzal, ale teraz je to na mna moc.
Cudziny sa bojim. Sice sa tam dostanem, ale ako dalej? Kde budem byvat, spat, co budem jest?
Na terapiju urcite nepojdem. Tomu terapeutovy neverim aj ked som ho este ani nevidel.
Skús mi napísať, aký máš dôvod neveriť terapeutovi? Môžeš mi aj napísať, z ktorého si mesta?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Juj, zase raz prišiel jeden pubertiak, čo by všetko hneď riešil radikálnym spôsobom... Si uvedom, že na svete je mnoho ľudí, ktorí majú naozajstné problémy a dokážu a chcú s nimi bojovať.
Úprimne, čo si spravil pre to, aby si bol šťastný a zmenil v svojom živote to, čo ti vadí? Nie si dieťa, nie si neschopný, môžeš sa zamestnať, zarábať si na živobytie a odísť od tých, čo ti ubližujú. Musíš len chcieť to zmeniť. Ale ty si sa rozhodol, že nič robiť nechceš. Namiesto toho tu zakladáš takéto témy, ktoré len kazia ľuďom deň.
Poznáš niekoho, kto spáchal samovraždu? Vieš, čo to znamenalo pre jeho rodinu a blízkych? Ja mám takých príkladov vo svojom blízkom okolí niekoľko a nikdy nepochopím, ako to tí ľudia svojim blízkym mohli urobiť.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ozaj a načo vobec píšeš ten list na rozlúčku, keď ťa majú všetci na saláme?
A ešte druhá vec a to, že aké máš vlastne problémy s otcom si tu uviedol len pokazený počítač.... čo ešte? Snáď to nie je jediný dôvod tvojej demencie.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ach ... vyser sa na to ...je to zbytočné .... uteč zmizni .... máš babku ? alebo tetu ? ... alebo niekoho u koho by si mohol bývať aspoň na nejaký čas ? kým porozmýšľaš čo ďalej ? ... lebo doma ťa asi napadajú iba riešenia takéhoto druhu ....fakt zresetovať si hlavu ... samovražda je fakt zbytočná ... a tá teratia tiež nieje zlý nápad .... uvidíš potom si pomyslíš ako dobre že som sem šiel ... a porozmýšľal nad tým čo všetko mi tí hojkári napísali ? :D ved sme tu ako jedna velka internetova rodina ktora ma niekolko tisic clenov :P ... aj ked sa nepoznáme ... aspon ja to tak beriem ... (niekedy)
Samovrah
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Samovrah »

Dakujem vsetkym. Tak to vyriesim utekom. Kamaratka ma prichili aspon na 2 tyzdne. A casom uvidim co a ako. Dakujem este raz vsetkym.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A co rodicia,nebude im to podozrive, nezavolaju policiu? :hmm:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Samovrah napísal:Dakujem vsetkym. Tak to vyriesim utekom. Kamaratka ma prichili aspon na 2 tyzdne. A casom uvidim co a ako. Dakujem este raz vsetkym.
Ty chces byt silou-mocou v tych televiznych novinach, ze? Ver tomu, ze rodicia si ta s pomocou policie najdu. Je rozdiel, ked povies, ze mas toho uz plne zuby, zbalis sa a odides napr. k babke, ako bez slova sa niekam vyparit. Este keby vypadnes zo slovenska, tak mozno ti to vyjde. Ale takto ee. Predpokladam, ze kamaratka byva v tom istom meste/dedine/, ako ty.

Este ma napadlo, ze by si si mohol zmenit nick, uz je akosi neaktualny.
Samovrah
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Samovrah »

neaktualny nick???
No to je docasne riesenie. Neskor snad najist robotu v zahranici a odist potom tam...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ale na samovrazdu si uz zabudol. Kazdopadne nick nemusi mat ziadnu vypovednu hodnotu o povahe cloveka. Kaslite na nick.

Chod teda ku kamaratke, ale nevymyslaj kraviny. Najdi si babu.
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

nikdy nie je tak zle aby si musel mysliet na samovrazdu vzdy tu mas tych par ludi ktorym na tebe zalezi...a ked si vydrzal tak dlho este to chvilku vydrzis a potom vypadnes na vysku na intrak...potom si zariadis vlastny zivot a toto uz bude pre teba len neprijemna spomienka...taakze sa vzpamataj do konca zivota predsta pri rodicoch byvat nebudes:)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mohol by si ešte odpovedať na tie otázky, čo sme sa ťa pýtali....
Lebo celé mi to príde ako jedna veľká fraška tá tvoja "samovražda"
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Samozrejme ze je to cele jedna velka fraska.

Ako kazdy debilko ktory sem pride pisat o tom ze sa chce zabit, aj tomuto len ide o chvilu slavy a pozornosti. Ked sa chces zabit tak to laskavo sprav co najskor a ostatnym s tym daj pokoj. Tie tvoje trapne reci o kryptovanom liste na rozlucku v IT style = vacsi trapas som tu uz dlho necital. Nechapem ake asocialne trosky v sem v poslednom case prispievaju, a hlavne - odkial sa ich tolko berie.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Gangy, vzhladom na It tematiku by som povedal ze tento jeden je z Humenneho :)

(sorry za OT)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Gangy napísal:Samozrejme ze je to cele jedna velka fraska.

Ako kazdy debilko ktory sem pride pisat o tom ze sa chce zabit, aj tomuto len ide o chvilu slavy a pozornosti. Ked sa chces zabit tak to laskavo sprav co najskor a ostatnym s tym daj pokoj. Tie tvoje trapne reci o kryptovanom liste na rozlucku v IT style = vacsi trapas som tu uz dlho necital. Nechapem ake asocialne trosky v sem v poslednom case prispievaju, a hlavne - odkial sa ich tolko berie.
čistá pravda ... k+
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

Samovrah napísal:neaktualny nick???
No to je docasne riesenie. Neskor snad najist robotu v zahranici a odist potom tam...
vela stastia, a zreportuj to sem neskor :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A nieze zasvinis koberec, bez do kupelne..
Lukas.229
Amateur
Amateur

utek

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

Samovrah: Kammarade neutekaj :D uz aj ja som par krat utiekol od rodicov ale len na jeden den a to som mal 9 rokov a vyhlasili po mne celostatne patranie ser na to aj tak to bude stáť kopu penazy, spametaj sa a najdi si neaku motivaciu preco zit, ale fakt ine riesenie ako utek asi neexistuje :)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

iba slabosi utekaju...utek=vrazda alebo utek do zahranicia....
si chudak....tvoje problemy su velmy stupidne...otvor oci!niesi sam na tomto svete s problemami

teraz trocha odveci ale ma to svoje opodstatnenie preco to hovorim:
keby si si predstavil ze hviezda Arturo bude zmensena tak aby sa ti zmestila na obrazovku tvojho monitora,tak vtom istom pomere bude zmensene nase SLNKO.....bude predstavovat polovicu nechta tvojho malicka na ruke....len pre zaujimavost ZEM neuvidis a JUPITER ma velkost jedneho PIXELA..

keby si to iste spravil s inou hviezdou,napriklad hviezda ANTARES(vzd. 1000 svet. rokov)-
slnko ma velkost jedneho pixela a jupiter je nevyditelny

AKY VELKY si pripadas v tomto meritku ty?!
AKE VELKE su tvoje problemy?!
porozmyslaj otom
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ako povedal A7X .. v podstate teda nemas problemy, tak co riesis ? ... :-P
Napísať odpoveď