Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mehmed
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Podľa môjho skromného názoru je v podstate jedno, či je každé 3 slovo vulgarizmus u ženy, alebo u muža. Je to trápne a úbohé stále.
Niežeby som si ja niekedy nezahrešil ako pohan, ale viem rozprávať aj slušne.. no..
Tož..
Lisa napísal:je to vizitka jej nizkeho iq
jasné že pravda.. :)
Ale tie nárečové slová.. veď to je niekedy aj sranda.. pokiaľ teda dotyčná nie je Záhoráčka.. :lol: :D :lol: :D :lol: :D
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

mehmed napísal:Podľa môjho skromného názoru je v podstate jedno, či je každé 3 slovo vulgarizmus u ženy, alebo u muža. Je to trápne a úbohé stále.
S týmto súhlasím, vulgarizmy ako také netolerujem ani u žien, ani u mužov, jednoducho už si o tom človeku vytvorím vlastný názor a väčšinou nie je veľmi lichotivý. Samozrejme, každý sa z času na čas potrebuje takto "slovne uľaviť"... ale nie trikrát v jednej vete :?

A čo sa týka tých nárečových slov, pred piatimi rokmi som sa dostala do partie medzi východniarov a tri noci som preplakala, pretože, ja som tým ľuďom vôbec nerozumela :lol: Je však pravda, že pokiaľ boli medzi "normálnymi smrteľníkmi" tak sa snažili hovoriť spisovne, ale keď boli len medzi sebou, tak to bol koniec sveta :D ale zvykla som si, nárečové slová mi neprekážajú, pokiaľ sa neobjavujú na oficiálnych dokumentoch alebo v rozhovoroch.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Podľa toho kedy a kde ich používa...ale všeobecne sa mi to nepáči...
marissa19
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marissa19 »

ked pocujem niekoho nadavat tak mam dost ..je to velmi hnusne ...neni to pekne ked niekto nadava a pritom nemusi ...a este ked nadavat ani nevie tak je to totalne trapne
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

marissa19 napísal:...a este ked nadavat ani nevie tak je to totalne trapne
Daj mi priklad vety, ked niekto vie a ked niekto nevie nadavat prosim Ta.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

podla mna to myslel tak ze niekto pouziva nadavky len preto ze ma slabu slovnu zasobu a niekto pouziva nadavky aby zintenzivnil to co chce povedat...
niekto vyplna medzery medzi slovami slovkom "no" a niekto slovom "kur.." oboje irituje, ale myslim ze je citit ten rozdiel
Germaniawerks
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Germaniawerks »

hresenie mi nevadi. jedna moja byvala pri mne uplne prestala nadavat. druha ani predtym skoro vobec nehresila, tak som ju na to navadzal :D hresenie je v pohode, ked nie je samoucelne a ked sa prilis neprehana.

co sa tyka narecovych slov, to az tak nemusim.
wrtulka33
Light Star
Light Star

Re: Nádavanie a použivanie nárečových slov u žien/dievčat

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

Lord_3D napísal:Čo si myslite o tom keď žena/dievča hreši a použiva nárečové slová ?
Určite to nie je pekné...Je to nevychované...a odpudzujúce... To vám ako chalanom verím, lebo ani mne ako babe sa to u chalanov nepáči..

Len čo je fakt:
- zvyk je zvyk.. :(
- a v zápale rozčúlenia, aj baba povie všeličo, čo potom
neskôr (ako - ktorá) oľutuje...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

nadavky a podobne je u dievcat podla mna hnusne lebo nemaju nato narok :lol: chlapci maju aby vyzerali drsnejsie :lol: a k nareciu no velmi to nemusim ale niekedy pride aj namna :D
Fruicik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Fruicik »

ked to ide od nej prirodzene tak preco nie...aj ja nadavam ale pritom som v celku mierumilovny :) ale ked nadava na silu len aby bola zaujimava a pri pive a cigareta v papuli tak to ne... :)
Napísať odpoveď