Aha no jasne... ako tiež niesom fanatik že bez svadby žiadny sex... ale sex bez lásky.. to je jak... nieje to onoThe Calvin napísal:Krestanska viera asi nato nemysli "aby sme sa mnozili" lebo co ak sa par nechce vziat ?? No svadba no sex no sex no childrens dalej si myslim ze sex je "potreba" cloveka proste preco by nemal robit nieco co ho bavi a robi mu dobre
btw myslim si ze je to na hranici pravidiel ale ja som len chcel poukazat na nezmyselnost isteho "pravidla" v cirkvi
Co je to laska?
-
FX4087
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
miki690
Medium Professional
Tie chemicke reakcie dokazu ovplivnit tvoj mozog a tym padom aj tvoje pocity a tvoje spravanie. Mas pocit obrovskeho stastia a si ochotny spravit pre druheho cloveka cokolvek, lebo ho nechces stratit. Ja si stojim za svojim ze je to "chemia". Podla mna je to nieco uzastne, nieco neporovnatelne s inymi pocitmy, ale aj tak to nieje nejaky paranormalny jav. Urcite by som nepovedal ze je to LEN chemia, pretoze je to pravdepodobne velmi komplikovany proces, ktory vedie k pocitu stastia. A pravdepodobne najdolezitejsia vec co mozu ludia citit.Loomy napísal:to je prave ten sebecky pocit "ja sa chcem mat dobre", naviazat sa na niekoho a potom ten niekto sa slobodne rozhodne ze v tom vztahu uz nechce byt a druhy ma pocit ze ide zomriet - to bolo to sebecke. nedokaze totiz pochopit ze ten druhy dokaze byt stastny aj bez neho.
laska je samozrejme nieco viac ako len chemicka reakcia. chemickych reakcii je schopne len telo, ja verim, ze okrem tela existuje aj nieco viac (dusa) a ked milujeme tak nemilujeme len telom..... ten papez to povedal celkom trefne
-
Eritrea
Star
co je to láska? ach tazsiu otazku este nemate?:)
proste ked citis ze s tym clovek je ti fain, ked ti chýba ked nieste spolu .
zrazu travite spolu vela casu a je to ako uplne prirodzena vec...laska je ked sa ti rozbucha srdce alebo ked nedokazes zmazat usmev na tvari .
no nie kazda laska je opetovana, niekedy boli este viac ale my si nevieme pomoct, radsej podstupime masochizmus..
ako byt bez nej/neho
malokto podla mna vie co je laska, malokto ju niekedy citil ...zda sa mi ze mizive percento z tych vztahov kt okolo seba vidim je zalozenych na laske..a ja si radsej pockam ako ist do vztahu s niekym len preto lebo...
proste ked citis ze s tym clovek je ti fain, ked ti chýba ked nieste spolu .
no nie kazda laska je opetovana, niekedy boli este viac ale my si nevieme pomoct, radsej podstupime masochizmus..
malokto podla mna vie co je laska, malokto ju niekedy citil ...zda sa mi ze mizive percento z tych vztahov kt okolo seba vidim je zalozenych na laske..a ja si radsej pockam ako ist do vztahu s niekym len preto lebo...
-
The Calvin
Star
-
quancej
Expert
laska sa neda vyjadrit slovami, ale cinmi. tazko mi uveri baba ktorej sepkam do uska lubim ta, ale za najblizsim rohom ma cakaju kamrdatky s rokrocenou narucou.
stav ked sa spoja nase duse a obe prezivaju radosti a starosti spolu, vnutorny pocit absolutneho bezpecia, dovery a oddanosti. nerozlucitelnost po luceni, ked sme stale spolu v myslienkach. nekonecne spriaznene pohlady, nezne slova plne uprimnosti. jednoducho najkrajsi pocit na svete
stav ked sa spoja nase duse a obe prezivaju radosti a starosti spolu, vnutorny pocit absolutneho bezpecia, dovery a oddanosti. nerozlucitelnost po luceni, ked sme stale spolu v myslienkach. nekonecne spriaznene pohlady, nezne slova plne uprimnosti. jednoducho najkrajsi pocit na svete
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru