Digitálny Foto rámik
Digitálny Foto rámik
zdravim.chcel by som poradit ohladom foto ramika. mam uz jeden vyhliadnuty,no chcem sa opytat ze - je tam pisane pripojenie na adapter. to bude muset byt stale na kabli alebo ako to funguje u foto ramov? je tam nejaka vnutorna bateria ktora sa dobija? bola by to haluz keby to vyselo na stene a napichnute na kabli. pozeral som viacero ramov,no len u jednoho bolo ze je na adapter aj na baterky...
no ukludni sa,pisem ze je vsade len napajanie adapterom,keby su pisane baterky tak sa neobtazujem zakladat temu...
tak napr. tento
http://progma.ekatalog.biz/zbozi/digita ... p=z:118942
//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 18:43 )
Gangy - som vedel ze nebudes (nechces) vediet, to ti islo len oto aby si ma zmrdal??? no si jediny kto napisal tak aj tak dik
tak napr. tento
http://progma.ekatalog.biz/zbozi/digita ... p=z:118942
//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 18:43 )
Gangy - som vedel ze nebudes (nechces) vediet, to ti islo len oto aby si ma zmrdal??? no si jediny kto napisal tak aj tak dik
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Digitálny Foto rámik
Ako už napisal energy, perpetum mobile ešte nevyrobili... A pri žravosti LCD podsvietenia by to bola totálna kravina prevádzkovať bez sietového adaptéra... Inak aby som bol úprimný, zmysel takéhoto zariadenia mi trocha uniká...gabberman napísal:zdravim.chcel by som poradit ohladom foto ramika. mam uz jeden vyhliadnuty,no chcem sa opytat ze - je tam pisane pripojenie na adapter. to bude muset byt stale na kabli alebo ako to funguje u foto ramov? je tam nejaka vnutorna bateria ktora sa dobija? bola by to haluz keby to vyselo na stene a napichnute na kabli. pozeral som viacero ramov,no len u jednoho bolo ze je na adapter aj na baterky...
no mal som namysli ci to neni napr. ako pri mobile,tam tiez nemenis baterku len zapojis nabijacku. lebo ked to bude na stene tak s tym kablom to asi nebude moc pritazliveenergy00 napísal:no a to chces ramik na baterky ? sak to budes menit v tom lepsom pripade minimalne raz do tyzdna, ak to budes mat pustene nonstop. Sak to je LCD display ktory ma nejake rozlisenie a ked ti to tam bude svietit, a NEDAJBOZE sa este aj menit (prezentacia) tak ta to vyjde draho.
//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 23:01 )
no ma to byt darcek pre moju zenu k narodkam, ona je taka "fotkova", hadam sa jej to bude lubitMateq napísal:Inak aby som bol úprimný, zmysel takéhoto zariadenia mi trocha uniká...
//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 23:02 )
jj,mal som na mysli ci to neni ako s mobilomJosa napísal:napájení - adapter
Takze, len adapter. Ak by bol aj na bateriu, tak by tam bolo napájení - adapter, bateria
Mrkni na ramiky od toshiby.