F.A. Premier league
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Aha tak automaticky neda ani proti Manchestru. Kazdy zapas je o niecom inom a medzi Arsenalom a Manchestrom je dost velka rivalita, istotne to Manchester bude mat tazke.Giussepe napísal:Arsenal uz nedal 4 zapasy gol takze s nim Manchester urcite neprehra a myslim ze ani s Aston Villou..len s Liverpoolom to bude vyrovnany zapas
A ked sa zase pozreme na statistiky z ineho pohladu tak tusim za poslednych 6 zapasov v premier league Manchester porazil Arsenal len raz a to minulu sezonu doma.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja netvrdim ze automaticky neda ani proti manchestru..ja len hovorim ze ked ma arsenal strelecku krizu tak tazko skoroju proti kvalitnej obrane manchestru..vsak Sar uz nedostal myslim ze 16 zapasov gol.ale kazda seria raz musi skoncit..jasne ze to bude tazky zapas ale arsenal ma mlady tim ktori nie je tak skuseny a na takej urovni ako hraci manchestru...to je moj nazorkali520 napísal:Aha tak automaticky neda ani proti Manchestru. Kazdy zapas je o niecom inom a medzi Arsenalom a Manchestrom je dost velka rivalita, istotne to Manchester bude mat tazke.
A ked sa zase pozreme na statistiky z ineho pohladu tak tusim za poslednych 6 zapasov v premier league Manchester porazil Arsenal len raz a to minulu sezonu doma.
//autoeditácia príspevku ( 04 Mar 2009, 13:36 )
keby si pohol svojou logikou tak by si prisiel na to ako som to myslelKey5ers0ze napísal:ak by ta tvoja logika fungovala zarobil by si neuveritelne peniaze v stavkovych kancelariach.. nastastie futbal takto nefunguje
Guisepe, aj na jesen mal Arsenla maldy tym a vyhral. Pochop ze v takychto zapasoch vyhraje vacsinou ten stastnejsi a manchester moze mat aj skore 100:0 a 50 zapasov bez porazky, tak aj v tomto zapase ma rovnake sance ako Arsenal, akurat ma len jednu mensiu vyhodu a to je domace prostredie.
Pozerat sa na statistiky a na sucasny stav muzstva je v tomto pripade uplne nepodstatne.
Pozerat sa na statistiky a na sucasny stav muzstva je v tomto pripade uplne nepodstatne.
jj mas pravdu ale na jesen hral manchester nahovno, az ked sa vratil ronaldo do zostavy tak znovu zacal hrat dobry futbal....v zapasoch Big 4 nie je nikdy jasny vitaz ale aj tak bude v tom zapase moj favorit manchesterkali520 napísal:Guisepe, aj na jesen mal Arsenla maldy tym a vyhral. Pochop ze v takychto zapasoch vyhraje vacsinou ten stastnejsi a manchester moze mat aj skore 100:0 a 50 zapasov bez porazky, tak aj v tomto zapase ma rovnake sance ako Arsenal, akurat ma len jednu mensiu vyhodu a to je domace prostredie.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Manchester City podľa článkov, čo som čítal, vyhral zaslúžene.. ale pozeral som pasáž zápasu tuším medzi 50.-60. minútou a tam bola lepšia Aston Villa.. Inak skvelá séria Edwina van Der Saara sa skončila.. ManU prehrával na Newcastli, nakoniec ale otočili.. A prekvapili ma aj víťazstva Stoke City, resp. Hullu.
Ta seria uz skoncila pred dvoma tyzdnymi s Blackburnom.Innocence napísal:Manchester City podľa článkov, čo som čítal, vyhral zaslúžene.. ale pozeral som pasáž zápasu tuším medzi 50.-60. minútou a tam bola lepšia Aston Villa.. Inak skvelá séria Edwina van Der Saara sa skončila.. ManU prehrával na Newcastli, nakoniec ale otočili.. A prekvapili ma aj víťazstva Stoke City, resp. Hullu.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
veruze strasiliInnocence napísal:Zdá sa, že Eduardo a Wallcott budú čoskoro opäť strašiť súperov..
btw. arogancia a dovolil by som si povedat, ze i hlupost niektorych fanusikov united nema hranic, saq utd to asi zdedil od lofaseho, ktory tu kedysi diskutoval takto na urovni
Super, Liverpool hral dobre v obrane.. čo sa týka Manchestru, čakal som viac.. ako Merčiak povedal, rozhodca ukázal Slovákom, ako sa pískajú penalty, obidve boli jednoznačné.. Manchester prvú polovicu druhého polčasu parádne, zvyšok druhého polčasu po vylúčení Vidiča slabučko.. Zápas pekný, dosť gólov, som rád, že som pozeral.
No ten Reinov faul nebol tak jednoznacny, bolo vidiet ze ruky daval prec a nejslo mu o faul.
Inak zapas velmi dobry, bola atmosfera aj bojovnost, proste vsetko co patry k premier league. Vyborne zahral Torres a na druhej strane sa mi pozdaval Rooney, inak v druhom polcase s vinimkou prvych 15 minut United nic moc.
Saq.utd, nedas nejaky komentar, nieco fajnove od srdca ako zvyknes? Alebo si radsej mesiac nezapnes forum a budes plakat do vankusa ze taky sedlaci z Liverpoolu vam nasukali doma 4 kusy
A este k Arsenalu, vykon bol taky priemerny, cakal som trochu viac, vysledok hovori skorej za to ze Blackburn bol tak strasne slaby a nie Arsenal tak silny, aj ked nejaky momenty mal.
Inak zapas som kukal na prime, ten cesky komentator tam celkom dobre sekundoval Kiselovi
, miestami som si myslel ze futbal kukam na slovenskej televizii s ceskym hostom.
Inak zapas velmi dobry, bola atmosfera aj bojovnost, proste vsetko co patry k premier league. Vyborne zahral Torres a na druhej strane sa mi pozdaval Rooney, inak v druhom polcase s vinimkou prvych 15 minut United nic moc.
Saq.utd, nedas nejaky komentar, nieco fajnove od srdca ako zvyknes? Alebo si radsej mesiac nezapnes forum a budes plakat do vankusa ze taky sedlaci z Liverpoolu vam nasukali doma 4 kusy
A este k Arsenalu, vykon bol taky priemerny, cakal som trochu viac, vysledok hovori skorej za to ze Blackburn bol tak strasne slaby a nie Arsenal tak silny, aj ked nejaky momenty mal.
Inak zapas som kukal na prime, ten cesky komentator tam celkom dobre sekundoval Kiselovi