a este sa ti dava taky cisty papier(iba na matiku) ktory sa mesiac nechava este na skole...teda aspon v tn...a niektore skoly vybrali este aj na to prakticku cast(nebodovanu)
torni napísal:Na svoj papier ? - ZABUDNI!
Mozes pisat do zadania kde len chces a pokial sa nemylim tak posledna strana je uplne prazdna a tam si mozes kreslit aj snehulienku
no tak to je teda zle lebo ja budem potrebovat aspon tie 3xA4 z obidvoch stran, dufam ze ucitelky nieco daju
//edit: keby ste videli kolko tu mam papierov co si pocitam minulorocne monitory atd.
M@rt1n napísal:počujte chcem sa spýtať ako počítať príklad napr. Firma v jeden deň spotrbovala 1/3 benzínu na dalsi den 1/5 zo zvysku a treti den 640 l kolko mala benzínu na začiatku. Jak to mám vypočítať? diki za rady
lacijawa napísal:Takže dozvedeli sme sa že ten test je no nechcem nadávať.
Nechapem....
-----------
Dostanes iba 1 papier na vypocty.... Nic ostatne by si nemal dostat. Ked ste dostali, tak je to proti pravidlam. Do Bratislavy sa posiela IBA TEN PAPIER KDE PISES ODPOVEDE - ODPOVEDOVI HAROK ! Zadanie a ten papier na vypocty ostava v skole.
//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 16:52 )
lacijawa napísal:Nam hovorila učka že máš 4 príklady na jednej strane a ku tým 4 príkladom máš 1 A4 takže to ti asi stačiť bude ne?
Dostanes iba 1 papier na vypocty.... Nic ostatne by si nemal dostat. Ked ste dostali, tak je to proti pravidlam. Do Bratislavy sa posiela IBA TEN PAPIER KDE PISES ODPOVEDE - ODPOVEDOVI HAROK ! Zadanie a ten papier na vypocty ostava v skole.
šak hej aĺe pomocne papiere nesmieš mať čo ked tam maš ťahaky?????? školstvo je ...
obrovska blbost na monitore je ze ked zapisete prvych 10 vysledkov kde sa pisu cisla do odpovedoveho harku tak sa to uz neda opravit takze vysledky si tam zapisujte radsej az na koniec
plasmon napísal:Monitor sa pomaly blizi,objavuju sa vselijake verzie vysledkov. Mozno to nie je prave,ale to je v podstate jedno.Poradte mi s vypoctym v prikladoch.Zacneme prvym. Thx za vsetky vypocti.
1)Aky je sucin cisel 24 a X,ak sucet danych cisel sa rovna cislu 32?
24 plus X sa má rovnať 32.....Čiže dáťe iba 32-24 a výde vám vysledok 8