Pripomienky ku KARME
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a naco... ked sa niekto bude vyplakavat tak nech si ju schova samaudiotrack napísal:GothaR ja som to myslel trošku inač. Skryť/odokryť karmu by sme mali možnosť iba my. Keď niekto bude v takýchto témach nariekať ako mu je ukradnutá, tak mu ju skryjeme (ale stále bude fungovať, ostatní ho môžu hodnotiť atď) ale my nebudeme musieť naďalej čítať jeho trápenie a utierať si slzy aký je svet medzi <html> a </html> tagmi nespravodlivý
-
audiotrack
VIP
to je ale niečo úúúplne o inom, pretože:kupo napísal:a naco... ked sa niekto bude vyplakavat tak nech si ju schova sam
1) karma onanisti budú nariekať ale neskryjú si to (takto by to nebolo v ich rozhodnotí ale v našom)
2) toto skryje karmu ale nezabráni jej udelovaniu
3) toto je len v rámci jedného prehliadača (v škole, u priatelky, v práci... nič)
.
.
.
n) nie každý ma operu
//edit: vlastne mne je to jedno, to bol iba návrh.. ak neprejde, aspoň nebudem mať robotu
jasneee... uz chapemaudiotrack napísal:to je ale niečo úúúplne o inom, pretože:
1) karma onanisti budú nariekať ale neskryjú si to (takto by to nebolo v ich rozhodnotí ale v našom)
2) toto skryje karmu ale nezabráni jej udelovaniu
3) toto je len v rámci jedného prehliadača (v škole, u priatelky, v práci... nič)
.
.
.
n) nie každý ma operu
//edit: vlastne mne je to jedno, to bol iba návrh.. ak neprejde, aspoň nebudem mať robotu
vy mu chcete natlacit svoju vôlu... (to bude asi lepsie riesenie)
v tom pripade... nic som nepovedal
-
wolodo
Professional
audiotrack ja som za, aspon daco urobis...
a bolo by to tak ze mu ked to dakomu spravite raz a bude s ana to stazovat tak sa to bude moct vratit..A ak este tak uz na stalo mu to stopnete... bolo by to asi naj.... akoze taka vystraha, lebo kolko krat urcite dojde k nedorozumeniam ako "Ved ja som nad karmou neplakal, ja som len napisal moj nazor." atd...
a bolo by to tak ze mu ked to dakomu spravite raz a bude s ana to stazovat tak sa to bude moct vratit..A ak este tak uz na stalo mu to stopnete... bolo by to asi naj.... akoze taka vystraha, lebo kolko krat urcite dojde k nedorozumeniam ako "Ved ja som nad karmou neplakal, ja som len napisal moj nazor." atd...
-
lollo
Professional
heeehehehehehehh musim sa zasmiat ja by som takych userov neriesil nema to zmyslel lebo vzdy sa najde cierna ovca ktorej to bude vadit ale presto bude chciet vidiet svoju karmu...podla mna je to uplne zbytocne akurat by som mozno podporil to ze nech si to kazdy blokne sam...ale inac v tom nevidim zmysel
Presne tak, ak sa nudíš audiotrack, tak choď do toho, ale pre pár userov, ktorí s karmou nesúhlasia, by som to nemenil. Aspoň tu budú ďalej nadávať na karmu na fóre, ale napriek tomu sa na samotné fórum nevykašlú. Taký slay je príklad absolútneho flegmatika, ktorému nebráni ani päť červených políčok na to, aby s kľudom vyjadril svoj názor a neplače nad tým, prečo tých 5 políčok vlastne má
Asi mu dám za to aj nejaké plusko