WIFI pre stolny PC
WIFI pre stolny PC
Ahojte,
Chcel by som na stolny PC wifi. Momentalne je bez. Co by som mal kupit? Nejaku slot kartu, alebo daco? A k tomu nejaky software? Dik za pomoc.
Chcel by som na stolny PC wifi. Momentalne je bez. Co by som mal kupit? Nejaku slot kartu, alebo daco? A k tomu nejaky software? Dik za pomoc.
No pokiaľ nemáš ani wifi router, tak by som Ti odporučil niečo takéto - Ovislink AirLive 1500R + USB adaptér. Prednedávnom som ho kupoval a v pohode som wifi cez ten adaptér rozbehal aj na desktope a signál som chytil v celom byte 
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
K Mágiu dostaneš aj Wi-Fi router, takže ti stačí nejaký USB adaptér. Ja mám konkrétne tento:
http://www.sofos.sk/pc.aspx?content=TVR ... od_id;6816
bez problémov som to rozbehal. SW k tomu nieje potreba. Stačí ak nainštaluješ ovládač a pripojíš sa cez sieťové pripojenia vo windowse.
http://www.sofos.sk/pc.aspx?content=TVR ... od_id;6816
bez problémov som to rozbehal. SW k tomu nieje potreba. Stačí ak nainštaluješ ovládač a pripojíš sa cez sieťové pripojenia vo windowse.
nebudem zakladat novu temu spytam sa tu: kupil som si novy router a neviem ako mam nastavit PC aby prijimal net cez router. Cez wifinu ide net v pohode(notebook,mobil)len PC mi bud hlasi konflikt IP adresy alebo jednoducho net nejde. A este by som rad spytal ktore zabezpecenie WiFi je naj, myslim WEP, WPA atd...jedna sa o panelak..
problem je v tom ze mas konflikt IP adriesdeMarkqo napísal:nebudem zakladat novu temu spytam sa tu: kupil som si novy router a neviem ako mam nastavit PC aby prijimal net cez router. Cez wifinu ide net v pohode(notebook,mobil)len PC mi bud hlasi konflikt IP adresy alebo jednoducho net nejde. A este by som rad spytal ktore zabezpecenie WiFi je naj, myslim WEP, WPA atd...jedna sa o panelak..
a ochranu jedine WPA/WPA2. a pre jedno svetielko navyse by som zapol aj MAC control
(na WEP existuje minutovy utok ktory ho polozi,...na WPA a 14 miestny kluc 120 hodin s GeForce kartou)
ground: lenze ako zmenim tu IP adresu? mam pripojenie so stabilnou IP adresou...ja tie adresy menim vo vlastnostiach pripojenia(TCP/IPv4), vzdy posledne cislo z prvej IP adresy..a ked to spravim tak sa nic nedeje...
zatial narychlo som nastavil WEP ochranu
lenze ked vravis ze za minutu mi to hacknu tak prejdem na WPA 
zatial narychlo som nastavil WEP ochranu