Nie si prvy...jimmy_xp napísal:ja musim dat facebooku vyrazneregistroval som sa tam, napisal som platny email ktory denne vyuzivam a nic, uz mesiac mi nedoslo potvrdenie o registracii
-
qwerty-xyz
Mam pocit, ze to tu uz niekde je. Ked ho nemas rad, tak tam proste nechodievajTomasito napísal:Facebook - 10 dôvodov, prečo ho nemám rád
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Troska OT... ale Abaffy je po Hulanovi asi najvacsi ceskoslovensky (znamy) internetovy ko*ot... hoci, pri tych dovodoch ma celkom aj pravdu.Tomasito napísal:Facebook - 10 dôvodov, prečo ho nemám rád
Ale Gothar, odhliadnuc od toho, ze ide o nazov clanku...GothaR napísal:Mam pocit, ze to tu uz niekde je. Ked ho nemas rad, tak tam proste nechodievaj
tato tema predsa nie je platena inzercia facebooku, pricom pluralita nazorov kazdemu z nas moze byt v konecnom dosledku len na osoh.
Nevylucujem. Doteraz som vsak na neho nenarazil.moosha napísal:Troska OT... ale Abaffy je po Hulanovi asi najvacsi ceskoslovensky (znamy) internetovy ko*ot...
Pretoze som po svojich skusenostiach s FB nadobudol rovnaky pocit ako ty, rozhodol som sa sem ten odkaz zavesit...moosha napísal:hoci, pri tych dovodoch ma celkom aj pravdu.
To hej, ale keby si k tomu aspon nieco napisal...pretoze teraz to vyzera ako cista provokacia, ja mam radsej, ked sa clovek vyjadri sam a neodvolava sa iba na cudzie zdroje. Navyse ma este viac vyhecovalo to, ze som to tu uz niekde videl 
PS: vsetky taketo anti kampane sa mi hnusia, ci uz je to anti pokec, antifico, anti Gasparovic a neviem co, ak sa mi takyto produkt alebo osoba nepaci, tak ich jednoducho ignorujem a nepresviedcam o tom dalsich xy ludi.
PS: vsetky taketo anti kampane sa mi hnusia, ci uz je to anti pokec, antifico, anti Gasparovic a neviem co, ak sa mi takyto produkt alebo osoba nepaci, tak ich jednoducho ignorujem a nepresviedcam o tom dalsich xy ludi.
To sa tu mam opakovat?GothaR napísal:To hej, ale keby si k tomu aspon nieco napisal...pretoze teraz to vyzera ako cista provokacia, ja mam radsej, ked sa clovek vyjadri sam a neodvolava sa iba na cudzie zdroje.
V tejto teme urcite nie.GothaR napísal:Navyse ma este viac vyhecovalo to, ze som to tu uz niekde videl
Pravdepodobne si ho mylis s clankom od hojka, ktory sice tiez nabada na bezpecnost, jedna sa vsak o uplne iny clanok.
Toto je co za nezmysel? Mne sa popri roznych primitivnych anti-kampaniach hnusi aj priam sektarska fanatickost pre cokolvek, tak ako extrem ktorymkolvek smerom. Nebudem sa tu vsak "hecovat" len preto, ze niekto napise nazor, s ktorym sa nestotoznujem (odhliadnuc od pravidiel fora). Sam na FB sem-tam zajdem, no este raz ti pripominam, ze tu nejde o nic ine, len o pluralitu nazorov, tym o prispievanie k tomu, aby boli ludia kritickejsi a v konecnom dosledku opatrnejsi. Nic viac, nic menej.GothaR napísal:PS: vsetky taketo anti kampane sa mi hnusia, ci uz je to anti pokec, antifico, anti Gasparovic a neviem co, ak sa mi takyto produkt alebo osoba nepaci, tak ich jednoducho ignorujem a nepresviedcam o tom dalsich xy ludi.
Neboj, Facebook fanaticky neoblubujem
Chodim tam v priebehu dna, ked mam cas, ale nemam problem bez neho vydrzat dlhsie, ak nemam cas alebo pristup k netu.
Pluraritu nazorov uznavam, len mi ide o to, ze mi to pripomina tie stupidne anti kampane, ako som spominal vyssie.
//Clanok som si nepomylil, presne si pamatam na niektore vyroky toho pana.
Pluraritu nazorov uznavam, len mi ide o to, ze mi to pripomina tie stupidne anti kampane, ako som spominal vyssie.
//Clanok som si nepomylil, presne si pamatam na niektore vyroky toho pana.
Ja si to nemyslim (mnohe skusenosti a poznatky toho t-paca sa zhoduju s tymi mojimi), no s tym pravdepodobne nic nenarobim- tebe ten clanok pripomina stupidne antikampane ala antifico.sk, mne pripada prehnana tvoja reakcia...GothaR napísal:Pluraritu nazorov uznavam, len mi ide o to, ze mi to pripomina tie stupidne anti kampane, ako som spominal vyssie.
V tejto teme si ten clanok urcite necital.GothaR napísal://Clanok som si nepomylil, presne si pamatam na niektore vyroky toho pana.
//
To je bezpochyby cisty narcizmus-kktizmus, no obaja vieme, ze podstata je v suvislosti s predmetom diskusie niekde inde.moosha napísal:Ani Abaffy to nema v hlave asi celkom v poriadku, ten jeho clanok je prehnany ako kazdy, ktory napisal. Ma 23 rokov a mysli si o sebe kde-co... mi povedzte, kto uz len moze byt taky ko*ot, ze si zalozi na vlastnej stranke sam vlastne fanklub? Mam dost...
Ved preto, ze neviem kde presne to bolo, som to ani velmi neriesil.
Prehnana reakcia...mozno ano, ale hlavne preto, ze nemam rad takyto pristup, v podobnom duchu som chcel prispiet aj do temy Zly prezident, ked bola zalozena, ale vtedy sa mi nechcelo rozpisovat sa.
Vidim, ze uz tocime stale o tom istom, mozeme to dokoncit v SS, ak chces, alebo to mozeme uzavriet s tym, ze moja reakcia bola prehnana (z casti aj preto, ze fb mam rad aj ked na nom nie som zavisly) a ze ty si za takym pristupom stojis, moze byt?
Prehnana reakcia...mozno ano, ale hlavne preto, ze nemam rad takyto pristup, v podobnom duchu som chcel prispiet aj do temy Zly prezident, ked bola zalozena, ale vtedy sa mi nechcelo rozpisovat sa.
Vidim, ze uz tocime stale o tom istom, mozeme to dokoncit v SS, ak chces, alebo to mozeme uzavriet s tym, ze moja reakcia bola prehnana (z casti aj preto, ze fb mam rad aj ked na nom nie som zavisly) a ze ty si za takym pristupom stojis, moze byt?
-
lekoklatik
VIP