Chcem sa spitat ohlade Creatinu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Chcem sa spitat ohlade Creatinu

Príspevok od používateľa mato951 »

Takzeby som sa chcel spitat či by som mohol uzivat creatin aj s niečiminym ako je mlieko lebo na krabicke je napisane ze si to mam zmiesat s napojom aleboto je jedno co ma vela bielkovin
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

mozes si to zmiesat s vajecnym bielkom, to je 100% bielkovina, ale neviem ci sa ti to podari. preco nechces mlieko? ak ti nechuti, urob si kakao a aspon to budes mat sladke
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Ja nemam nič proti mlieku ale sa chcem len spitat či sa okrem mlieka niečoinenemoze dat
ilfirinSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ilfirinSVK »

Kreatin je najlepsie miesat s cistou vodou + ked chces tak si tam daj nejaky sirup. S mliekom to neni velmi dobry napad kvoli rozpustnosti a vstrebatelnosti.
ades
Guru
Guru

neviem, ci si si precital hned prvy prispevok: na krabici ma napisane, ze to ma miesat s napojom, ktory obsahuje bielkoviny. take kriterium z beznych napojov splna iba mlieko. ak to ale mas v pazi (ako by som to mal ja na tvojom mieste), tak si to miesaj s vodou
ilfirinSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ilfirinSVK »

ades napísal:neviem, ci si si precital hned prvy prispevok: na krabici ma napisane, ze to ma miesat s napojom, ktory obsahuje bielkoviny. take kriterium z beznych napojov splna iba mlieko. ak to ale mas v pazi (ako by som to mal ja na tvojom mieste), tak si to miesaj s vodou
Este som nevidel kreatin co by sa mal miesat s napojom ktory ma vela bielkovin. Kreatin je odporucane pit s napojom ktory obsahuje jednoduche cukry (matlodextrin,glukoza...).

Ale tak ved nech si ho kludne dava aj do kavy so smotanou. Ta ma tiez dost bielkovin.
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Jednoznačne s čistou vodou, ba ešte lepšie džús
ades
Guru
Guru

ilfirinSVK napísal:Este som nevidel kreatin co by sa mal miesat s napojom ktory ma vela bielkovin. Kreatin je odporucane pit s napojom ktory obsahuje jednoduche cukry (matlodextrin,glukoza...).

Ale tak ved nech si ho kludne dava aj do kavy so smotanou. Ta ma tiez dost bielkovin.
pozri, ja mam v pazi co s tym on urobi, pre mna za mna nech s tym v zime aj cesty posypa. jeho otazka znela, do akeho napoja, ktory ma vela bielkovin, si to moze nasypat, ale nech to nie je mlieko. :roll:
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Zamknuté