Kúpa motorky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nordkapp_pb napísal:jezis to je zas znoska dristov ako kkt ... nedivim sa ze sa ludia divaju na motorkarov ako na chu****, lebo zial bohu dobra polka z nich sada na masinu IBA kvoli machrovaniu ... neviem ale hlavne je na motorke ta sloboda, bezprostredny zazitok z jazdy, pohoda ... vsetci dobre vieme ako dopada machrovanie bez skillu ze ? ci je to s motorkami, autami, na biku alebo hocikde ... ked nemas stastie, si debil, alebo si nebodaj nestastny debil, tak ta nezachrani na motorke NIC, toboz nie modna kombineza s cinskym drakom a napisom kura za 29,- na chrbte ... komu nelichoti obdiv nech hodi kamenom, ale tvrdit ze motorka je hlavne o rychlosti a o tom ze na teba kocky cumia ... ehm ... aj tak z tej masiny zosadnes a zistia ze mas kkt na cele, tak co ? :-D ...

... ked chces motorku iba na machrovanie, cize budes samponek a jogurtak, tak aj tak je silne odporucane sa k nej premachrovat zo slabsich kubatur :-P :-P ...
NIELEN o tom ale aj o tom. Aj o frajerovani, aj o rychlosti. Lebo je rozdiel ked si sadnes na choppra nasadis brejle prasknes si NAZI helmu na hlavu a uzivas si jazdu alebo ked si na endure tafkas po lesnej cesticke a pozeras dookola na lesy luky a je rozdiel ked mas Ninja motorku alebo cbr-ku alebo R1tku, to je trapne ist na nej 40 tkou a tvarit sa ze si uzivas cestu a vyhlad. . . a ked s tym nesuhlasis tak kydas ty!!!!!
A ako som povedal frajerina nie je o tom ze preletis 290 tkou cez mesto, ale o tom ze taku motorku vobec mas, ze si sa z nej nevyebal este, ze mas na to ju zivit, starat sa o nu, mas na chranice a vies na nej jazdit, ci uz rychlo alebo pomaly a zvladat situacie co sa po cestach deju. Pisem dristy? dost ludi co poznam ma motorky, supersporty plus supermoto tak isto ako aj moji dvaja bratanci a nakecame sa o takych veciach dost. . .
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Objavil si novú hračku?... :D neveril by si mi, ale ja mám len posranú padesiatku... simsona. Najviac by som chcel 125ku, pretože viem, že som magor a že by som to točil jednak do otáčok a druhak do rýchlostí... a niektoré tie 125ky točia už dobré rýchlosti... Na tom jazdím, aj keď to vyzerá strašne kvôli spojeniu s cestou... že cítim každú nerovnosť na ceste, že sa môžem jemne nakláňať do zákrut... tá voľnosť, aj keď je to len pädesiatka... je to nádhera... :)

"zamachroval" som na nej jedinýkrát... keď som sa potreboval narýchlo otočiť, tak som si ju vytočil do otáčok, zaflekoval a otočil sa so záberom na zadné koleso... bolo to pred priateľkou a bolo to len raz... potom sme sa pobozkali... spoločne na tej trapošine zasmiali... a išiel som spokojne domov... chodím pomalinky... a poviem ti úprimne seriem na všetkých, ktorí na mňa pozerajú, alebo sa mi smejú... lebo ja sa vozím, je mi tak dobre... a viem, že jazdím na 120% bezpečne a dávam si najväčši pozor, aký len môžem... lebo na motorke to nie je sranda...

A ty, trupík, ktorý takéto a asi aj iné motorky videl len vo filmoch, na ceste a vo výkladoch si chceš kúpiť 1000ku :lol: ja by som si po asi odjazdenom roku nedovolil kúpiť 350ku... nie 1000ku :D sa pekne zobuď, dobre sa prefackaj a kúp si niečo menšie, na čom sa naučíš jazdiť... A ešte niečo ti poviem... pancier, ani prilba ťa pri silnejších nárazoch neochránia... ak narazíš vo veľkej rýchlosti do napr. auta, tak preletíš cez riaditká... s veľkou pravdepodobnosťou sa zachytíš a pri stavbe jogurta a danej rýchlosti sa TVOJE telo rozdelí na dve polovičky... takže s tým, čo tu kecáš sa pekne zobuď... a premýšlaj triezvo...

Ak už nevieš, ako by na teba babeny leteli, tak na motorku to určite nebude... ak ti bude robiť dobre, že sa na teba pozerajú a budú ti hladkať ego... tak prosím, ale na nič iné ti motorka nebude...

A treba myslieť aj na to, že pri troche nepozornosti sa vie človek zabiť aj na bicykli. :wink:
qwerty-xyz

Začiatok Konca napísal:Objavil si novú hračku?... :D neveril by si mi, ale ja mám len posranú padesiatku... simsona. Najviac by som chcel 125ku, pretože viem, že som magor a že by som to točil jednak do otáčok a druhak do rýchlostí... a niektoré tie 125ky točia už dobré rýchlosti... Na tom jazdím, aj keď to vyzerá strašne kvôli spojeniu s cestou... že cítim každú nerovnosť na ceste, že sa môžem jemne nakláňať do zákrut... tá voľnosť, aj keď je to len pädesiatka... je to nádhera... :)

"zamachroval" som na nej jedinýkrát... keď som sa potreboval narýchlo otočiť, tak som si ju vytočil do otáčok, zaflekoval a otočil sa so záberom na zadné koleso... bolo to pred priateľkou a bolo to len raz... potom sme sa pobozkali... spoločne na tej trapošine zasmiali... a išiel som spokojne domov... chodím pomalinky... a poviem ti úprimne seriem na všetkých, ktorí na mňa pozerajú, alebo sa mi smejú... lebo ja sa vozím, je mi tak dobre... a viem, že jazdím na 120% bezpečne a dávam si najväčši pozor, aký len môžem... lebo na motorke to nie je sranda...

A ty, trupík, ktorý takéto a asi aj iné motorky videl len vo filmoch, na ceste a vo výkladoch si chceš kúpiť 1000ku :lol: ja by som si po asi odjazdenom roku nedovolil kúpiť 350ku... nie 1000ku :D sa pekne zobuď, dobre sa prefackaj a kúp si niečo menšie, na čom sa naučíš jazdiť... A ešte niečo ti poviem... pancier, ani prilba ťa pri silnejších nárazoch neochránia... ak narazíš vo veľkej rýchlosti do napr. auta, tak preletíš cez riaditká... s veľkou pravdepodobnosťou sa zachytíš a pri stavbe jogurta a danej rýchlosti sa TVOJE telo rozdelí na dve polovičky... takže s tým, čo tu kecáš sa pekne zobuď... a premýšlaj triezvo...

Ak už nevieš, ako by na teba babeny leteli, tak na motorku to určite nebude... ak ti bude robiť dobre, že sa na teba pozerajú a budú ti hladkať ego... tak prosím, ale na nič iné ti motorka nebude...

A treba myslieť aj na to, že pri troche nepozornosti sa vie človek zabiť aj na bicykli. :wink:
vidno ze asi sedlak co jazdi na simsone, a je posraty sadnut na nieco vacsie. Clovek sa vie zabit aj na rovnej drahe a na peso, A ja volim radsej sa zabit v kombineze a chranicoch ako sa ako kkt vydrbkat z nejakeho simsona stareho a dolmat sa a chodit na kryplkare(rozumej vozik) do konca zivota. . .
A 125tky zeru dost vela, ked ich vykrutis tak aj 8 litrov (aprilia 125tka)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

qwerty..ty nemas rozum.. s tebou sa ani neoplati normalne diskutovat.. preco vlastne stroskotal ten tvoj plan zabit sa?..alebo si sa tym len snazil ziskat pozornost? este by som ta poprosil povedat nieco na moj edit v mojom poste.. bol by som celkom zvedavy na tvoj nazor na to com som napisal.. dik
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

k 125...mozes si kupit 4-takt ktory nic nezozere, ale zas to vobec nepojde, bo ma len 11kW :) taka ybr125 si vezme +-3 litre, ale taka Derbi (oznacenie neviem) 2T co ma jeden chalan zo skoly, tak vraj dal aj 13L/100 , ale, ze ju cely cas tocil, samozrejme otvorena a mierne upravena, ma nieco cez 30koni

moj sen je si zadovazit novu Kawu 250r, pri sucasnej krize sa da zohnat za cenu okolo 3300€, takze mozno sa postasti a bude doma 8)
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Heh mimochodom dnes som sa bavil s kamosom vo vlaku, je stary motorkar jazdi dlho (dlho znamena ze jazdi viac rokov, ako tu maju podaktori diskuteri a nie ze pol roka :D ) a spominal som mu tu debatu nasu a qwertyho prispevky a ze chce mat chlapec motorku a pistolky (bez urazky teraz) ...

Strasne sa zasmial a povedal: "Keby sa takto ukazal na velkej motorke aj s tymi pistolkami za opaskom na nejakom zraze, tak ho naheho o tu motorku priviazeme a nechame ho kruzit dookola a s tym poplasnym kverom a nabojmi s korenim by sme ho ostrelovali donemoty."

//qwerty za toto mi mozes dat -K nenahnevam sa ale nemohol som to sem nenapisat :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ten, čo o samovražde kecal do vetra napísal:vidno ze asi sedlak co jazdi na simsone, a je posraty sadnut na nieco vacsie. Clovek sa vie zabit aj na rovnej drahe a na peso, A ja volim radsej sa zabit v kombineze a chranicoch ako sa ako kkt vydrbkat z nejakeho simsona stareho a dolmat sa a chodit na kryplkare(rozumej vozik) do konca zivota. . .
A 125tky zeru dost vela, ked ich vykrutis tak aj 8 litrov (aprilia 125tka)
... za prvé. Sedliak a ešte pridrbaný trtko si tu ty... :D mali by ti vymyslieť special rank... :lol: nie som posratý sadnúť na niečo väčšie, to určite nie... ja sa bojím si sadnúť za niečo väčšie, lebo keby za to sadnem, tak to točím... a to práve nechcem. Nechcem dopadnúť, ako dopadneš ty, keď si ju kúpiš... (ver mi, že lacnejší je aj tak povraz... ) Ten simson nie je starý, ale pekne udržiavaný... a mám ho rád, aj keď je to skoro bicykel... :wink: Na kryplkáru sa pri havárii ty určite nedostaneš... a možno, ak ti pôjdem okolo kríža... ak ti ho tam bude mať kto postaviť... možno si pomyslím... ten, ktorému to konečne vyšlo... :roll: ty musíš byť úplný je-bo :D ty sa fakt musíš rozumieť... :hehe: ja končím... toto fakt nemá cenu... a to som tu niektorým userom neveril, že sa s tebou nedá viezť konverzácia... nedá sa to... :lol: mali pravdu... :)

//edit: zabudol som sem dopísať... že asi nevieš, aké je to niesť za chrbtom osobu, ktorú miluješ... že si dávaš pozor ešte aj na trochu štrku na ceste a obchádzaš to tak ďaleko, aby sa nič nestalo. Nezažil si, keď ti párkrát nedali autá prednosť a ty si musel dosť rýchlo brzdiť... srdce som mal v krku a priateľka ma silno držala za bundu... Nevieš, čo znamená pocit báť sa o niekoho... tak tu kur*a už drž konečne pi*u a nestaraj sa...
qwerty-xyz

Point napísal:qwerty..ty nemas rozum.. s tebou sa ani neoplati normalne diskutovat.. preco vlastne stroskotal ten tvoj plan zabit sa?..alebo si sa tym len snazil ziskat pozornost? este by som ta poprosil povedat nieco na moj edit v mojom poste.. bol by som celkom zvedavy na tvoj nazor na to com som napisal.. dik
to by bolo na dlhsie a este sa tu musim povenovat trosku kolegom....

//autoeditácia príspevku ( 12 Mar 2009, 18:12 )
draco napísal:Heh mimochodom dnes som sa bavil s kamosom vo vlaku, je stary motorkar jazdi dlho (dlho znamena ze jazdi viac rokov, ako tu maju podaktori diskuteri a nie ze pol roka :D ) a spominal som mu tu debatu nasu a qwertyho prispevky a ze chce mat chlapec motorku a pistolky (bez urazky teraz) ...

Strasne sa zasmial a povedal: "Keby sa takto ukazal na velkej motorke aj s tymi pistolkami za opaskom na nejakom zraze, tak ho naheho o tu motorku priviazeme a nechame ho kruzit dookola a s tym poplasnym kverom a nabojmi s korenim by sme ho ostrelovali donemoty."

//qwerty za toto mi mozes dat -K nenahnevam sa ale nemohol som to sem nenapisat :roll:
karmu nedavam nikomu ani tebe, S pistolami sa nejazdi, pistole sa nosia normalne, kamarat si teraz spravil zbojny nosi pri sebe pistol tiez a tiez ma aj motorku, Predstav si na jaku rit by mu bola ked sa vozi na crosske? Na motozrazy chodim na zemplinsku siravu, este sa ma ani raz nikto nedotkol, a ver ze keby som pri sebe mal pistol uz sa toboz nedotkne,okrem toho som tam s dost zaujimavymi ludmi nato aby sa ma vobec niekto dotkol . . .
A toho tvojho stareho motorkara? to sa s nim zoznamim dakedy ci bude mat tu odvahu ma dakde viazat, ked bude taky frajer . . . Lebo to su take bajky hrdinske. . .

//autoeditácia príspevku ( 12 Mar 2009, 18:16 )
Začiatok Konca napísal:... za prvé. Sedliak a ešte pridrbaný trtko si tu ty... :D mali by ti vymyslieť special rank... :lol: nie som posratý sadnúť na niečo väčšie, to určite nie... ja sa bojím si sadnúť za niečo väčšie, lebo keby za to sadnem, tak to točím... a to práve nechcem. Nechcem dopadnúť, ako dopadneš ty, keď si ju kúpiš... (ver mi, že lacnejší je aj tak povraz... ) Ten simson nie je starý, ale pekne udržiavaný... a mám ho rád, aj keď je to skoro bicykel... :wink: Na kryplkáru sa pri havárii ty určite nedostaneš... a možno, ak ti pôjdem okolo kríža... ak ti ho tam bude mať kto postaviť... možno si pomyslím... ten, ktorému to konečne vyšlo... :roll: ty musíš byť úplný je-bo :D ty sa fakt musíš rozumieť... :hehe: ja končím... toto fakt nemá cenu... a to som tu niektorým userom neveril, že sa s tebou nedá viezť konverzácia... nedá sa to... :lol: mali pravdu... :)

//edit: zabudol som sem dopísať... že asi nevieš, aké je to niesť za chrbtom osobu, ktorú miluješ... že si dávaš pozor ešte aj na trochu štrku na ceste a obchádzaš to tak ďaleko, aby sa nič nestalo. Nezažil si, keď ti párkrát nedali autá prednosť a ty si musel dosť rýchlo brzdiť... srdce som mal v krku a priateľka ma silno držala za bundu... Nevieš, čo znamená pocit báť sa o niekoho... tak tu kur*a už drž konečne pi*u a nestaraj sa...
Tak ot je uz o inom ked niekoho vezies, to ti chvalim. Moj nazor vsak ostava stale taky ze ja by som nikdy nikoho okrem seba na motorku nebral, a uz vobec nie holku ktoru mam rad lebo by som sa o nu strasne bal. Ked tak tak to by som siel fakt pomalicky ako priposrany. A ten krz popri ceste? Radsej kriz a zabit sa hned ako sa trapit dakde v nemocnici alebo byt mrzak do konca zivota-- a ked s tym nesuhlasis tak si este asi nikoho nevidel umierat. Lebo ja hej, a takisto som videl ako sa znamy zabil na CBR600RR rovno predo mnou ja som bol na bicykli a jemu vletel do cesty vozik teda auto s vozikom a bol na mieste mrty, este to mam aj pofotene, tak volim sa sprepacenim vyebat ako on a mat to behom sekundy za sebou ako sa trapit dakde na vozicku, sorry je to proste fakt. . . Som radsej za ten kriz....
Napísať odpoveď