NIELEN o tom ale aj o tom. Aj o frajerovani, aj o rychlosti. Lebo je rozdiel ked si sadnes na choppra nasadis brejle prasknes si NAZI helmu na hlavu a uzivas si jazdu alebo ked si na endure tafkas po lesnej cesticke a pozeras dookola na lesy luky a je rozdiel ked mas Ninja motorku alebo cbr-ku alebo R1tku, to je trapne ist na nej 40 tkou a tvarit sa ze si uzivas cestu a vyhlad. . . a ked s tym nesuhlasis tak kydas ty!!!!!nordkapp_pb napísal:jezis to je zas znoska dristov ako kkt ... nedivim sa ze sa ludia divaju na motorkarov ako na chu****, lebo zial bohu dobra polka z nich sada na masinu IBA kvoli machrovaniu ... neviem ale hlavne je na motorke ta sloboda, bezprostredny zazitok z jazdy, pohoda ... vsetci dobre vieme ako dopada machrovanie bez skillu ze ? ci je to s motorkami, autami, na biku alebo hocikde ... ked nemas stastie, si debil, alebo si nebodaj nestastny debil, tak ta nezachrani na motorke NIC, toboz nie modna kombineza s cinskym drakom a napisom kura za 29,- na chrbte ... komu nelichoti obdiv nech hodi kamenom, ale tvrdit ze motorka je hlavne o rychlosti a o tom ze na teba kocky cumia ... ehm ... aj tak z tej masiny zosadnes a zistia ze mas kkt na cele, tak co ?...
... ked chces motorku iba na machrovanie, cize budes samponek a jogurtak, tak aj tak je silne odporucane sa k nej premachrovat zo slabsich kubatur![]()
...
A ako som povedal frajerina nie je o tom ze preletis 290 tkou cez mesto, ale o tom ze taku motorku vobec mas, ze si sa z nej nevyebal este, ze mas na to ju zivit, starat sa o nu, mas na chranice a vies na nej jazdit, ci uz rychlo alebo pomaly a zvladat situacie co sa po cestach deju. Pisem dristy? dost ludi co poznam ma motorky, supersporty plus supermoto tak isto ako aj moji dvaja bratanci a nakecame sa o takych veciach dost. . .