F.A. Premier league

O športe...
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

Arsenal uz nedal 4 zapasy gol takze s nim Manchester urcite neprehra a myslim ze ani s Aston Villou..len s Liverpoolom to bude vyrovnany zapas
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

:D ak by ta tvoja logika fungovala zarobil by si neuveritelne peniaze v stavkovych kancelariach.. nastastie futbal takto nefunguje :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Giussepe napísal:Arsenal uz nedal 4 zapasy gol takze s nim Manchester urcite neprehra a myslim ze ani s Aston Villou..len s Liverpoolom to bude vyrovnany zapas
Aha tak automaticky neda ani proti Manchestru. Kazdy zapas je o niecom inom a medzi Arsenalom a Manchestrom je dost velka rivalita, istotne to Manchester bude mat tazke.

A ked sa zase pozreme na statistiky z ineho pohladu tak tusim za poslednych 6 zapasov v premier league Manchester porazil Arsenal len raz a to minulu sezonu doma.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

vcera super vykon Arsenalu, v Nickovi Bendtnerovi nakoniec nieco bude :) Potesil aj Arsavin, skoda, ze nestrelil gol, center na gol Toureho bol vsak milimetrovy..drzim palce Arabom proti Ville..
Giussepe
Amateur
Amateur

kali520 napísal:Aha tak automaticky neda ani proti Manchestru. Kazdy zapas je o niecom inom a medzi Arsenalom a Manchestrom je dost velka rivalita, istotne to Manchester bude mat tazke.

A ked sa zase pozreme na statistiky z ineho pohladu tak tusim za poslednych 6 zapasov v premier league Manchester porazil Arsenal len raz a to minulu sezonu doma.
ja netvrdim ze automaticky neda ani proti manchestru..ja len hovorim ze ked ma arsenal strelecku krizu tak tazko skoroju proti kvalitnej obrane manchestru..vsak Sar uz nedostal myslim ze 16 zapasov gol.ale kazda seria raz musi skoncit..jasne ze to bude tazky zapas ale arsenal ma mlady tim ktori nie je tak skuseny a na takej urovni ako hraci manchestru...to je moj nazor

//autoeditácia príspevku ( 04 Mar 2009, 13:36 )
Key5ers0ze napísal::D ak by ta tvoja logika fungovala zarobil by si neuveritelne peniaze v stavkovych kancelariach.. nastastie futbal takto nefunguje :wink:
keby si pohol svojou logikou tak by si prisiel na to ako som to myslel
kali520
Darca
Darca

Guisepe, aj na jesen mal Arsenla maldy tym a vyhral. Pochop ze v takychto zapasoch vyhraje vacsinou ten stastnejsi a manchester moze mat aj skore 100:0 a 50 zapasov bez porazky, tak aj v tomto zapase ma rovnake sance ako Arsenal, akurat ma len jednu mensiu vyhodu a to je domace prostredie.

Pozerat sa na statistiky a na sucasny stav muzstva je v tomto pripade uplne nepodstatne.
Giussepe
Amateur
Amateur

kali520 napísal:Guisepe, aj na jesen mal Arsenla maldy tym a vyhral. Pochop ze v takychto zapasoch vyhraje vacsinou ten stastnejsi a manchester moze mat aj skore 100:0 a 50 zapasov bez porazky, tak aj v tomto zapase ma rovnake sance ako Arsenal, akurat ma len jednu mensiu vyhodu a to je domace prostredie.

Pozerat sa na statistiky a na sucasny stav muzstva je v tomto pripade uplne nepodstatne.
jj mas pravdu ale na jesen hral manchester nahovno, az ked sa vratil ronaldo do zostavy tak znovu zacal hrat dobry futbal....v zapasoch Big 4 nie je nikdy jasny vitaz ale aj tak bude v tom zapase moj favorit manchester
creeping
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa creeping »

go spurs go dnes sa pekne rozbiehaju :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no spuds by sa uz patrilo rozbehnut, je najvyssi cas. je MAREC :D opat to vyzera na prvu stvorku ako kazdy rok..uz sa tesim na vyrocne odvolavanie manazera niekedy v oktobri :D

//autoeditácia príspevku ( 04 Mar 2009, 22:39 )
gratulujem Arabom, uplne zasluzene vitazstvo :P
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Manchester City podľa článkov, čo som čítal, vyhral zaslúžene.. ale pozeral som pasáž zápasu tuším medzi 50.-60. minútou a tam bola lepšia Aston Villa.. Inak skvelá séria Edwina van Der Saara sa skončila.. ManU prehrával na Newcastli, nakoniec ale otočili.. A prekvapili ma aj víťazstva Stoke City, resp. Hullu.
kali520
Darca
Darca

Innocence napísal:Manchester City podľa článkov, čo som čítal, vyhral zaslúžene.. ale pozeral som pasáž zápasu tuším medzi 50.-60. minútou a tam bola lepšia Aston Villa.. Inak skvelá séria Edwina van Der Saara sa skončila.. ManU prehrával na Newcastli, nakoniec ale otočili.. A prekvapili ma aj víťazstva Stoke City, resp. Hullu.
Ta seria uz skoncila pred dvoma tyzdnymi s Blackburnom.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali: nebranil vtedy Kusczak alebo Foster?
kali520
Darca
Darca

Key5ers0ze napísal:kali: nebranil vtedy Kusczak alebo Foster?
Ano mas pravdu, branil vtedy Kuscak, moja chyba :oops:
Innocence
VIP
VIP

Zdá sa, že Eduardo a Wallcott budú čoskoro opäť strašiť súperov.. :oops:
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Innocence napísal:Zdá sa, že Eduardo a Wallcott budú čoskoro opäť strašiť súperov.. :oops:
v uefa cup
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Innocence napísal:Zdá sa, že Eduardo a Wallcott budú čoskoro opäť strašiť súperov.. :oops:
veruze strasili :) tri krasne goly, mohlo padnut o dost viac golov, ale co uz..stary dobry arsenal..Fantasticky zahral Song a Eboue.Takze ide sa na Hull City..

btw. arogancia a dovolil by som si povedat, ze i hlupost niektorych fanusikov united nema hranic, saq utd to asi zdedil od lofaseho, ktory tu kedysi diskutoval takto na urovni :roll: :cokolvek:
kali520
Darca
Darca

saq utd je lofase, no ale jeho diagnoza nebude arogancia ale isto to ma svoj odborny nazov :D
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

hahahaaa... po dneskajsku uz neni vsetko take jasne..liverpool pekne...teraz bude manu bez vidica 3 zapasy nie?
Innocence
VIP
VIP

Super, Liverpool hral dobre v obrane.. čo sa týka Manchestru, čakal som viac.. ako Merčiak povedal, rozhodca ukázal Slovákom, ako sa pískajú penalty, obidve boli jednoznačné.. Manchester prvú polovicu druhého polčasu parádne, zvyšok druhého polčasu po vylúčení Vidiča slabučko.. Zápas pekný, dosť gólov, som rád, že som pozeral.
kali520
Darca
Darca

No ten Reinov faul nebol tak jednoznacny, bolo vidiet ze ruky daval prec a nejslo mu o faul.

Inak zapas velmi dobry, bola atmosfera aj bojovnost, proste vsetko co patry k premier league. Vyborne zahral Torres a na druhej strane sa mi pozdaval Rooney, inak v druhom polcase s vinimkou prvych 15 minut United nic moc.

Saq.utd, nedas nejaky komentar, nieco fajnove od srdca ako zvyknes? Alebo si radsej mesiac nezapnes forum a budes plakat do vankusa ze taky sedlaci z Liverpoolu vam nasukali doma 4 kusy :lol:

A este k Arsenalu, vykon bol taky priemerny, cakal som trochu viac, vysledok hovori skorej za to ze Blackburn bol tak strasne slaby a nie Arsenal tak silny, aj ked nejaky momenty mal.

Inak zapas som kukal na prime, ten cesky komentator tam celkom dobre sekundoval Kiselovi :lol: , miestami som si myslel ze futbal kukam na slovenskej televizii s ceskym hostom.
Napísať odpoveď