Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?
umrem.... ak mas aspon trosku rozumu tak sa na nu vyser a utekaj od nej daleko,,,, a ak ju mas fakt tak rad tak jej vypicuj ze takto to dalej nejde... mozno potom si konecne uvedomi ze ta to jej hahaha nebavi....
proste ak je nejaky problem tak ho treba riesit... a ak si to ziada razne riesenie tak to ries razne.... ale poviem ti tolko ze ak sa urazi a posle ta k vode zato ze si hruby a nechapavy tak bud len rad ze si sa takej hajtry zbavil
proste ak je nejaky problem tak ho treba riesit... a ak si to ziada razne riesenie tak to ries razne.... ale poviem ti tolko ze ak sa urazi a posle ta k vode zato ze si hruby a nechapavy tak bud len rad ze si sa takej hajtry zbavil
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ale kedze si suchate organy je to na spravnej ceste.
Tak načo s ňou chodíš? Nie každému vyhovuje neustály smiech. Hovoríš o nej, že sa správa jak p**a, že je j*****a....a že keď sa vála nahá v posteli, tak vtedy je normálna....na válanie v posteli si môžeš nájsť aj devča o ktorom nebudeš hovoriť, že sa správa jak p**a a bude sa správať normálnejšie. A na hranie sa s organmi (
) si môžeš nájsť ľahšiu devu, ktorá sa smiať nebude a možno bude mať aj pekný hlas 
myslim ze to je vseobecny problem so 16tkami ktorymi mlati puberta.. ony si myslia ze su cool ked sa stale smeju a urcite nechape ako mozes byt stale taky zamraceny 
ale ako ti uz povedali, pokial s nou nie si spokojny tak aky zmysel ma vas vztah? alebo s nou budes pokym ti neda a az potom sa s nou rozides? aaaah jo
ale ako ti uz povedali, pokial s nou nie si spokojny tak aky zmysel ma vas vztah? alebo s nou budes pokym ti neda a az potom sa s nou rozides? aaaah jo
to praveze nechcem , ja to chcem vyriesit pred tym nez bude sex nie ze potom ju odje*em ako nejaku handru ja taky niesom no, len vies je to fakt ze si mysli aka je cool , ona sa aj hra na velku skejtacku , na raperku , na alkoholicku a fetacku ale pritom je to len take trdlo co stale sedi doma no ... ked ja chcem aby sa zmenila ale ja jej to poviem a ona ze dobre uz sa nebudem uvidis a proste neprestane aj tak a len trepe "to sa nedaa , ale nie sranda" a toto staaale ako keby to robila naschval, ale jednoducho to nechapes na com sa smeje , ja ju chytim za ruku dam jej bozk a uz len pocujem prsknutie a ako sa oddeli a smiech a hen no potom sa to opakuje niekedy aj 10-20 minut a az potom sa trochu ukludni , to je uz na diagnozu nejaku asi ... nvm vobec ci to zabalit ci nie hm =(( vam by vadilo keby sa takto spravala pri bozkavani frajerka ? a ece ked mi povedala ze sa bude smiat pri sexe tak to ma dorazilo fakt
-
Flinstone
Light Professional
pozri sa a kym si sa s nou dal dokopy si nevedel aka je ? .... urcite si musel vediet co bude robit lebo neverim ze sa tak sprava iba pri tebe ...tak vtedy si si mal rozmysliet co robis ne teraz ... teraz mozes bud o tom s nou kecnut alebo cakat kedy ju to prestane bavit ... a to bude predpokladam este velmi dlhoskazatoN napísal:to praveze nechcem , ja to chcem vyriesit pred tym nez bude sex nie ze potom ju odje*em ako nejaku handru ja taky niesom no, len vies je to fakt ze si mysli aka je cool , ona sa aj hra na velku skejtacku , na raperku , na alkoholicku a fetacku ale pritom je to len take trdlo co stale sedi doma no ... ked ja chcem aby sa zmenila ale ja jej to poviem a ona ze dobre uz sa nebudem uvidis a proste neprestane aj tak a len trepe "to sa nedaa , ale nie sranda" a toto staaale ako keby to robila naschval, ale jednoducho to nechapes na com sa smeje , ja ju chytim za ruku dam jej bozk a uz len pocujem prsknutie a ako sa oddeli a smiech a hen no potom sa to opakuje niekedy aj 10-20 minut a az potom sa trochu ukludni , to je uz na diagnozu nejaku asi ... nvm vobec ci to zabalit ci nie hm =(( vam by vadilo keby sa takto spravala pri bozkavani frajerka ? a ece ked mi povedala ze sa bude smiat pri sexe tak to ma dorazilo fakt
ja by som sa na tom smial s nou pretoze nic ine ani nemozes robit ... pokial jej nechces ublizit .... ale mohla by sa uvedomit ... proste rozhovor
nahodou som pocul ze smiech pri sexe je dost prijemny .-.. ale neveim co je na tom pravdy
a tak mne by to asi dost vadilo
Ja ked som videl ako sa chovala na druhom rande tak no mal som take pocity ze mi jej az luto bolo, ale som myslel ze to je len od hanbenia ze ma nepozna , a ze to prejde tak sme skusili , vies a teraz jednoducho to neprestava tak stracam nadej ze sa zmeni , heh no len proste tak nieje to moja vina ako sa chova , ale je vina ze som ju o to sa spytal ci budeme chodit spolu a zrazu jej poviem ze nech ide do riti ... no a to este ked si robila zo mna srandu ze sa so mnou rozchadza no heh
Môže byť. Akože vážne. Je to aj o sebaúcte. To si neveríš, že nájdeš niekoho lepšieho?Pantinela napísal:... možno aj ona cíti, že to nie je ono a preto sa tak správa....
Veď to je psycho stále sa smiať. Chceš mať psychopriateľku?
A ak nie je psycho, tak ťa veľmi nechce a iba sa s tebou zahráva a evidentne ju to baví.
hm to si nemyslim , vies oni vsetci ludia hovoria ze to nema v poriadku v hlave ale tak ja som uz tiez na to prisiel
( nikdy som nechapal preco to tak myslia a uz no viem preco =( lebo ona akoze nvm ona mi posiela fotky s mojim menom na jej tele jej sestra mi vravi ze ma miluje a ze by plakala keby som s nou nesiel von, potom ona ze chce byt so mnou navzdy a hentake veci , a tak niekedy sa chova pri tom normalne ale tie zaciatky ked sme vonku a este sme si nedali pusu a ja sa k nej zacnem priblizovat to uplne uplne znechuti , a navyse sa este citis trapne ked ti povie "ja ked si predstavim tvoj jazyk alebo oci tak sa musim smiat" no hen nvm , dneska si o tom s nou napisem ale tak ju asi budem musiet pustit k vode bo nemam chut uz na to co robi =(
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
Vigor
King
skazatoN napísal: ... dnes sme boli uplne stastny nakonci aj sme si robili dobre s organmy =D ...
Ale ako tak k veci. Holku zjavne slaha puberta a nemam pocit, ze Ty si prilis daleko pred nou. Navyse, po tom co si v tejto teme o nej popisal, nie je Ti ani trosku divne chodit s holkou o ktorej sa takto vyjadrujes? Nehovorim o tom, ze to nie je pravda. Ale chodit s holkou, o ktorej je zrejme opravnene takto hovorit?