Flinstone napísal:jaj a odkial si ? ja sa idem po monitore ožrať jak hovado ze ci nesi nahodou z KE ci sa nepridas .... ludia spravme po monitorove stretko
Calvin SFX napísal:To uz by si mohol pisat do "Stretko" Lenze toto je monitor stretko cize sedi to tu a povec cca kde kedy kto
no uz som tam napisal neviem ... ako myslim nemusia prist len deviataci nech pridu vsetci proste normal stretko len po monitore ... a kedy ? tak to by sme sa este dohodli kedy by to bolo vhodne porozmyslam nad tym
Máme 5 úsečiek s dĺžkami 3 cm, 5 cm, 7 cm, 9 cm a 11 cm. Aká je pravdepodobnosť, že pri náhodne vybranej trojici z nich budeme môcť zostrojiť trojuholník.
Smajlo55 napísal:Máme 5 úsečiek s dĺžkami 3 cm, 5 cm, 7 cm, 9 cm a 11 cm. Aká je pravdepodobnosť, že pri náhodne vybranej trojici z nich budeme môcť zostrojiť trojuholník.
3/10
7/10
1/2
3/4
CO s tym?:D:D:D:D
pravdepodobnost- najskor zistis pocet vsetkych moznosti ako sa daju zkombinovat tie usecky(nechce sa mi to vypisovat) a potom s tych kombinacii vyberies tie z ktorych sa da vytvorit trojuholnik a nakoniec to das do zlomku-pocet priaznivych/pocet vsetkych
Smajlo55 napísal:Máme 5 úsečiek s dĺžkami 3 cm, 5 cm, 7 cm, 9 cm a 11 cm. Aká je pravdepodobnosť, že pri náhodne vybranej trojici z nich budeme môcť zostrojiť trojuholník.
3/10
7/10
1/2
3/4
CO s tym?:D:D:D:D
Najprv musis kombinatoriku a potom pravdepodobnost , kua zrovna dnes tu kombinatoriku sme preberali aj tak nic nvm
Rexxar napísal:pravdepodobnost- najskor zistis pocet vsetkych moznosti ako sa daju zkombinovat tie usecky(nechce sa mi to vypisovat) a potom s tych kombinacii vyberies tie z ktorych sa da vytvorit trojuholnik a nakoniec to das do zlomku-pocet priaznivych/pocet vsetkych