Najlepší filehostingový server
-
Panzerfaust
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Najlepší filehostingový server
Napíšte svoj názor.
Začnem ja:
Na cobrashare väčšinou nájdete hry, na hellshare filmy a na rapidshare úplne všetko. Vzhľadom na to, že cobrashare je cenovo skoro také isté ako rapidshare a je tam tisíc krát menej súborov sa to vôbec neoplatí a navyše na cobrashare môžte za 3 dni stiahnuť len 15GB a na rapidshare omnoho viac.
Začnem ja:
Na cobrashare väčšinou nájdete hry, na hellshare filmy a na rapidshare úplne všetko. Vzhľadom na to, že cobrashare je cenovo skoro také isté ako rapidshare a je tam tisíc krát menej súborov sa to vôbec neoplatí a navyše na cobrashare môžte za 3 dni stiahnuť len 15GB a na rapidshare omnoho viac.
-
Panzerfaust
Expert
Ja sťahujem vždy zo serverov, ktoré sú zdarma. Na hellshare som uploadoval dakedy ale ide to tam pomaličky, som zvedavý ako to bude na rapide. Ale najhorší filehosting je jednoznačne cobrashare. Je tam toho skutočne málo a ceny sú skoro také isté ako na rapide ale kvalitovo je to veľký rozdiel a to ešte keď zoberieš do úvahy tú nekvalitnú doménu... Keď si chceš otvoriť súbor tak niekedy musíš čakať aj 5 minút kým sa ti načíta stránka a to nehovorím o tej politike... stále to zdražujú a nechápem ľudí, ktorí si vôbec ten premium kúpia
share-rapid je to najhorsie co stihlo v poslednom case vzniknut. Nespolahlivy server ktory vam po registracii kazdy den posiela dva maili o dalsich zlavach a akciach (nie neprehanam, kazdy den dva) ktore ked sa aj rozhodnete vyuzit, nestane sa a ziadny traffic naviac mat nebudete.
Na to aj tak srat ale za ten kazdodenny spam by som im najradsej natrieskal. Banda sopliakov co si zbuchala server a snazi sa z toho teraz dostat co najviac penazi.
Hanba.
Na to aj tak srat ale za ten kazdodenny spam by som im najradsej natrieskal. Banda sopliakov co si zbuchala server a snazi sa z toho teraz dostat co najviac penazi.
Hanba.
-
Panzerfaust
Expert
Kradneš mi slová.Gangy napísal:share-rapid je to najhorsie co stihlo v poslednom case vzniknut. Nespolahlivy server ktory vam po registracii kazdy den posiela dva maili o dalsich zlavach a akciach (nie neprehanam, kazdy den dva) ktore ked sa aj rozhodnete vyuzit, nestane sa a ziadny traffic naviac mat nebudete.
Hanba.
Tiež som tam zaregistrovaný a tie spamy mi riadne lezú na nervy, ale môžeš žiadať, aby ti ich neposielali v tom problém nevidím. Keby je na tom serveri aspoň poriadny počet uploadov, ale majú tam 2 uploady a myslia si, že užívatelia im budú platiť za pekné oči. Ten server je ozaj trápny. A ešte megarapid.eu - to je strašné niečo. - Správca ten server musel založiť pod vplyvom alkoholu alebo mu preskočilo
-
DAMON88
Professional
mne vyhovovalo ulozisko ale to este tak pred 4mesiacmi ked sa dalo tahat aj 20suborou naraz a nemuseli ste cakat teraz uz musite cakat cize najviac taham z megauploadu ale skoda ze ziaden downloader nevie citat ich pismenka cize to musim pisat ja a kazdych 5min ma to hadze do winu ked hram ze mam zadat key
ale aspon netreba cakat 
-
Panzerfaust
Expert
CZshare je drahé a navyše 9 desatín súborov zmazali k vôli tomu, že v nich bol identifikovaný warez...21rOBO21 napísal:ja používam rapidshare,ale niesom sním moc spokojný pretože užívatel má len 2.5gb na deň a stoho ked dosiahne limit 12 000 MB tak tymto končí a viac sa nazbierať nedá,ale inak v pohode
Ešťe rozmýšlam nad CZshare,jedna sms nejak 1.50 eur a dajú vám 10 000 MB,tiež celkom v poho
-
Panzerfaust
Expert
Je to zrejme nový server a je mi k ničomu aploudovať súbory - MB mi budú nanič, keď že server nieje rozšírený a veľa vecí tam zrejme nenájdem. Ja som zatiaľ spokojný s rapidshare. Filehosting sa využíva iba na warez a keď tam niekto warez netoleruje tak neviem načo mu to bude.Core. napísal:co tak vlacik.sk?
Aj ked som skoro povodny zakladatel dizajnu, celkom mi to vyhovuje, ale pozor na warez.pomenovat subory nejak inak, inac budu delete.