bolek napísal:Taký voľnejší strih sa nepáči nikomu? Hľadala som nejakú adektvátnu foto, ale nič.
tu mas nejake http://www.moda.sk/Kategorie/Oblecenie_ ... um1#album1
A co hovorite na toto? Dnes sme take podobne nasli v butiku a ked predavacka videla tie vyrazy tvari, tak nam vysvetlila, ze to je najnovsia hip-hopova moda.
pryja napísal:A co hovorite na toto? Dnes sme take podobne nasli v butiku a ked predavacka videla tie vyrazy tvari, tak nam vysvetlila, ze to je najnovsia hip-hopova moda.
Strach a hroza, este dobre, ze nepocuvam hip-hop a nepohybujem sa v tej komunite.
Este k tym volnejsim - pacia sa mi skor volnejsie rifle ako rozne latkove nohavice.
takze ked to zrovnam paci sa mi celkovo co si vyberu ako to uz bolo spominane zena musi vyzerat dobre v hocicom ako moja laska .... tak ta vyzera kur*a dobre aj keby si dala vreco ale vravi ze ma velky zadok a velke boky tak cvici a uplne zlepsuje to jej dokonale telo dokonca mi povedala ze na leto sa chysta na minisukne boha ani jej to necem dovolit bo ma taku skvelu figuru ze vsetci na nu budud cumet a slintat zeny preco sa furt musite ukazovat ach
otazka pre zeny: necitite sa v obtiahnutych veciac blbo? Bo ked som videl obrazok tej Fergie v kozenych nohaviciach co sem dal lubos tak prve co ma napadlo: to musi byt kua nepohodlne....jop, je to v pohode ked ma zenska tak obtiahnute nohavice, ze pomaly vidno aj vzor na nohavickach, ale ja na ich mieste zvolim cosi volnejsie....BTW:...mne sa pacia minisukne (easy entry)
pryja napísal:tu mas nejake http://www.moda.sk/Kategorie/Oblecenie_ ... um1#album1
A co hovorite na toto? Dnes sme take podobne nasli v butiku a ked predavacka videla tie vyrazy tvari, tak nam vysvetlila, ze to je najnovsia hip-hopova moda.
zena moze mat oblecene hocico, ak v tom vyzera dobre, plus iba pre nu. niektorym babam sa volne nohavice nehodia, ine v tom vyzeraju lepsie atd. to je velmi individualne, preto sa podla mna neda povedat, co mam radsej
Mam velmi rad elegantne oblecenie vid priloha. Ked vidim baby z vedlajsiej Hotelovej tak slintam
Ale samozrejme aj obtiahnute aj volne su v pohode. Zalezi na tom aka slecna to ma na sebe