leko, niesi prvy a asi ani posledny ktory takto uvazuje.....lebo tiez som asi pred polrokom mal kadejake myslienky o dust2

Ako by to vyzeralo v reali atd......
No podla mojho nazoru, by to bolo super az na par veci....ako vies dust2 je prakticky velka mapa nato aby ked chopis jednu hedku na T spawne a pritom si CT.......logicky by si musel utekat spat na svoj spwan co je hlupost, lebo zrejme tam nebudes sam, a automaticky stretnes po ceste dalsich dvoc ktory po tebe budu palit......a kym ty dojdes na svoj spawn tak bude uz koniec kola.......a utekat so zdvihnutou rukov....tiez sranda...
Jasne.....kazdy by mal nejaky headset s mikrofonom, mohli by samozrejme komunikovat iba v tyme, to je super......
dalsia vec....plantnutie bomby ako si navrhol je taktiez velmi 'jednoduche' ......stat na vyznacenom bode? Somarina, lebo ty si kludne postojis a popritom by si mohol strielat dookola.......ja by som to spravil nejak stlacenim a naslednym drzanim gombika niekde na urcitom bode.....na nejakej bedni, alebo tak.....dajme tomu, ze pribehnes.....jednou rukou musis drzat gombik, tym padom uz je to trochu zlozitejsie, lebo strielat presne s jednou rukou....skoro nemozne........
Samozrejme po celom komplexe by boli repraky, ktore by hlasili 'bomb has been planted' atd atd......popripade nejake efekty explozie......
A este ako dodatok, obcas by sa zisli aj nejake 'rozhodcovske' kamery, lebo ludia su svine a podvadzaju kde sa da.....