Menší problém s priateľkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ja som neni pod papučou ale pod traktorom už, to je ten najhorší stupeň chcem s tým niečo robiť ale proste to nejde keď ju milujem, ja jej to môžem ešte raz povedať že sa mi to nepáči, možno teraz sa mi to podarí ale uvidím dnes ..mám v pláne ísť spať skôr, som zvedavý či sa urazí alebo nie...

cez víkend bude ona asi doma lebo je chorá a tipujem že bude chcieť aby som bol doma aj ja, budem chcieť ísť ale von si sadnúť s kamaratom tak tipujem že sa urazí znova, i ked ona žiarli veľmi a bojí sa že ma stratí..mi povedala že aj preto chce aby som bol na nete keď je aj ona, pritom keď náhodou sa mi niekedy podarí dostať von tak si myslí že som s nejakými babami, odvtedy čo som s ňou som sa ani na jednu ženskú nepozrel..myslí si že ju podvediem ale to že by som ju mal podviesť tak to u mňa nehrozí, dokonca ani nepijem takže nemám ani dôvod niečo také robiť..

skúste mi niekto poradiť ako sa nenápadnejšie dostat z pod "papuče" tak aby to nebolo vidno ale pomaly by som sa vymotával z toho ...

zatiaľ ďakujem každému kto tu niečo k tej veci napísal ..
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

blitzkrieg napísal:... ked ona žiarli veľmi a bojí sa že ma stratí...
No tak nech len takto pokračuje a stratí ťa ani nebude vedieť ako... a čo ti poradiť? No neviem, porozprávajte sa a normálne sa jej pokús vysvetliť, že keď ona občas skočí bez teba s kamarátkami na kávu, tak občas aj ty chceš skočiť s chalanmi na pivo. Keď ona ti zakazuje chodiť na pokec, tak ani ty si neželáš aby tam chodila.... ak tam má ona kamarátov a ty jej nebrániš s nimi písať, tak nech ani ona v tom nebráni tebe... vysvetli jej, že jej pričasté "kontrolovanie a buzerovanie" ti je nepríjemné, ak nepomôže, tak jej na chvíľku daj pocítiť aj ty, aké to je (len pozor, aby sa to nezmenilo na hru: Kto komu urobí horšie) keď jej zavoláš zrovna vtedy keď bude s kamoškami v obchode alebo v škole a jednoducho ti nebude môcť zodvihnúť telefón, tak možno ľahšie pochopí, že občas sa jednoducho nedá byť stále v pozore...
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Pantinela tým chceš čo povedať ? ..hovorí sa že kto žiarli ten miluje.. lenže žiarlivosť je u mňa choroba ked mi povedala že žiarli aj na kamarátovu mamu ktorú sem tam chodím pozrieť ako sa jej darí a tak ..(ja ju berem ako druhú mamu..ma okolo 40 rokov...tak sem tam skočím na návštevu a porozprávame sa..ako "syn s matkou" ...ale to patrí zasa úplne do inej témy)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

"Laska prinasa volnost. Nemozes ma stale kontrolovat, ved sa to ani neda. Musis mi verit. Milujem Ta, dlho Ta milovat budem a ostatne zeny ma netrapia. Nie som clovek, ktory by podvadzal a behal za inymi. Ty si moja jedina, stred mojho sveta. Zaujimam sa o Teba, no Ty moj zaujem odrazas (Pokec). Ty sa o mna tiez zaujimas, ale unavuje ma to a bol by som rad, keby som mohol spat kedy chcem a robit co chcem (posilka, kamosi). Ja Ta tiez k nicomu nenutim, davam Ti volnost..."

Asi tak by som jej to povedal.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Chlape ty s to vystihol, ty nie si pod papucou, ale pod traktorom... IMHO idealne riesenie, nejak nenapadne jej znepojazdni net ked budes u nich, mozno zrovna strihanie kablov to byt nemusi, opytaj ju ci ti neuvari kavu a zresetuj modem nech sa zmazu udaje od netu alebo tak nieco...

ale hlavne ty sam sa musis uvedomit ze ta ma ako domace zvieratko, nie ako chalana... a ty sam by si s tym mal nieco spravit.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

There is no real life, theres only afk! ....
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

necital som vsetky prospevky, ale skusal si jej povedat uz aj ty, ze je koniec??ako na to zareagovala??vies moj nazor je taky, ze ak to mala na haku a bezala hned na azet, tak asi nestoji to dievca za vela...ma ta obmotaneho okolo prsta, ale ty si chlap tak sa k tomu aj tak skus postavit..povedz si aj ty svoj nazor (ale nie tak makko alebo ako by som to povedal ale jednoducho jej to povedz na rovinu) a potom zistis aka vlastne..hlavne konaj rychlo lebo zachvilu sa bez jej suhlasu nebudes moct ist ani vystat!
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak schválne pozrite čo robí ...a to ešte ani neviem či pôjdem von dnes ..ale takto reagovala (viz obrazok)
//keď si to celé prečítate tak na posledné slová čo som napísal mi odpísala:
myslim
najdzi si tam porad novu
ahoj

ano raz som jej koniec dal, kvôli tomu ako sa ku mne správala a ked som jej povedal že nech sa zmení tak povedala že meniť sa kvôli nikomu nebude ..potom sme sa hádali a dali dokopy ..tak neviem ...toto ma dnes vytočilo :roll:
Prílohy
Bez názvu 2.jpg
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

blitzkrieg napísal:tak schválne pozrite čo robí ...a to ešte ani neviem či pôjdem von dnes ..ale takto reagovala (viz obrazok)
//keď si to celé prečítate tak na posledné slová čo som napísal mi odpísala:
myslim
najdzi si tam porad novu
ahoj

ano raz som jej koniec dal, kvôli tomu ako sa ku mne správala a ked som jej povedal že nech sa zmení tak povedala že meniť sa kvôli nikomu nebude ..potom sme sa hádali a dali dokopy ..tak neviem ...toto ma dnes vytočilo :roll:
hahahaha holka co este aj na icq pise narecovo, chlape ty si vies vybrat :lol: :lol:
/edit: by som sa vyje*** na taku "dzedzinarku salenu" :P
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ja to nebyl »

chlape povedz jej dovi ... a cim rychlejsie to spravis tym to bude lepsie fajn ze sa hovori kto ziarli miluje ale ked ta ignoruje a radsej sa zajeba**** na pokeci este mi vysvetli nemoze si radsej pisat na pokeci doma ?? ak som to spravne pochopil to si pisala s nimi aj ked bola u teba ?? :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

SchYzo napísal:hahahaha holka co este aj na icq pise narecovo, chlape ty si vies vybrat :lol: :lol:
/edit: by som sa vyje*** na taku "dzedzinarku salenu" :P
nič v zlom na ICQ píšeme v pohode len už to ak osa naštvala je tam vidno že už jej bolo jedno ako mi odpisuje a tak ...je z mesta ..ja som z dediny keby niečo :wink:
ja to nebyl
chlape povedz jej dovi ... a cim rychlejsie to spravis tym to bude lepsie fajn ze sa hovori kto ziarli miluje ale ked ta ignoruje a radsej sa zajeba******** na pokeci este mi vysvetli nemoze si radsej pisat na pokeci doma ?? ak som to spravne pochopil to si pisala s nimi aj ked bola u teba ?? Very Happy
ja ani neviem, ako som povedal nemá rada keď pozerám čo si píše ...ale určite to neboli len holky
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

pozri ja veim ze to vela ludi nema rado ale keby to bolo len tak tak to by ti netajila jak dlho ste uz spolu a odkedy sa toto zacalo ?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja to nebyl napísal:pozri ja veim ze to vela ludi nema rado ale keby to bolo len tak tak to by ti netajila jak dlho ste uz spolu a odkedy sa toto zacalo ?
6. Marca to bol 3 mesiac, toto odkedy ? čo ja viem ..asi tak po mesiaci ...som to ignoroval... lenže mi to leze na city
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

boze to len tak nedoriesis chapes bud zistis co teda robi co by som nedoporucoval pretoze ak ma v teba nejaku doveru a ked za nou zacnes smejdit tak tu doveru strati ... ale tak navrhujem rozumne riesenie zavolaj ju k sebe nechod nikam von porozpravajte sa o tom ze ti to vadi a ze si to nezelas ked je s tebou tak je s tebou ak bude mat namietky staci povedat 3 slova "tak tahaj dopi*i"(v tvojom pripade do hnoja ked je z dediny neurazam dedincanov aj ja som z dediny :) ) asi tak a mas po probleme najdi si taku ktora bude chciet iba teba !
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako fakt uz ju posli niekam..... uz ti to vela ludi povedalo
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja to nebyl napísal:boze to len tak nedoriesis chapes bud zistis co teda robi co by som nedoporucoval pretoze ak ma v teba nejaku doveru a ked za nou zacnes smejdit tak tu doveru strati ... ale tak navrhujem rozumne riesenie zavolaj ju k sebe nechod nikam von porozpravajte sa o tom ze ti to vadi a ze si to nezelas ked je s tebou tak je s tebou ak bude mat namietky staci povedat 3 slova "tak tahaj dopi*i"(v tvojom pripade do hnoja ked je z dediny neurazam dedincanov aj ja som z dediny :) ) asi tak a mas po probleme najdi si taku ktora bude chciet iba teba !
povedala mi že do sedlače nepáchne a je chorá ..bavil som sa s ňou o tom a momentálne aj teraz sa s ňou bavím ale cez net ...teraz mi povedala že keď pôjdem von tak ma nechá a prisahala ...no tak vidíte asi ma nemiluje tak ako som si myslel ...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Strateny pripad. Kasli na nu. Rebeluj, rob co chces, proste sa nou nenechaj ovladat. Bud sa uvedomi alebo ju posli do riti.
Toto dievca Ta nema rado. Je mi to luto.
ja to nebyl
Medium Expert
Medium Expert

boze kamo tak makaj ty k nej ... a u nej sa porozpravajte .. ak ces este poradit pis ss lebo tu spamujem furt
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja to nebyl napísal:boze kamo tak makaj ty k nej ... a u nej sa porozpravajte .. ak ces este poradit pis ss lebo tu spamujem furt
problém je v tom že jej mama je na maródke a frajerka nechce aby som ju poznal..takže to nepôjde i keď si myslím a milovala by ma aspoň tak ako ja ju tak by jej nevadila prítomnosť jej mamy
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

bože môj - bez urážky je to pi*a

:smt009 a to má 19 rokov? (ak si dobre pamätám) - ty vole moja má 18 a nedá sa to porovnať.
Zamknuté