Najlepší filehostingový server

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Najlepší filehostingový server

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

Napíšte svoj názor.

Začnem ja:
Na cobrashare väčšinou nájdete hry, na hellshare filmy a na rapidshare úplne všetko. Vzhľadom na to, že cobrashare je cenovo skoro také isté ako rapidshare a je tam tisíc krát menej súborov sa to vôbec neoplatí a navyše na cobrashare môžte za 3 dni stiahnuť len 15GB a na rapidshare omnoho viac.
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja vacsinu taham z Rapidu, mam tam premium... ale bolo viac pripadov, kedy dal V!PER nejaku dobru hru na lamky, tak som si cez SMS kupil ten trojdnovy ucet a tahal z CobraShare. A tato tema je zbytocna, myslim ze tu uz podobna bola.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak isto, premium na Rapidshare.. ale aj z filefactory či megauploadu mi to nevadí..
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

tak ja som spokojný s hellshare to je moje prvé a druhé asi megaupload,rapid nemam kupeny tak sa snažím neťahať.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Samozrejme,ze na prvom mieste je u mna Rapidshare a potom este vyuzivam tieto: Megaupload,Filefactory,Hellshare a nakoniec je to Zdielanie.Ine moc nevyuzivam. :wink:
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja sťahujem vždy zo serverov, ktoré sú zdarma. Na hellshare som uploadoval dakedy ale ide to tam pomaličky, som zvedavý ako to bude na rapide. Ale najhorší filehosting je jednoznačne cobrashare. Je tam toho skutočne málo a ceny sú skoro také isté ako na rapide ale kvalitovo je to veľký rozdiel a to ešte keď zoberieš do úvahy tú nekvalitnú doménu... Keď si chceš otvoriť súbor tak niekedy musíš čakať aj 5 minút kým sa ti načíta stránka a to nehovorím o tej politike... stále to zdražujú a nechápem ľudí, ktorí si vôbec ten premium kúpia
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

share-rapid, zaplatite si to, co stiahnete : )
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

share-rapid je to najhorsie co stihlo v poslednom case vzniknut. Nespolahlivy server ktory vam po registracii kazdy den posiela dva maili o dalsich zlavach a akciach (nie neprehanam, kazdy den dva) ktore ked sa aj rozhodnete vyuzit, nestane sa a ziadny traffic naviac mat nebudete.

Na to aj tak srat ale za ten kazdodenny spam by som im najradsej natrieskal. Banda sopliakov co si zbuchala server a snazi sa z toho teraz dostat co najviac penazi.

Hanba.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Uplne suhlasim s Gangym,je to ten najhorsi server aky v poslednej dobe vznikol,taktiez od nich denne dostavam mrte sprav. :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Mne najviac vyhovuje Upnito.sk . Ale je to celkom na nič lebo málo ľudí tam uploaduje..... :(
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:share-rapid je to najhorsie co stihlo v poslednom case vzniknut. Nespolahlivy server ktory vam po registracii kazdy den posiela dva maili o dalsich zlavach a akciach (nie neprehanam, kazdy den dva) ktore ked sa aj rozhodnete vyuzit, nestane sa a ziadny traffic naviac mat nebudete.

Na to aj tak srat ale za ten kazdodenny spam by som im najradsej natrieskal. Banda sopliakov co si zbuchala server a snazi sa z toho teraz dostat co najviac penazi.

Hanba.
Kradneš mi slová.
Tiež som tam zaregistrovaný a tie spamy mi riadne lezú na nervy, ale môžeš žiadať, aby ti ich neposielali v tom problém nevidím. Keby je na tom serveri aspoň poriadny počet uploadov, ale majú tam 2 uploady a myslia si, že užívatelia im budú platiť za pekné oči. Ten server je ozaj trápny. A ešte megarapid.eu - to je strašné niečo. - Správca ten server musel založiť pod vplyvom alkoholu alebo mu preskočilo :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

mne vyhovovalo ulozisko ale to este tak pred 4mesiacmi ked sa dalo tahat aj 20suborou naraz a nemuseli ste cakat teraz uz musite cakat cize najviac taham z megauploadu ale skoda ze ziaden downloader nevie citat ich pismenka cize to musim pisat ja a kazdych 5min ma to hadze do winu ked hram ze mam zadat key :roll: ale aspon netreba cakat :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

tak ja pouzivam hlavne RapidShare kde uz mam par rokov premium ked potrebujem aj ked teraz je rapid dost nap*cu a potom mam teraz prvy mesiac premium na Netload.in kde obcas sosam hd filmy :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Tak podľa mňa je share-rapid celkom v pohode. Rapid je v poslednom čase už dosť kktina, aj keď mám premium. Podľa mňa dobrý server je napr ulozisko.sk
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ja používam rapidshare,ale niesom sním moc spokojný pretože užívatel má len 2.5gb na deň a stoho ked dosiahne limit 12 000 MB tak tymto končí a viac sa nazbierať nedá,ale inak v pohode
Ešťe rozmýšlam nad CZshare,jedna sms nejak 1.50 eur a dajú vám 10 000 MB,tiež celkom v poho :wink:
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

21rOBO21 napísal:ja používam rapidshare,ale niesom sním moc spokojný pretože užívatel má len 2.5gb na deň a stoho ked dosiahne limit 12 000 MB tak tymto končí a viac sa nazbierať nedá,ale inak v pohode
Ešťe rozmýšlam nad CZshare,jedna sms nejak 1.50 eur a dajú vám 10 000 MB,tiež celkom v poho :wink:
CZshare je drahé a navyše 9 desatín súborov zmazali k vôli tomu, že v nich bol identifikovaný warez...
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

co tak vlacik.sk?

Aj ked som skoro povodny zakladatel dizajnu, celkom mi to vyhovuje, ale pozor na warez. :D pomenovat subory nejak inak, inac budu delete.
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Core. napísal:co tak vlacik.sk?

Aj ked som skoro povodny zakladatel dizajnu, celkom mi to vyhovuje, ale pozor na warez. :D pomenovat subory nejak inak, inac budu delete.
Je to zrejme nový server a je mi k ničomu aploudovať súbory - MB mi budú nanič, keď že server nieje rozšírený a veľa vecí tam zrejme nenájdem. Ja som zatiaľ spokojný s rapidshare. Filehosting sa využíva iba na warez a keď tam niekto warez netoleruje tak neviem načo mu to bude. :D
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

jedine rapidshare z inakade netaham.. mam tam premium takze neni problem..
inac vyuzivam torrenty..

btw. vlacik neni novy server ide od 2007 :wink:
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

ja pouzivam share rapid+ mam ucet na upnit to s Upnito body: 15490.3
Provízne body: 2120.21 ktory cem predat alebo vymenit za rapidshare
Napísať odpoveď