pouzivanie cheatov

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

pouzivate cheaty?

ano
4
4%
ano.ale nie casto
26
27%
nie.
26
27%
s chetmi to nie je hra.radsej bez nich.
42
43%

Celkom hlasov: 98

*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

PepoJr. napísal:CHEATHUNTER - je clovek, ktory v nepritomnosti adminov dava pozor na servery....hlada cheaterov a nataca ich...aby potom dodatocne dostali BAN

v ligach(ako je undzwei) cheathunteri riesia staznosti typu, druhy tym mal cheaty, a pozeraju dema a rozhodnu o vine a treste

inak cheathunter nema ziadne funkcie ani moznosti, je to radovy hrac
cheathunter je samo o sebe funkcia, radovy hrac asi nema pravo len tak niekomu "vybavit" ban .. neviem ci vies ako to chodi na ligach, ale ja robim Cheathuntera na united-games.cz .. poda sa protest, admin to hodi do cheathunter fora, tam sa k tomu CHH vyjadria a admin na zaklade verditku CHH uzatvara zapas . .cize cele je to iba na CHH, admin je iba sprostredkovatel .. a to sa ti zda, ze nema "ziadnu funkciu" ?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

mozno myslel akoze priamo v hre
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

kedysi som používal ale len na SP, na MP nikdy, nerád kazím pôžitok z hry ostatným hráčom, v SP keď tak som si dopomohol napríklad s peniažkamy v nejakej stratégii alebo podobne 8) ...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

nj...ano....presne ako pises Hero....cheathunteri rozhoduju o bane.....a admin ho len udeli... a je to oficialna funkcia

lenze tuna na hojko.com servery taka fukcia neexistuje...to som sa len tak pomenoval :) lebo ma bavi ich odhalovat....a aj ked natocim demo tak je na adminovi ci udeli ban alebo nie (ja davam len podnet)
Napísať odpoveď