cheathunter je samo o sebe funkcia, radovy hrac asi nema pravo len tak niekomu "vybavit" ban .. neviem ci vies ako to chodi na ligach, ale ja robim Cheathuntera na united-games.cz .. poda sa protest, admin to hodi do cheathunter fora, tam sa k tomu CHH vyjadria a admin na zaklade verditku CHH uzatvara zapas . .cize cele je to iba na CHH, admin je iba sprostredkovatel .. a to sa ti zda, ze nema "ziadnu funkciu" ?PepoJr. napísal:CHEATHUNTER - je clovek, ktory v nepritomnosti adminov dava pozor na servery....hlada cheaterov a nataca ich...aby potom dodatocne dostali BAN
v ligach(ako je undzwei) cheathunteri riesia staznosti typu, druhy tym mal cheaty, a pozeraju dema a rozhodnu o vine a treste
inak cheathunter nema ziadne funkcie ani moznosti, je to radovy hrac
pouzivanie cheatov
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nj...ano....presne ako pises Hero....cheathunteri rozhoduju o bane.....a admin ho len udeli... a je to oficialna funkcia
lenze tuna na hojko.com servery taka fukcia neexistuje...to som sa len tak pomenoval
lebo ma bavi ich odhalovat....a aj ked natocim demo tak je na adminovi ci udeli ban alebo nie (ja davam len podnet)
lenze tuna na hojko.com servery taka fukcia neexistuje...to som sa len tak pomenoval