Pripomienky ku KARME
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
fikotek
King
Ale notak audiotrekuaudiotrack napísal:je pre teba odpoveď na túto otázku skutočne taká dôležitá, alebo chceš len vytvoriť nejakú novú konšpiračnú teoriu?
Hmm .. tak to uz zavani oplacenimLub0$ napísal:Presnejsie.....dostal som od nemenovaneho moderatora tri krat karmu.....s tym ze ked sa nemylim som mu aj ja poslal dva krat minusko...
Ok no.....prepac tomasito, ze som ta nespomenul ako hlavnu postavu tohto vystupenia
........Ano jedna sa o Tomasita....
Ja osobne nemam ziadnen problem urobit screen karmy.....dam aj celu stranu ked chcete....no myslim si, ze vedenie by bolo sjednou vecou nespokojne, oni vedia o com hovorim.... alebo teda, ked mi to dovolia dam aj celu stranu....
Takze len som povystrihoval urcite casti.......
Ja osobne nemam ziadnen problem urobit screen karmy.....dam aj celu stranu ked chcete....no myslim si, ze vedenie by bolo sjednou vecou nespokojne, oni vedia o com hovorim.... alebo teda, ked mi to dovolia dam aj celu stranu....
Takze len som povystrihoval urcite casti.......
Lub0$, o co ti ide? -K "Spatny tip" prisla az po tvojom karmabane a bola reakciou prave na prispevok, kde si sa pytal na jeho dovody, pricom si si nezabudol odpustit poznamku: "Znova si tipnem, ze to bol Tomasito". T.j. 2x si dostal podpisanu -K, 2x si ju okamzite oplatil. Naviac, v minulosti si uz karmu oplacal, minimalne 2x (raz pri adminovi fora, dalsi krat pri beznom uzivatelovi). Zbieralo sa to u teba dlhsie, takze prestan zavadzat, vyhrazat sa a robit zo seba martyra. Chcel si poznat dovod, poznas ho.
Pozor.....rob rozdiely....to nebolo oplacanie.....dal by som ti tu K- tak ci tak, aj keby si mi ty ziadnu nedal.....
Ked je niekde diskusia s vymenou nazorov.....a my dvaja sa nezhodneme na nejakej somarine.......ja nesuhlasim s tvojim nazorom napisanom v tvojom prispevku a ty zase nesuhlasis s tym mojim nazorom....to znamena ze dam K- ja tebe a ty mne tiez........to nieje ziadne oplacanie....ale budis...
Btw....netusim co znamena ten tvoj vyraz martira
Ked je niekde diskusia s vymenou nazorov.....a my dvaja sa nezhodneme na nejakej somarine.......ja nesuhlasim s tvojim nazorom napisanom v tvojom prispevku a ty zase nesuhlasis s tym mojim nazorom....to znamena ze dam K- ja tebe a ty mne tiez........to nieje ziadne oplacanie....ale budis...
Btw....netusim co znamena ten tvoj vyraz martira
-
drewodrewo
Medium Star
?
možno som brzda a som tu nový ale podla aj mňa človek s piatimi minus políčkami vie na niaku otázku odpovedať a niekomu poradiť.....samozrejme ak chce...
čo vás na karme trápi veď karma nie je základom Fóra myslím že tu ide o otázky odpovede postrehy rady problémi informácie atď.je detinské ak človek chce niečo rušiť iba kvoli tomu že to nie je presne podľa jeho predstáv.......
čo vás na karme trápi veď karma nie je základom Fóra myslím že tu ide o otázky odpovede postrehy rady problémi informácie atď.je detinské ak človek chce niečo rušiť iba kvoli tomu že to nie je presne podľa jeho predstáv.......
-
twardykamen
Medium Professional
Ano, za oplacanie je karma ban, ale pouziva sa az vtedy, ked je oplacanie kontinualne a nie ze ty das jednu K-, ta sa ti vrati a uz ziadas karma ban.twardykamen napísal:BTW. za oplacanie je karma ban? preco to potom neplati aj na adminov?
Dovoli si povedat, ze ak by mal dany moderator v karme toho oplacania viac, tak by sa to riesilo, ale nie v tejto teme.