//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 19:27 )
Presne tak , kazda skola ma vlastne podmienky....
je to primitivne a nevies toAndariel napísal:ved boze to je uplne primitivne....si daj objem toho zmeneho valca pi.2rna2.v to cele lomene 2mi 2ky sa skrtnu s toho ti vyplinie ze objemi sa rovnaju... sekundova zalezitost...aspon pre mna bo ja uz idem maturovat
tvoja ucitelka je mimo.... skade si nabral tu 4ku?Rexxar napísal:je to primitivne a nevies tonasa matikarka to vypocitala takto:
objem 1.valca V=pí.r2.v
objem 2.valca V=pí. 2r2 . v/2 //.2
2V=2pí . 4r2 . v
ked si porovnas objemy tak druhy je dva krat vetsi ako prvy tak aj skutocny objem 2. valca musi byt dva krat vetsi takze vysledok je 400

pozri sa sem http://www.eduweb.sk/view.php?cisloclanku=2006032101 na konci clanku je link na spravne odpovede uloha 16 spravna odpoved B-400Andariel napísal:tvoja ucitelka je mimo.... skade si nabral tu 4ku?![]()
takto to ma byt matika nepusti....
najlahsi co som mal ja vruke bol zatial 2006 monitor to som dneska na doucku napisal na 90%Tomika napísal:hh, ludia, zavidim vam ze este len monitor idete pisat, ja uz o 6 dni maturujem a som totalne dutyale nejak ma to netrapi, prejdem si minulorocne matury a spravim aspon na 90%
btw ak je taky lahky monitor ako pre 4 rokmi co som mal ja, tak to sa ani snazit nemusite a spravite dobre
ale tak zelam vam vela stastia a pevne nervy