a hento nalavo dole.. dokonala serverovna
Ako najlepsie upratat kable v PC
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jo.. veď som aj písal komentár k tej fotke, že ventilátor trochu padol (všimol som si to až na fotke).. keď sa skrinka postaví, tak až tak šikmo nie je. Treba však samozrejme brať do úvahy že to nie je žiadne kamabay od scythe, ale obyčajné homemade riešenie.. 
Čo sa týka prachu.. no posledný mesiac-dva som sa vŕtal v skrini niekoľkokrát do týždňa, čiže nebolo kedy zaprášiť.
//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 15:30 )
Chlapci.. začínam pomaly ale isto slintať za týmto tu:
http://www.extrahardware.cz/corsair-vst ... dane-uzemi
..v tom by sa robil cable management..

Čo sa týka prachu.. no posledný mesiac-dva som sa vŕtal v skrini niekoľkokrát do týždňa, čiže nebolo kedy zaprášiť.
//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 15:30 )
Chlapci.. začínam pomaly ale isto slintať za týmto tu:
http://www.extrahardware.cz/corsair-vst ... dane-uzemi
..v tom by sa robil cable management..
Ved kolko ich tam je za ktore schovavate vsetky kable
myslim tu stenu co ma kazdy pc pri bocnici na ktoru upevnujes MB, paci sa mi ze CM690 ju ma posunutu viac k stredu skrine a tym sa uvolni miesto na kable medzi stenou a bocnicou
Aj tie diery na odvod kablov pri zdroji su supa. Proste sa mi strasne paci ako sa napajanie MB staca za nu 
-
Andrew007
Guru wannabe
No tak sa aj ja pochvalim, v sobotu som definitivne dokocil komp, no a vyzera to teraz takto
::
Vsetky kable som premiestnil na druhu stranu, tak na teplotach je aj vidno ze to teraz mam pc bez prekazok odvetranu, ale urcite keby som stym este pohral bolo by to aj lepsie..
PS:..len som dneska mal cestu do obchodu takze som kupil hned aj nove baterky..
//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 9:45 )
No co nikto to neokomentuje...
..chcem len vediet co je dobre, a naopak co robim zle.Chcem poriadnu kritiku Brm, Su-Do vyjadrite sa.. 
Vsetky kable som premiestnil na druhu stranu, tak na teplotach je aj vidno ze to teraz mam pc bez prekazok odvetranu, ale urcite keby som stym este pohral bolo by to aj lepsie..
PS:..len som dneska mal cestu do obchodu takze som kupil hned aj nove baterky..
//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 9:45 )
No co nikto to neokomentuje...
-
Andrew007
Guru wannabe
Dik..
nj vramci moznosti hej, mam tam naozaj malo miesta, len trosku ma sere ze zadni plech velmi tlaci kable k smerom prednemu ventilu, tym padom aj trosku sa uhne..
..inac dik, nabuduce na vianoce uz aj ja zaobstaram taku skrinku aku mas ty...(paci sa mi ze zdroj nedavali hore, a ked dobre vidim tak aj prietok vzduchu moze byt lepsi..
..inac dik, nabuduce na vianoce uz aj ja zaobstaram taku skrinku aku mas ty...(paci sa mi ze zdroj nedavali hore, a ked dobre vidim tak aj prietok vzduchu moze byt lepsi..
Re: Ako najlepsie upratat kable v PC
mozem viest kable ako "front audio" pod zakladnou doskou?
//diky... som si aj myslel
ale ze ci sa to nemoze poskodid nejako (MB) ale vsak ak su tienene tak ako by sa aj mohlo nieco stat 
//diky... som si aj myslel
P1C0.. káble môžeš viesť kade chceš.. pokiaľ sú na oboch koncoch pripojené správne.. 
Priamo pod, či za nejakým plechom? Ak priamo, tak môcť môžeš čo chceš, len zozadu je doska veľmi krehká a citlivá - pozor na to! 
priamo pod... medzi tym plechom... nenapadne ma navoz
no proste v medzere co vytvaraju distancne stlpiky
//podobne ako je tu:
//podobne ako je tu:
-
el_chupacabra
Medium Star
keď sa ti tam tie káble zmestia... doska nejaké to prehnutie zvládne
-
uplink
VIP
nevidím zmysel v takomto extrémnom uprataní a skrytí káblov. Cirkulácii vzduchu to pomôže len minimálne a keď chceš kábel vymeniť, tak sa môžeš aj zblázniť.
-
vikko78
Medium Professional
ja v tom vidím zmysel. Jednak sa mi znížila celková teplota komponentov a potom /pre mňa to najdoležitejšie/ sa znížila aj hlučnosť pc...
ps: inak s tou výmenou kábla je to brutus...to už mam za sebou
ps: inak s tou výmenou kábla je to brutus...to už mam za sebou