Co je to laska?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Co je laska?

Je to len chémia.
36
20%
Láska je niečo viac!
143
80%

Celkom hlasov: 179

FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

The Calvin napísal:Krestanska viera asi nato nemysli "aby sme sa mnozili" lebo co ak sa par nechce vziat ?? No svadba no sex no sex no childrens dalej si myslim ze sex je "potreba" cloveka proste preco by nemal robit nieco co ho bavi a robi mu dobre

btw myslim si ze je to na hranici pravidiel ale ja som len chcel poukazat na nezmyselnost isteho "pravidla" v cirkvi
Aha no jasne... ako tiež niesom fanatik že bez svadby žiadny sex... ale sex bez lásky.. to je jak... nieje to ono
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Loomy napísal:to je prave ten sebecky pocit "ja sa chcem mat dobre", naviazat sa na niekoho a potom ten niekto sa slobodne rozhodne ze v tom vztahu uz nechce byt a druhy ma pocit ze ide zomriet - to bolo to sebecke. nedokaze totiz pochopit ze ten druhy dokaze byt stastny aj bez neho.
laska je samozrejme nieco viac ako len chemicka reakcia. chemickych reakcii je schopne len telo, ja verim, ze okrem tela existuje aj nieco viac (dusa) a ked milujeme tak nemilujeme len telom..... ten papez to povedal celkom trefne
Tie chemicke reakcie dokazu ovplivnit tvoj mozog a tym padom aj tvoje pocity a tvoje spravanie. Mas pocit obrovskeho stastia a si ochotny spravit pre druheho cloveka cokolvek, lebo ho nechces stratit. Ja si stojim za svojim ze je to "chemia". Podla mna je to nieco uzastne, nieco neporovnatelne s inymi pocitmy, ale aj tak to nieje nejaky paranormalny jav. Urcite by som nepovedal ze je to LEN chemia, pretoze je to pravdepodobne velmi komplikovany proces, ktory vedie k pocitu stastia. A pravdepodobne najdolezitejsia vec co mozu ludia citit.
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Laska je nieco neopisatelne slovami. Ale ked sa to ma opisat, je to najkrajsi cit medzi zenou a muzom. :oops:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

co je to láska? ach tazsiu otazku este nemate?:)
proste ked citis ze s tym clovek je ti fain, ked ti chýba ked nieste spolu .:) zrazu travite spolu vela casu a je to ako uplne prirodzena vec...laska je ked sa ti rozbucha srdce alebo ked nedokazes zmazat usmev na tvari .:)
no nie kazda laska je opetovana, niekedy boli este viac ale my si nevieme pomoct, radsej podstupime masochizmus..:D ako byt bez nej/neho
malokto podla mna vie co je laska, malokto ju niekedy citil ...zda sa mi ze mizive percento z tych vztahov kt okolo seba vidim je zalozenych na laske..a ja si radsej pockam ako ist do vztahu s niekym len preto lebo...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Ja si myslim ze to je je nieco viac mas dotycneho or dotycnu rad velmi ta potesi ked ju vidis ked sa s nou mozes bavit ked sa smeje :) paci sa ti to
mas ju veeeeelmi rad :) proste ja by som to bral ze laska je ako keby mat niekoho viacej rad ako bezneho cloveka kamarata....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

lollo napísal:proste ja by som to bral ze laska je ako keby mat niekoho viacej rad ako bezneho cloveka kamarata....
pff toto je normálne, že na zamyslenie :roll:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

triple napísal:pff toto je normálne, že na zamyslenie :roll:
ako emocionalne...som mal skor na mysli ;)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Ľúbiť , Mať rád a Milovať su podla mna 3 veci cize nielen ze mam niekoho viac rad ako ostatnych
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

laska je psychicka slabosť,resp citova. ktoru bohužial ja ako nedokonaly tvor(človek) neveim ovplyvniť, proste trapim sa zo sklamania vždy a vždy sa aj budem,to je laska.
Take ružove to je len v romantickych filmoch,skutočnosť je ina...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Laska je ked babu bud vidis/pocujes/citis/myslis na nu alebo akakolvek kombinacia a zakazdym sa ti postavi :)
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

laska sa neda vyjadrit slovami, ale cinmi. tazko mi uveri baba ktorej sepkam do uska lubim ta, ale za najblizsim rohom ma cakaju kamrdatky s rokrocenou narucou.
stav ked sa spoja nase duse a obe prezivaju radosti a starosti spolu, vnutorny pocit absolutneho bezpecia, dovery a oddanosti. nerozlucitelnost po luceni, ked sme stale spolu v myslienkach. nekonecne spriaznene pohlady, nezne slova plne uprimnosti. jednoducho najkrajsi pocit na svete :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Makovnik napísal:Laska je ked babu bud vidis/pocujes/citis/myslis na nu alebo akakolvek kombinacia a zakazdym sa ti postavi :)
skôr je to prehnaná nadržanosť mladý muž - mal by si častejšie šáhnout na pamprdláka
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Veru, nezaskodilo by mu odvzdusnit potrubie.
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Laska je podla mna zmyslom zivota... ved keby tu nebolo lasky, neboli by sme tu ani my... laska je nieco neuveritelne krasne, je to stav kedy sa clovek nerozculuje nad kravynami, stav kedy mysli na milovanu osobu, jeto nieco neuveritelne vdaka comu je zivot krajsi :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:Veru, nezaskodilo by mu odvzdusnit potrubie.
:smt043 ze som tu dlho nebol, vidim ze ludia sa nemenia :) ale k téme...Láska je to za co ju povazujete. Niekto ju ma za sex, niekto za romanticky vecer a niekto oboje. Je to jednoduche
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

midnight_man napísal::smt043 ze som tu dlho nebol, vidim ze ludia sa nemenia :) ale k téme...Láska je to za co ju povazujete. Niekto ju ma za sex, niekto za romanticky vecer a niekto oboje. Je to jednoduche
človeče, ty chceš dnes stihnúť odpovedať do všetkých tém? :shock: :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Pantinela napísal:človeče, ty chceš dnes stihnúť odpovedať do všetkých tém? :shock: :lol:
Dlho som tu nebol :) treba dobiehat, ale za prvu stranu sa mi nechce ist, co tak citam tie temy sa absolutne nezmenili odkedy som tu nebol hh
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

Laska je pocit s ktorym lepsie zijeme prekonavame problemy vieme kade sa vybrat mame presny ciel a to plodit dalsie potomstvo nie je to nic viac len chemia s ktorou clovek zije krajsie.... ja som osobne zazil lasku a poviem vam sklamal som sa takze vztahy a lasku neberiem uz vazne ;)
Napísať odpoveď