Z toho serialu mi prisla zabavna iba jedina cast takze ju oznacujem aj za najlepsiu. Neviem sice ako sa vola ani aka to je seria, ale bola tam nejaka sutaz vo vareni chilli a Homer zjedol nejake najpalivejsie chilli na svete a potom z neho mal halucinacie.
brendnpeto napísal:Káždý jeden je najlepší
Neviem si vybrať
Tiež si myslím, že takmer všetky časti sú úplne super.
U nás na tom fičí aj farár, len keď potom v kázni poukazuje na nejaké tie podobnosti medzi tým seriálom a reálnym životom, tak babky sem - tam nechápu, ale nevadí...
ja som mal dost pri jednom carodejnickom,ale uz neviem ktory presne to bol...ale utocili tam nejake delfiny a ked boli titulky na ich nezretelny sepot,tak som priam plakal smiechom...a este sa mi pacil carodejnicky...ten co homer cestoval do minulosti a zmenil buducnost ...celkovo vsetky halloween specials su super
axXis napísal:Z toho serialu mi prisla zabavna iba jedina cast takze ju oznacujem aj za najlepsiu. Neviem sice ako sa vola ani aka to je seria, ale bola tam nejaka sutaz vo vareni chilli a Homer zjedol nejake najpalivejsie chilli na svete a potom z neho mal halucinacie.
volalo sa to homerova mysticka cesta (s8e9) skvela cast inak
u mna to je s08e10 - Akty S (The Sprinfield Files)..tam padali neskutocne hlasky a scenky (v jednej pasazi to bolo mozno aj 5-6 vybornych hlasok za minutu)