Digitálny Foto rámik

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
gabberman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Digitálny Foto rámik

Príspevok od používateľa gabberman »

zdravim.chcel by som poradit ohladom foto ramika. mam uz jeden vyhliadnuty,no chcem sa opytat ze - je tam pisane pripojenie na adapter. to bude muset byt stale na kabli alebo ako to funguje u foto ramov? je tam nejaka vnutorna bateria ktora sa dobija? bola by to haluz keby to vyselo na stene a napichnute na kabli. pozeral som viacero ramov,no len u jednoho bolo ze je na adapter aj na baterky...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

A to ti mame ako povedat ked si nenapisal typ toho ramika?

Nad hlupostou niektorych ludi mi ostava rozum stat.
gabberman
Medium Star
Medium Star

myslel som to vseobecne,mozem ti tu napisat x ramov a aj tak nebudes vediet ked nemas,precitat si viem aj ja z popisu na stranke,u vsetkych je napisane napajanie zo siete adapterom. mal som namysli ci niekto ma doma nejaky a ako to funguje...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty si debil alebo ozraty? Nechapes ze kazdy je iny? Niektore maju bateriu a niektore nie?
gabberman
Medium Star
Medium Star

no ukludni sa,pisem ze je vsade len napajanie adapterom,keby su pisane baterky tak sa neobtazujem zakladat temu...

tak napr. tento
http://progma.ekatalog.biz/zbozi/digita ... p=z:118942

//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 18:43 )
Gangy - som vedel ze nebudes (nechces) vediet, to ti islo len oto aby si ma zmrdal??? no si jediny kto napisal tak aj tak dik :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

kedze na kazdej stranke co som pozrel je jeden a ten isty popis, nikde sa nic o baterii nespomina, vyzera to tak, ze bude len na adapter... na stranke vyrobcu detto nic
gabberman
Medium Star
Medium Star

no sak preto sa pytam,u kazdeho ramu je to iste,som myslel ze niekto ma nejaky ram a napise co to ako funguje...dik za ochotu
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

napájení - adapter
Takze, len adapter. Ak by bol aj na bateriu, tak by tam bolo napájení - adapter, bateria
Mrkni na ramiky od toshiby. ;)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

no a to chces ramik na baterky ? sak to budes menit v tom lepsom pripade minimalne raz do tyzdna, ak to budes mat pustene nonstop. Sak to je LCD display ktory ma nejake rozlisenie a ked ti to tam bude svietit, a NEDAJBOZE sa este aj menit (prezentacia) tak ta to vyjde draho.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Digitálny Foto rámik

Príspevok od používateľa Mateq »

gabberman napísal:zdravim.chcel by som poradit ohladom foto ramika. mam uz jeden vyhliadnuty,no chcem sa opytat ze - je tam pisane pripojenie na adapter. to bude muset byt stale na kabli alebo ako to funguje u foto ramov? je tam nejaka vnutorna bateria ktora sa dobija? bola by to haluz keby to vyselo na stene a napichnute na kabli. pozeral som viacero ramov,no len u jednoho bolo ze je na adapter aj na baterky...
Ako už napisal energy, perpetum mobile ešte nevyrobili... A pri žravosti LCD podsvietenia by to bola totálna kravina prevádzkovať bez sietového adaptéra... Inak aby som bol úprimný, zmysel takéhoto zariadenia mi trocha uniká...
gabberman
Medium Star
Medium Star

energy00 napísal:no a to chces ramik na baterky ? sak to budes menit v tom lepsom pripade minimalne raz do tyzdna, ak to budes mat pustene nonstop. Sak to je LCD display ktory ma nejake rozlisenie a ked ti to tam bude svietit, a NEDAJBOZE sa este aj menit (prezentacia) tak ta to vyjde draho.
no mal som namysli ci to neni napr. ako pri mobile,tam tiez nemenis baterku len zapojis nabijacku. lebo ked to bude na stene tak s tym kablom to asi nebude moc pritazlive :)

//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 23:01 )
Mateq napísal:Inak aby som bol úprimný, zmysel takéhoto zariadenia mi trocha uniká...
no ma to byt darcek pre moju zenu k narodkam, ona je taka "fotkova", hadam sa jej to bude lubit

//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 23:02 )
Josa napísal:napájení - adapter
Takze, len adapter. Ak by bol aj na bateriu, tak by tam bolo napájení - adapter, bateria
Mrkni na ramiky od toshiby. ;)
jj,mal som na mysli ci to neni ako s mobilom
Napísať odpoveď