de_dust2 [paintball]

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Leko, tebe sa po nociach co honi hlavou omg ?...namiesto mokrych snov sa ti sniva o tomto ? :) ale no sak v pohode aj ja som si chcel v 8ich rokoch poskladat pocitac zo suciastok zo starych radii, z papiera a izolacky....len akosi nechcel windows nabootovat :D.........nieco take vidim realnejsie v blizkej buducnosti tak, ze si na hlavu das dake "virtualne" okuliare ktore budu simulovat 3D priestor v hre a neuvidis rozdiel medzi hrou a realitou. Nieco take uz aj existuje sa mi zda, len este to asi nieje celkom dotiahnute, alebo na tom fici zatial len armada a Japonci :) ....V kazdom pripade, tak ako o tom hovoris ty, keby to bolo realne, bol by to riaadny zazitok. Nemas cistou nahodou rodicov milionarov ktory vlastnia stavebnu firmu a su manici do CS ? :)

edit// Mat na to tak financie a zrealizovat to, zarabal by si na tom ako boh, po svete beha dost "ludi" co by za to vysolili pekne prachy aby si to mohli skusit.

edit 2 // uz vidim Blazera s D34Dlifeom ako budu behat po "mape" a robit bunny hopy :D a taky drago bude zasa cheatovat s termoviziou namiesto WH...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

lol. Prečo si každý myslí že to kcem vystavať? :)
Len sa pýtam. Potrebujem vedieť.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Taktiez by som dosiel :)
Replika moje oblubenej mapy :) ... K Tomu PaintBall :) Lahoda. Skvely napad keby si to chcel Skonstruovat :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Myslis ze to chce postavit? Vies kolko piesku by bolo treba? :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

leko, niesi prvy a asi ani posledny ktory takto uvazuje.....lebo tiez som asi pred polrokom mal kadejake myslienky o dust2 :P Ako by to vyzeralo v reali atd......

No podla mojho nazoru, by to bolo super az na par veci....ako vies dust2 je prakticky velka mapa nato aby ked chopis jednu hedku na T spawne a pritom si CT.......logicky by si musel utekat spat na svoj spwan co je hlupost, lebo zrejme tam nebudes sam, a automaticky stretnes po ceste dalsich dvoc ktory po tebe budu palit......a kym ty dojdes na svoj spawn tak bude uz koniec kola.......a utekat so zdvihnutou rukov....tiez sranda...

Jasne.....kazdy by mal nejaky headset s mikrofonom, mohli by samozrejme komunikovat iba v tyme, to je super......

dalsia vec....plantnutie bomby ako si navrhol je taktiez velmi 'jednoduche' ......stat na vyznacenom bode? Somarina, lebo ty si kludne postojis a popritom by si mohol strielat dookola.......ja by som to spravil nejak stlacenim a naslednym drzanim gombika niekde na urcitom bode.....na nejakej bedni, alebo tak.....dajme tomu, ze pribehnes.....jednou rukou musis drzat gombik, tym padom uz je to trochu zlozitejsie, lebo strielat presne s jednou rukou....skoro nemozne........
Samozrejme po celom komplexe by boli repraky, ktore by hlasili 'bomb has been planted' atd atd......popripade nejake efekty explozie......

A este ako dodatok, obcas by sa zisli aj nejake 'rozhodcovske' kamery, lebo ludia su svine a podvadzaju kde sa da.....
lekoklatik
VIP
VIP

Kamery som spomínal. Ropzmiestnené po celom komplexe. S tou bombou by to muselo byť fakt tak že by rukou musel gombík držať. Gombík by bol položený na zemi. Reproduktory pohoda. Nie je o čom. A to s tým že keď ťa zabijú musíš ísť na svoj spawn, veď predsa hráČ by šiel so zbraňou nad hlavou, a predstav si že by si šiel popri nejakých nepriateľoch a mal by si nenormálne nutkanie ich postrieľať. Hold smola. Lebo všade sú kamery a pravidlá sú pravidlá
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Kludne by to mohlo byť aj uzavreté ako v nejakom hangari alebo v takej velkej hale..tam by sa dali bedne atd..zo sadrokartónu priečky..pekne konstrukcia,rozmiestnene tie kamery vsetko..aby to nebolo pod holim nebom a dalo by sa tam ist 24hodin denne...hned by som isiel
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Niekto uz zacal, ale nedokoncil aha (priloha) :P
Prílohy
ncf6t3.jpg
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

ako napad fantasticky ale nezabudni de_dust2 je obrovska mapa v CS kde by si si predstavil mat taky komplex?radsej nejaku inu mapu klasicku tiez s CS ale s mensiou rozlohou :-) a ako by si docielil vypnutie vysielacky po zasahu? ci by bol rozhodca a ten by im vypinal ako by videl zasah? to je nereal podla mna :-)
BX
Addict
Addict

Paintball a airsoft su fair-play hry. Hralo by sa to tak ako airsoft, ze sa na niecom dohodne a to proste plati. Ak to nemienis dodrzovat - maj sa :) Teda poukazujem na to ze toto by uz bola vec dohody a nebol by to velmi velky problem (pri normalnych ludoch, ktorich je myslim este dost :? )
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Fakt skvelý nápad, "už" to len vytvoriť a nice :wink:
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

naadhera,
snad sa to niekdy podari zrealizovat,
ale radsej by som bol za de_dust alebo fy_snow :twisted:

ak by dakto chcel AS/PB bombu mam doma...
lekoklatik
VIP
VIP

snow a dust1 mi neprídu tak obľubené ako dust2.
Mám pocit že každému kto pozná CS a aké také mapy, ti povie že pozná dust2. Alebo ak sa niekoho opýtaš na nejakú mapu a vie čo je CS, odpovie dust2. Si myslím. Výber je už za mnou. Teraz potrebujem reakcie. Zatiaľ vyzeráte že hej...
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

ja by som D2 nepovedal :D lebo ten sa hra stale,viem je oblubeny ale ja som za Inferno,Nuke a potom D2 ale ja som CS nevidel vyse roka :( :cry: :cry: nemam ho jak pustit :cry:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

D2 by bola n1, už len z toho dôvodu, že ak by sa to malo realizovať dalo by sa to, ale inferno, tam je veža na ktorú sa ide rebríkom.. Na nuke sú zase rebríky strecha... Takže ťažko zrealizovatelné..
BX
Addict
Addict

Ak by si mal na dust2 v kompletnej vybave, tak by si uz mal aj na nejake rebriky a balkony :) To Nuke to by bolo tazsie, lebo tam su dva poschodia a vetracky, ale inferno by sa urcite dalo... Dust2 je ale stale najlepsia mapa :D
Napísať odpoveď