Zitie na intraku vs. zitie doma

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Zostavate doma, alebo idete na intrak?

Som/idem na internat
121
66%
Zostal (by) som zit doma
61
34%

Celkom hlasov: 182

Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Zitie na intraku vs. zitie doma

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nenasiel som podobnu temu.....chcem vediet, kolko ludi zije na intraku a kolko zostalo doma....jedna sa hlavne o vysokoskolakoch.....tak prosim, stredoskolaci nehlasujte v ankete ako to je u vas....respektive hlasujte tak ako by ste chceli zit.....ci chcete zostat doma, alebo ist prec na intrak, privat a podobne.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

intrak jednoznacne ... neni co riesit, sice znizeny standart oproti domovu, ale ta volnost to prebije na sto krat :-) ... nad tymto ma ani nenapadlo vahat :-) ...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja som zil na intraku sice len pol roka zato volnosti som mal podstatne menej ako doma :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja si uzivam intrakovy zivot... najma kedze som mal spolubydla co na izbe vela casu nestravil a momentalne uz som na izbe hadam 3 tyzdne sam... taky klud, pohoda, nikto ma neotravuje..... takze sice chyba aky taky komfort z domu a ranajky,obed,vecera pod nos od maminky ale je to lepsie.... jednoznacne intrak....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, a sli by ste niektory aj naprike tomu, ze chodite na skolu v svojom meste? Alebo je to somarina, skoda penazi atd......
Ale zas na druhej strane....byt medzi ludmi na intraku ma tiez neico do seba.....uz len to, ze ste s niekym na izbe a popripade vam moze s niecim pomoct a pod.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak ked to mas vo svojom meste tak to je na doktora, ist tam na intrak ... :-) :-) ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No aj mne to tak pripada, ale ziska sa tym ako taka volnost a osamostatnenie......aspon podla mna.
Maki
Darca
Darca

debilina... do 50km ist na intrak je debilina.... pokial sa vies proste do skoly dostat za hodinu z domu je to debilina....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Maki napísal:debilina... do 50km ist na intrak je debilina.... pokial sa vies proste do skoly dostat za hodinu z domu je to debilina....
to vobec nieje pravda.
predstav si, ze mas rozvrh, ktory zacina rano 7:15 a konci 19:15

rano by si siel do skoly o sietej, takze vsatavat este podstatne skor, a domov by si sa dostal okolo deviatej a medzi tym by si trcal v meste ked si mohol byt na intraku a v podstate byt ako doma.

P.S. ja som na intraku a vyhovuje mi to, nikoho netrapia moje odchody/prichody, nemusim robit nic co sam nechcem. jedina nevyhoda je, ze sa vidim s priatelkou len cez vikend...to je vlastne jedina vec, ktora sa mi zda byt prekazkou v odchode na internat - clovek niekdy aj na pomerne dluhu dobu opusti vsetkych priatelov a znamych
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

moja skola je vzdusnou ciarov od bytu asi 1 km cize neoplati sa vonkoncom a nemenil by som :lol:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja byvam v Prahe v Byte a nemenil by som. Som velmi spokojny.
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Niežeby som mal na výber - to, čo študujem, sa vonkoncom nedá tam, kde mám trvalý pobyt.

A ostal by som doma, nešiel by som na intrák. To záleží len na tebe a na rodičoch, ako sa dostaneš osamostatniť, ako sa s nimi dohodneš.. Na to bývať na internáte netreba.

Ja som na intráku pomerne spokojný. Len mám trošku ťažké srdce na spolubývajúcich, lebo neumývajú riady po sebe a máme tu skutočný bordel, že treba preskakovať z miesta na miesto... ale ide to.. :wink:

Predsa som len našiel chybu na bývaní doma. Rodičom nedáš dve kilá do ruky a nepošleš ich na pivo, zatiaľ čo si ty vezmeš na izbu frajerku.. :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Da sa na Slovensku aj priplatit za samostatnu izbu? Respektive ze budete byvat sam? Co to inac stoji?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

ja som internat nedostal, tak som si zacal hladat privat.. najprv som byval v takom byte nad garazou, nebolo to nic moc a bolo nas tam 6, teraz paradny 2izbovy bytik v celkom kludnej casti mesta, za nie moc velke najomne, a slobody koooolko chcem :) uplna parada..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Hľadám hľadám, lebo viem, že som do takejto podobnej témy už písala, ale nemôžem nájsť. :)
Toto:
http://www.hojko.com/odchod-na-vs-t9043 ... light=doma
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Momentalne som na intraku, a som tu spokojny, aj ked luxus domova (plna chladnicka, ranajky obed vecera od mamicky :) ) my chyba obcas, ale ten zivot, ten sa musi zazit. Sak GothaR potvrdi jak to tu u nas na Jizaku vyzera.
Maki
Darca
Darca

axxis: hej... ale nie kazda fakulta ma intrak hned vedla seba... napr ja to mam 10 minut trolejom + 10 minut peso alebo 20 minut salinou + 5 minut peso.... takze ked mam medzi prednaskami 2 hodiny volna tiez sa mi prave neoplati ist na intrak a spat....
expo-br
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa expo-br »

jednoznacne intrak. ma to svoje vyhody ako aj nevyhody ale hlavna je volnost, aj ked uroven ubytovania je nizsia. A spoznas kopu novych ludi...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jednoznacne internat :) Domov chodim najcastejsie raz za mesiac, ale bezne su to aj 3 mesiace. Doma si ma potom viac vazia :)
Domov ma vyhody, mam to tam rad a nie len kvoli pravidelnemu pridelu stravy :) Na internate mam vacsiu slobodu, no je to vykupene tym, ze sme na izbe 2ja, co nie je vzdy vyhodou, no na druhej strane mi to ani nevadi (v 99% dni :) )
Proste internat je sranda, myslim, ze som sa tu aj dost naucil do praktickeho zivota.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No pytam sa znova, kolko to u vas stoji.......popripade ci ma niekto aj izbu sam?
Napísať odpoveď