na to ze je HD neni moc pekne.. dalej.. skoda, ze si to robil s kamosom, cize v poho, taktiez viem, ake je tazke dat v CoD4 no zoom so snipou.. preco pouzivas externy Scope a nie ten co je original ku snipe ?
BTW nice..
ACOG scope mam kvoli tomu ze sem tam beham s touto snipou po mape a kedže hram na HQ tak nekempim, stále behám, dávam ľudí ktorých stretnem. Seriova skopa priblizuje viac, cize pri blizkom strete je mi nanic. Tato ACOG je fajn na stredne vzdialenosti.
jo.. seriova viac a dlhsie... zatial co toto je na take stredne vzdialenosti, kedze sa to hybe, dych nezadrzis.. podla mna uzitocne pri zbrani Barrett 50.cal
ked je nas malo na nasom publicu tak hrame len no zoom snipy, ale uz aj v zapasoch sa mi podarilo dat par krat no zoom, inak na promode je to lahsie stredne mieritko je na promode zuzene a snipy su velmi presne podla toho
tak dam tu aj nas public ked uz 85.193.0.37:30034 a moj nick D4G.Bear
Šu-Do napísal:na to ze je HD neni moc pekne.. dalej.. skoda, ze si to robil s kamosom, cize v poho, taktiez viem, ake je tazke dat v CoD4 no zoom so snipou.. preco pouzivas externy Scope a nie ten co je original ku snipe ?
BTW nice..
na promode 4 to uz tazke nieje kedze tam je skoro taky zameriavac ako v cod2
jj, dnes som tam bol..., kukam, ze toto boli akorat prve dve mapy dnes to som sa len dostaval do tempa..., tusim, ze som ta tam videl aj neskor.. mal by som si tiez zacat robit screeny a potom vam ich sem pastovat
Kebyze chcem kempit tak lezim na jednom mieste a mam normalnu scopu na dialku. Acog mam prave preto ze neustale beham po mape a killim zo strednej vzdialenosti a neustale menim miesto Lezat na jednom mieste ked ta ajtak uvidia na radare ma fakt nebavi