Skoda, ze skoncila podpora BB5 Box
vem ako odblokovat BB5
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
tonek
Darca
kalkulačkou isto to neodblokuješ, je možné že ti síce vygenerovala kód, ale určite nie spravny(možno ja hej ale šanca je 1:počet číslic kódu x 9).
btw s kalkulatorom odblokujete aj N 6101(vlastna skusenosť) a telefony, ktoré niesu BB5 a BB5+.
A pozor! Ak to tri razy zadaš zle tak si v riti. BB5 daš do boxu, ale BB5+ už nie(teda aj to sa vraj da, neviem)
btw s kalkulatorom odblokujete aj N 6101(vlastna skusenosť) a telefony, ktoré niesu BB5 a BB5+.
A pozor! Ak to tri razy zadaš zle tak si v riti. BB5 daš do boxu, ale BB5+ už nie(teda aj to sa vraj da, neviem)
-
Andreso
Medium Professional
A čo tak toto? : http://clear-nokia.blogspot.com/2007/05 ... guide.html
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Clean_Up
Professional
Našiel som na nete tú kalkulačku. Ale keďže mám doma všetky telefóny neblokované tak to nemám ako vyskúšať (ani som to neinštaloval), či je pravda to čo tvrdí dkharro (aj keď o tom silne pochybujem).
Kalkulačka:
http://www.megaupload.com/?d=ZTECIJ0D
(Sú tam dva súbory no neviem načo slúži ten delete.exe)
Kalkulačka:
http://www.megaupload.com/?d=ZTECIJ0D
(Sú tam dva súbory no neviem načo slúži ten delete.exe)
-
bb5unlock
Light Professional
je to fake
PS: pre tych co to chcu skusatna vlastnom telefone upozornujem ze telefon ma len 3pokusy na zadanie spravneho kodu, tj. ak si miniete pocitadlo zadavanych zlych kodov z tejto "100% funkcnej kalkulacky" bude vas nasledny odblok v servise stat ovela viac (najskor budu musiet vymazat pocitadlo kodov)
PS: pre tych co to chcu skusatna vlastnom telefone upozornujem ze telefon ma len 3pokusy na zadanie spravneho kodu, tj. ak si miniete pocitadlo zadavanych zlych kodov z tejto "100% funkcnej kalkulacky" bude vas nasledny odblok v servise stat ovela viac (najskor budu musiet vymazat pocitadlo kodov)
-
Clean_Up
Professional
Downgrade FW sa da v pohode spraviť cez Phoenix.bb5unlock napísal:smart sim a vsetky rovnakym sposobom fungujuce karty tu urcene postupne na zanik, nokia uz proti nim zacala robit ochranu v najnovsim SW, takze po prehrati sw telefon pri pouziti SMART SIM prestava chytat signal (stara verzia SW sa nasledne vratit uz NEDA)
-
bb5unlock
Light Professional
jj da, ale len u niektorym modelov s uspesnym koncom
skus si downgradovat taku n95 8gb z najnovsieho fw 31.016 na nizsi a potom sa pochval ako si dopadol, ked ti v servise nauctuju palku za opravu certifikatov v telefone (ktore sa poskodia podfleshovanim)
NOKIA sa brani ako vie, novsie modely s najnovsim FW nie je mozne podfleshovat ani phoenixom
skus si downgradovat taku n95 8gb z najnovsieho fw 31.016 na nizsi a potom sa pochval ako si dopadol, ked ti v servise nauctuju palku za opravu certifikatov v telefone (ktore sa poskodia podfleshovanim)
NOKIA sa brani ako vie, novsie modely s najnovsim FW nie je mozne podfleshovat ani phoenixom