No nvm ako vám ale mne 45min bohate stačilo mala som ešte 5 minút k dobru z matiky a to som si aj skontrolovala,a zo sloviny som mala 10 k dobru,tiež s okontrolovaním a to 2x.Čo sa týka obtiažnosti u mňa bola omnoho horšie SJ,matiky bola lahšia .
Jednemu kur*a nechapem,kazdy tu pisete,ze to bolo strasne tazke a ze bolo malo casu,ze ste nestihali,ale hlavna vec,ze kazdy z vas ma z matiky nad 80%.
Inak aj moje vyjadrenie po monitore:Sku*veny NUCEM,vyje*ane ku*vy. Myslim,ze to staci.
plasmon napísal:Jednemu kur*a nechapem,kazdy tu pisete,ze to bolo strasne tazke a ze bolo malo casu,ze ste nestihali,ale hlavna vec,ze kazdy z vas ma z matiky nad 80%.
Matiku som totálne pohnojil tazka bola ... smejte sa mi kolko chcete fakt to bola kktina oproti minulym rokom ked budem mat 50 % budem skakat od radosti ... slovinu som mal hotovu za 15-20 minut takze som 25 minut len tak sedel
matika 65%
slovina 60%
Juchuuu , pije sa ide sa von ide sa zhulit dedo s ocom sa uz spili jedina mama so sestrou jak tak vnimaju ja idem konecne von caute
No z matiky sa viem odhadnúť keď že tam som bol vo svojom živle.
Môj zasvetený odhad hoci je to len rána od boku je minimálne 65%... plus mínus.
(Aspoň dúfam)
A zo Slovenčiny... jéje. No za 50% budem šťastný. Hoci som ju mal za nejakých 20-25 min. Moc mi slovina nejde beriem ju ako zbytočnosť.. nech ma naučia čítať,písať a koniec, načo mi budú v živote podmety a prisudky a dalšie trapárny
lebo podla mna to urcite kamarat cital -podla mne je urcite prislovka
//autoeditácia príspevku ( 11 Mar 2009, 21:49 )
FX4087 napísal:No z matiky sa viem odhadnúť keď že tam som bol vo svojom živle.
(Aspoň dúfam)
A zo Slovenčiny... jéje. No za 50% budem šťastný. Hoci som ju mal za nejakých 20-25 min. Moc mi slovina nejde beriem ju ako zbytočnosť.. nech ma naučia čítať,písať a koniec, načo mi budú v živote podmety a prisudky a dalšie trapárny
FX4087 napísal:No z matiky sa viem odhadnúť keď že tam som bol vo svojom živle.
(Aspoň dúfam)
toto je presne moja rec na keru onu sa mam ucit tie kktiny sak pojdem po ulici a budem si hovorit prisudok slovesny podmet nevyjadreny... totalne chu**** su to a basta proste mi to pride aj tie monitory z matiky davaju tam milion chytakou napr ze mas vypocitat nieco a este nieco a tie nieco mas odseba odratat tak oni daju moznosti aj toho aj toho aj odrataneho proste mi to cele pridu ze sa na ministerstve skolstva ci kde vriti to robia musia strasne nudit
DAMON88 napísal:toto je presne moja rec na keru onu sa mam ucit tie kktiny sak pojdem po ulici a budem si hovorit prisudok slovesny podmet nevyjadreny... totalne chu**** su to a basta proste mi to pride aj tie monitory z matiky davaju tam milion chytakou napr ze mas vypocitat nieco a este nieco a tie nieco mas odseba odratat tak oni daju moznosti aj toho aj toho aj odrataneho proste mi to cele pridu ze sa na ministerstve skolstva ci kde vriti to robia musia strasne nudit
Nene! Oni proste nemaju rady mládež... sú nas**** bo im podpalili pred dverami nejaký "výtečníci" psiu bobku a oni to teraz nevedia prehrýznuť