Zitie na intraku vs. zitie doma
Zitie na intraku vs. zitie doma
Nenasiel som podobnu temu.....chcem vediet, kolko ludi zije na intraku a kolko zostalo doma....jedna sa hlavne o vysokoskolakoch.....tak prosim, stredoskolaci nehlasujte v ankete ako to je u vas....respektive hlasujte tak ako by ste chceli zit.....ci chcete zostat doma, alebo ist prec na intrak, privat a podobne.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja si uzivam intrakovy zivot... najma kedze som mal spolubydla co na izbe vela casu nestravil a momentalne uz som na izbe hadam 3 tyzdne sam... taky klud, pohoda, nikto ma neotravuje..... takze sice chyba aky taky komfort z domu a ranajky,obed,vecera pod nos od maminky ale je to lepsie.... jednoznacne intrak....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
axxis
Addict
to vobec nieje pravda.Maki napísal:debilina... do 50km ist na intrak je debilina.... pokial sa vies proste do skoly dostat za hodinu z domu je to debilina....
predstav si, ze mas rozvrh, ktory zacina rano 7:15 a konci 19:15
rano by si siel do skoly o sietej, takze vsatavat este podstatne skor, a domov by si sa dostal okolo deviatej a medzi tym by si trcal v meste ked si mohol byt na intraku a v podstate byt ako doma.
P.S. ja som na intraku a vyhovuje mi to, nikoho netrapia moje odchody/prichody, nemusim robit nic co sam nechcem. jedina nevyhoda je, ze sa vidim s priatelkou len cez vikend...to je vlastne jedina vec, ktora sa mi zda byt prekazkou v odchode na internat - clovek niekdy aj na pomerne dluhu dobu opusti vsetkych priatelov a znamych
-
mehmed
Darca
Niežeby som mal na výber - to, čo študujem, sa vonkoncom nedá tam, kde mám trvalý pobyt.
A ostal by som doma, nešiel by som na intrák. To záleží len na tebe a na rodičoch, ako sa dostaneš osamostatniť, ako sa s nimi dohodneš.. Na to bývať na internáte netreba.
Ja som na intráku pomerne spokojný. Len mám trošku ťažké srdce na spolubývajúcich, lebo neumývajú riady po sebe a máme tu skutočný bordel, že treba preskakovať z miesta na miesto... ale ide to..
Predsa som len našiel chybu na bývaní doma. Rodičom nedáš dve kilá do ruky a nepošleš ich na pivo, zatiaľ čo si ty vezmeš na izbu frajerku..
A ostal by som doma, nešiel by som na intrák. To záleží len na tebe a na rodičoch, ako sa dostaneš osamostatniť, ako sa s nimi dohodneš.. Na to bývať na internáte netreba.
Ja som na intráku pomerne spokojný. Len mám trošku ťažké srdce na spolubývajúcich, lebo neumývajú riady po sebe a máme tu skutočný bordel, že treba preskakovať z miesta na miesto... ale ide to..
Predsa som len našiel chybu na bývaní doma. Rodičom nedáš dve kilá do ruky a nepošleš ich na pivo, zatiaľ čo si ty vezmeš na izbu frajerku..
-
mr_margera
Medium Professional
-
bolek
Guru
Hľadám hľadám, lebo viem, že som do takejto podobnej témy už písala, ale nemôžem nájsť. 
Toto:
http://www.hojko.com/odchod-na-vs-t9043 ... light=doma
Toto:
http://www.hojko.com/odchod-na-vs-t9043 ... light=doma
Jednoznacne internat
Domov chodim najcastejsie raz za mesiac, ale bezne su to aj 3 mesiace. Doma si ma potom viac vazia 
Domov ma vyhody, mam to tam rad a nie len kvoli pravidelnemu pridelu stravy
Na internate mam vacsiu slobodu, no je to vykupene tym, ze sme na izbe 2ja, co nie je vzdy vyhodou, no na druhej strane mi to ani nevadi (v 99% dni
)
Proste internat je sranda, myslim, ze som sa tu aj dost naucil do praktickeho zivota.
Domov ma vyhody, mam to tam rad a nie len kvoli pravidelnemu pridelu stravy
Proste internat je sranda, myslim, ze som sa tu aj dost naucil do praktickeho zivota.