Hip-Hop - umelci a ich tvorba
na doplnenie pridam este par zaujimavych interpretov:
Can-I-Bus, Killah Priest, Big Daddy Kane, Common Sense, Hell Razah, Chali 2na, Cyne, Swollen Members, Visionaries, Akil, Kev Brown, RadiX, Granite State, Roots, Scarface, Large Professor, Cormega, Talib Kweli, Apani, Lord Tariq, Edo G, Louis Logic, Mos Def, Peter Gunz, Verbal Kent, Mikial, Shabaam Shadeeq, Cali Agents, Keit Murray, AZ, Wildelux, Doujah Raze, Mellowbag, Torch, Curse, Akhenaton, Freeman, Shurikn, Arsenik ...
Can-I-Bus, Killah Priest, Big Daddy Kane, Common Sense, Hell Razah, Chali 2na, Cyne, Swollen Members, Visionaries, Akil, Kev Brown, RadiX, Granite State, Roots, Scarface, Large Professor, Cormega, Talib Kweli, Apani, Lord Tariq, Edo G, Louis Logic, Mos Def, Peter Gunz, Verbal Kent, Mikial, Shabaam Shadeeq, Cali Agents, Keit Murray, AZ, Wildelux, Doujah Raze, Mellowbag, Torch, Curse, Akhenaton, Freeman, Shurikn, Arsenik ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
osobne hh moc nemusím, ale chalanov si vždy rád vypočujem už len kvôli tomu že ich poznám aj ako ludí a nie len ich hlasy zo slúchadiel. Osobne si ale myslím že ich staršia tvorba ešte s komplotom (ak ti to niečo hovorí) bola lepšia a dual shock je kvantita na úkor kvality. Fakt je pravda že tie texty treba pochopiť aby niečo povedali, ale aj tak som od toho čakal viac. Určite vedia spraviť aj lepšiu vec.p4ra napísal:Moja Rec - Dual Shock je genialny album, ale neocakavam od deti, ze sa im bude pacit, a ze pochopia vsetky texty. Pre mna, ako cloveka, kt. na to dlho cakal je to maximalne uspokojujuce a presne to, co som od nich cakal. Dobre texty, vyborny beat, a aj nejake ulety. Uz nech idu na tour.
presne tak... ich prve veci boli omnoho lepsie.. Moja Rec & Komplot - Demo dokazem aj teraz si luxusne vypocut cele od zaciatku po koniec
takisto dobri chlapci vol.1 .. ale tento dual shock som cakal ze to bude rovnako dobre ako tie prve veci... nehovorim ze ten album je zly ale myslim si ze je iba zbytocne velke halo okolo toho a ten album je dost slaby ak ho mam porovnat stymi prvymi...
-
moosha
Darca
No, Gebod ma velmi prijemne prekvapil. Je to nadpriemerny album, eNeS osvedcena znacka a tiez Gebod dobre produkuje. DNA si ide stale rovnako a to sa mi paci, Cisty tam ma klasicky luxusne snad vsetko. Bacil viac-menej ako vzdy, nic extra ale stale lepsie ako tristvrtina slovenskej sceny. Neviem velmi co tam robi Koko, taktiez jeho storytelling velmi nesledujem, ale toto co tam ma, je dobre
. Nech ti neje*e, moja frajerka ma milenku
.
-
moosha
Darca
Musim uznat, ze po Cistom (ten jeho part v Babylone, no nemam slov) je Danost urcite hned na druhom mieste s Bacilom. Vazne, vysoky nadpriemer.reno23 napísal:a Danosť ako vždy, nejlepšie texty.No páčili sa mi tam aj DNA, Bacil a Čistychov. Naopak, nesedel mi tam Biely.
//ku Opakovi v Profesionaloch - ukazal sa tam ako ko*ot, este stastie, ze dufam, ze to naschval hral. Ale "ako hovori my man Snoop - shizzle dizzle on my nizzle. Alexizzle" bolo asi najlepsie