Kia Cee'd resp. Nove auto do 10k€ po odcitani srotovneho

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Kia Cee'd resp. Nove auto do 10k€ po odcitani srotovneho

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Zdarvim vas.
Kedze tu mame tu moznost srotovneho (kto vie ako dlho este) pozeral som nejake tie auta v cene +-10 000€ po odratani srotovneho a celkom zaujimavo sa mi javi Kia Cee'd 1.4 CVVT 77/105 vo vybave EX za 14470-3000 srotovne+zlava=11470 + dohodit klimu za 430€ resp. sa skusit nejak dohodnut.

Co vravite na kiu? Mate nejake osobne skusenosti? Popripade nejaky iny model v podobnej vybave a cene?

A ako presvedcit fotrovcov, ze KIA uz chvalabohu nie je to co byvala kedysi.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

kamarat robi v KIA na motorarni a jedine CeeDu bych sa od kie nebal lebo sa vyvtvoril v europe a cely sa sklada v europe. Na ine modely kamarat nadava ale na ceed neda dposutit. Dokonca ma vraj montovat Kia aj motory pre mercedesy najnizsej triedy....
Takze ak Kia, tak jedine europsky Ceed. Z mojej hlavy to nieje ale kamarat to vychvaluje (a stoji si za tym ze motory su tip top, kedze pracuje na kontrole kvality v motorarni ;) )
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no s novymi kiami nemam skusenosti ale pozeral som na Toyotu Auris teraz do 31.3 vypredavaju modely 2008 a Auris vychadza na 12965€ (390tis SK) - 2500€ (75tis SK) (srotovne ktore dava toyota) = 10465€ (315tis SK)

link

http://www.toyota.sk/cars/new_cars/akcie/tte.aspx

http://www.toyota.sk/cars/new_cars/akcie/srot.aspx :cookies:

a nemusis nikoho presviedcat, toyota je toyota :-D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Taktiez mam s Kiami a hlavne Ceed-kami velmi dobre skusenosti.
Kia sponzorovala Markize Mesto Tienov a aj Kriminalku Anděl ... Cize som sa viezol v asi kazdom modeli a bol som velmi spokojny. Jazdieval som v tom par krat denne streky Praha-Bratislava-Praha
Tiche, Stabilne, Komfortne, Skvelo vybavene ... Za tie prachy skvele auticko.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ty si nejaky reziser alebo co? :)
inak ceed vyzera pekne, ale ked si predstavim, ze hned prvy kus zacal na dialnici horiet, nejako ma nelaka. auto to moze byt dobre a vsetko, ale uz to ma u mna nahnute :)
nejakymarko
Addict
Addict

chapem tym cenam dobre, ze od ceny za modelovu radu 2008 si mam este odpisat tych 2500€ srotovne alebo to je uz cena s uplatnenim srotovneho?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no ved som ti to tam spocital, aspon ja to tak chapem, nevidim nikde pri tom vypredaji zeby bolo napisane ze to je cena so srotovnym a srotovne plati pre vsetky modely do sumy 25 000 € cize podla mna to je cena bez srotovneho

takisto tu: http://www.team.toyota.sk/content/models/model/Auris ...ziadne srotovne sa neuvadza...to nieje akcia na srotovne ale na vypredaj 2008 modelu...yaris vypredavali este pred koncom roka

na konci tych stlpcov mas napisane kolko este kusov z ktoreho maju

//nj ...no ja som nanho narazil len nahodou, lebo rozmyslame o yarise a pozrel som ze aj auris vychadza dobra cena, no a ked si teraz spomenul to srotovne tak ma to napadlo ;)
nejakymarko
Addict
Addict

auris dalsim z horucich kandidatov ... len ma stve ze digi klima je len vo verzii exclusive resp. sol+ a tam je uz pekne mastna suma :?

// nj yaris je celkom ok mama je do neho zalubena, ale jedna vec, ktorej neviem prist na chut je ten pristrojovy panel v strede palubnej dosky...nepaci sa mi to jednoducho...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ades nie :) Bol som spolu s brachom Sofer pre Hercov (+ Caste vedlajsie role a Komparz). A vacsina Kriminalky Anděl sa tocila na Slovensku tak sme vozili Ceskych Hercov na natacanie a z natacania :)

Mali sme 1.6 CVVT (126k) Automat v Plnej vybave, 1.6 CRDi (115k) Manual v zaklade (A pritom bol velmi bohate vybaveny), Carnival atd ...
Najazdili sme s tym dost a nemozem si stazovat. Je to velmi prijemne auticko.
Najviac ma potesilo ze radio v zaklade malo Konektor na USB a iPod ... Vlozil si a slo to :)

V Skode a VW zaplatis za radio s dotykovym ovladanim 35000Sk a USB to ani nevidelo.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ades napísal:ty si nejaky reziser alebo co? :)
inak ceed vyzera pekne, ale ked si predstavim, ze hned prvy kus zacal na dialnici horiet, nejako ma nelaka. auto to moze byt dobre a vsetko, ale uz to ma u mna nahnute :)
no boooze tak horelo testovacie auto :roll: volvo by si tiez nechcel lebo testovacie auto dali na total pri crashteste? :D pri testoch sa zvyknu veci vymknut z pod kontroly... robia to pre to aby sa to v prevadzke nestavalo. ;)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pokial viem, tak to nebol testovaci model, ale oficialne prvy, ktory vysiel z fabriky. ako mne je to jedno, azijske auta aj tak nemusim, ale ceed kvoli tomuto este trosicka viac :)

//mozno sa vam nakoniec podari ma presvedcit, aby som si nejaku vyskusal, ak bude prilezitost :)
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

z toho ze zhorela o mesiac neskor nova octavia v KE uz nikto nic nerobi a ta sa vyraba daleko dlhsie ako Ceed

a to auto co zhorelo na dialnici bolo z poslednej fazy testovacej vyroby

osobne mam velmi dobre skusenosti s Kia Ceed (ale vo verzii 1.6diesel)
nejakymarko
Addict
Addict

auris out kedze dnes rano o 7:00 bol k predaju jeden jediny auris pre cele slovesnko :(

nejake dalsie rady? este okrem ceedu co zvazit?
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Odporúčam Ceeda,má ho polovička rodiny a nesťažujú sa :) osobne som jazdil na 2.0 diesli :)

Inak my máme Rio Sporty (je to novší model) a zatiaľ ide bez chybičky (15000km) najazdenych a v servise bol 1x a to len na vymenu predného svetlometa (otec ho troška rozbil) :D inak už aj v našom modele bol USB port
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

tiež aj nám v garáži stojí staručká škodovečka, tak momentálne sa rozhodujeme nad kúpou nového auta. no chcel by som sa spýtať na názor ostatných. neskutočne ma zaujala ponuka nového modelu Citroen C4 (image). vo full výbave (okrem kože) za neskutočných 303 tis. (už po odpočte šrotovného). viac-menej to už vyzerá na isto no chcel by som sa spýtať na Váš názor čo vy na to. je to dobré auto? Shark NX ty si snáď jazdil už aj vo formule :), vidno, že si v tom značne zabehaný. mohol by si nahodiť aj svoj názor? čo auto obsahuje nájdete tu:

:arrow: Citroen C4 - špeciálna ponuka
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cokill »

Aj my rozmyslame nad novym autom.. ta C4 za tu cenu je krasna vec len ich nemaju.. a tak skoro asi mat ani nebudu.. mozno ich stiahnu z nemecka abo ceska ku nam ale zatial niesu.. my uvazujeme nad FORD FIESTA 1.4 TDCi Duratorq / 1 399 cm 3 .. od 10.3. maju celkom dobru akciu.. tu je cenik a vybava http://www.ford.sk//data/3-09/10-3//fiesta_0904.x.pdf ... a mali by ich mat tak za dva tri tyzne na predajnach.. co si myslite o tom forde??? je to dobra volba???
nejakymarko
Addict
Addict

jj treba to vyuzit cim skor. C4 je fajn, ale skor ako v oktobri vraj asi nebudu..a to uz bude srotovne minulostou :(
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Reli.C bohuzial Citroen som vobec nemal v rukach a ani som sa v nom neviezol.
Pocul som velmi vela plusov na podvozok a na celkovy komfort.
Pre mna jedina minusova skusenost je nizky ram dveri. Mam sice 201cm ale do C3 a C4 som mal problem v Predajni sadnut.

Ale opytam sa ti brachu ... On ma za sebou par testovacich jazd.

cokill mam skvele skusenosti s Fiestou ... Jediny minus je slabe odhlucnenie z dovodu velkosti. Ale ma pruzne motory, prakticky interier, jeden z najlepsich podvozkov.
Nemam jej co vytknut ... Svoju fiestu mam zo Septembra 2006 1.4TDCi v Plnej vybave. Doteraz ani jeden problem pritom uz som na nej najazdil 85000km. Je to male, lieta to jak drak a drzi jak prisavka.
Mam s nou skvele skusenosti a nedam na nu dopustit.
nejakymarko
Addict
Addict

co vravite na sestkovy golf vo verzii trendline + priplatkova vybava ako 4x el. okna, Climatronic, Multifunkčný palubný počítač "Plus" Rádio 8 repro vpredu a vzadu AUX-IN zásuvka, Výškovo nastaviteľné predné sedadlá.

Len sa rozhodujem ci 1.4 alebo 1.6 benzinak...
_JoKo_
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _JoKo_ »

chlapci, ak sa pytate, ze ake auto a co nan hovorite, bolo by dobre aj napisat, ze ako sa to auto bude vyuzivat. je rozdiel, ze ci to auto bude jazdit skoro stale v meste a mimo mesta ani nepachne, alebo auto bude jazdit prevazne mimo mesta niekolko desiatoktisic kilometrov rocne.

skolacik: skus sa pozriet aj na hyundai i30tku comfort. vo vybave uz ma aj digitalnu klimu a je zhruba o tisicku lacnejsia ako ceedka. hyundai ma zaruku 5rokov na cele auto bez obmedzenia kilometrov, ceedka ma 5rokov na cele auto a dalsie dva roky na pohonne ustrojenstvo, alebo 150 000km. tiez sa mi zdaju byt lepsie materialy v interieri v i30tke.
vw moc nemusim, v praci mame len skodovky a vw, ale akosi som ich kvalitu nepostrehol. nepises, ze ako sa to auto bude vyuzivat, ale 59kW je na take auto podla mna malo. ak sa s tym bude jazdit len po meste, tak moze byt.

ja osobne by som si z tychto troch aut vybral i30tku. ma celkom dobru ponuku motorov, vybava tiez moze byt a zaruka je tam tiez dobra. druha by bola ceedka {+/- to iste ako i30tka}, a posledny by bol u mna golf.

este by som sa pozrel na megane, tam maju celkom zaujimavu cenovu politiku.
Napísať odpoveď