Ma to v hlave v poriadku ? ma to cenu ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skazatoN »

samozrejme ze mi to je divne , ked ja neviem ja pisem len o tom zlom a potom ma to tak nervuje uz ze nepisem moc privetivo o nej hm , mozte zmazat tuto temu ak chcete , ja som tu necakal vobec ziadnu radu , len nazor ci je to normalne a bezne spravanie aj u inych dievcat a ci by ste im to tolerovali to je cele
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty kokos ja som si oj*bal cely gauc zradlom ako som sa zacal dusit, skazatoN poslem ti cez ss ucet za cistiaren.

A k teme: Nie nieje to ani zdaleka normalne, ale ty si asi este vacsi debil ako ona ked s nou chodis len kvoli tomu aby sa ti sem tam pohrala s cicinou...
Sweetko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Sweetko »

chalan ty si pripad vazne :shock:
myslim ze ste obaja na tom rovnako (no ofense)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ale iste vstúpiš do siene "slávy" - HALL OF INFANTILITY :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ta tvoja priatelka asi nie je prva,poznam par takych dievcat,presne take iste spravanie ako si v tejto teme opisoval.
Nema to dalej zmysel,so sibnutymi ludmi na rec nikdy neprides=rozchod.Vela stastia. :wink:
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

nikde som nenapisal ze s nou chodim preto omg to vobec nieje tak len zatoze to napisal 1 tak sa priradia vsetci ... to je to posledne co chcem , ja s nou chodim preto co si asi nikdo neprecital a to je " ZE SI ROZUMIEME , a MAME SA RADI " to hranie sa s organmy bolo napisane len tak ako dekoracia ze nieje zas taka utiahnuta
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Mat Tvoju babu, jedine vychodisko by som videl v stavke:
- Moja, pozri, stavim sa, ze sa pri sexe smiat nebudes. Ak stavku vyhram, prestanes sa vonku spravat ako soplive decko a trochu dospejes. Teraz, ak ma lubis, vypime si spolu... dalsi... co si cervena? Davaj dalsi! Vyborne. Pozajtra sa zastav a zasexujeme si.

Potom sa bude moct opravnene spravat ako "alkoholicka" a "pozajtra" jej z blany urob cedidlo, stavku vyhras a bude vsetko OK. Ja to inak nevidim.

Jednym z moznych vysvetleni by bolo to, ze sa este hanbi. Ked si konecne zasexujete, mohla by byt normalna. Je to vsak len teoria.

EDIT:
Len pre pripad: Za karmu sa podpisujeme!!! Ked sa nemienis podpisat, ziadnu neposielaj. :smt006

Čurák! Vravím, že za karmu sa podpíšem! Keď som nadratý, neznamená to, že neviem čítať!
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

No dlho som odolaval napisat do tejto temy ale dalej uz to nevydrzim. :oops: Vy si rozumiete a mate sa straaaaaasne radi a ty ju volas je*** pi***** (odhliadnuc od toho ako sa sprava co tiez asi nie je celkom v poriadku). Mhm unika mi pointa? Ty mas v hlave riadne nasrane s prepacenim. A pre svoje vlastne dobro uz sem nepis alebo aspon rozmyslaj pred kazdou vetou co napises. Aj ked zase pre nase dobro kludne pis aj ked lutujem Gangyho gauc :twisted:
Plasmon
Darca
Darca

Mastros:Si mi primomenul jeden nemecky film :lol: este doteraz sa smejem, ale nie, co ked sa aj pri sexe bude smiat ako zmyslov zbavena? :hmm:
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

nepisem ze je pi*a ale ze ma take chovanie , no a mne je to v celku uplne jedno co si tu kdo o mne mysli vobec ma to nezaujima :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

K tomu bozkavaniu - Nemáš na ústach nejaku vyrážku?:D Ked sa vždy odtiahne a smeje sa..
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

skazatoN napísal:nepisem ze je pi*a ale ze ma take chovanie , no a mne je to v celku uplne jedno co si tu kdo o mne mysli vobec ma to nezaujima :)
Mhm a co je potom toto v prvom poste?
skazatoN napísal:... a zacne sa chichotat a mysli si ze je to neviem jake vtipne pritom sa smejem len na tom ze je chora **** , ma tento vztah zmysel ci ako poradte co si o tomto vsetkom myslite ja som uplne zufaly :(((...
//aha takze to ze si tam dal hviezdicky znamena ze tam nebola nadavka ale nejake poeticke slovo ktore opisalo Vasu nehynucu lasku a o ktore si sa s nami nechcel podelit. Ze som ja taky sprosty a nedoslo mi to hned. :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

skazatoN napísal:nepisem ze je pi*a ale ze ma take chovanie
:lol:

Tak to je potom v pohode, gratulujem k skvelemu vkusu.
DeJF napísal:K tomu bozkavaniu - Nemáš na ústach nejaku vyrážku?:D Ked sa vždy odtiahne a smeje sa..
Tazko povedat, ja sa na nom smejem a to som ho este ani nevidel. Mozno ma taku auru.
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

lenze ja som napisal rucne hviezdicky , a tam malo byt dosadene nieco ine nez tamto co si myslis !

/ No nie nemam , len som mal raz zabu na jazyku trochu , ale ked ona mala herpes na pere tak to som sa nesmial vobec a na to sa da aj zomriet a aj tak som ju bozkaval no , tak neviem preco by sa mala smiat ak mam vyrazku na pere pricom ziadnu nemam ! to je absurdne no
Plasmon
Darca
Darca

A myslis si, ze ona citi to iste k tebe co ty k nej?Nerobi z teba hlupaka?
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Myslim ze ano , lebo ona mi aj casto kupuje darceky a tak mi vravieva take pekne veci v tom problem nevidim
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

mal som vtedy 16 rokov : bola raz jedna baba, ktora sa az prilis podobala na tvoju kamosku, jej hlasny, zvonity smiech znel ako brzdenie vlaku...jedneho dna som s nou bol nuteny pracovat, neustale ma bombardovala svojimi poznamkami a "vtipmi", ktore umocnovala svojim smiechom.spociatku sme s mojim dlhorocnym kamosom hrali jej hru, robili sme si z nej srandu. po chvili sa to uz nedalo vydrzat a neuspesne sme sa ju snazili umlcat...nakoniec to vyriesila stavka...ak nepovie po zvysok pracovneho dna ani slovo tak s nou pojdem von. v duchu som sa uskrnal a nahovaral si aky som sikovny, h*vno...smiech pokracoval, nastastie znel iba ako tazky astmaticky zachvat. az neskor som si uvedomil, ze v ten den vypijem kalich horkosti do dna...stavku vyhrala.
zvysok pribehu uz nechcite pocut :lol:

skus to aj ty, podla toho co pises ti na nej zalezi. zahraj sa takuto hru a slub jej prekvapenie, zo zvedavosti to vydrzi. potom jej povedz, ze sa ti takto paci viac...:wink:
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

=) tak ale mne na nej vobec nevadi zvuk jej smiechu , ved to ani nepocut ona ma jemny hlasok taky ako trpaslik ona sa tak chichuna potichu, ale to mi vadi len pri bozkavani , ona sa nieze stale smeje , ale pri tom najdolezitejsiom kedy by mala byt vazna sa bez priciny chichoce ako keby bola stekliva, aj ked mi vcera povedala ze som jezko lebo ju pycham nedoholenymi fuzami ale to nebude pre to asi nie ,,
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

boze ty si idiot..... quancej to dal ako priklad s tym smiechom, nie ako porovnanie omg.... mam taky pocit,ze ty s nou len pekne zostan, vy sa musite perfektne doplnat
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

skazatoN napísal:=) tak ale mne na nej vobec nevadi zvuk jej smiechu , ved to ani nepocut ona ma jemny hlasok taky ako trpaslik ona sa tak chichuna potichu, ale to mi vadi len pri bozkavani , ona sa nieze stale smeje , ale pri tom najdolezitejsiom kedy by mala byt vazna sa bez priciny chichoce ako keby bola stekliva, aj ked mi vcera povedala ze som jezko lebo ju pycham nedoholenymi fuzami ale to nebude pre to asi nie ,,
kamarat ty si seres do huby, nevies ani co vlastne chces :) nic v zlom
//ja sa jej ani necudujem ze sa ti stale smeje :smt044
Napísať odpoveď