v poslednej dobe mi N95 začala robiť napriek- pri zvuku nad 50% chrčí repro (mobil nebol obliaty) a vibrácie sú neskutočne silné. Ako by sa tieto problémy dali poriešiť? Samozrejme, k telefónu je záruka, ale nechcem ho hneď hádzať do opravy. Vďaka.
Problémy Nokia N95-1
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problémy Nokia N95-1
Zdravím,
v poslednej dobe mi N95 začala robiť napriek- pri zvuku nad 50% chrčí repro (mobil nebol obliaty) a vibrácie sú neskutočne silné. Ako by sa tieto problémy dali poriešiť? Samozrejme, k telefónu je záruka, ale nechcem ho hneď hádzať do opravy. Vďaka.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
este na EL71 mi robil pri zvysenej hlasitosti neplechu reproduktor kvoli tomu ze bol zasvineny ... (( brigadoval som cele leto v strojarskej firme a nachytalo sa na magnet neskutocne kvantum jemnych kovovych ihliciek )) ... vycistil som to a isiel pekne ... ale chyba moze byt kludne aj inde, toto by ale bola po mojej skusenosti prva vec co by som pozeral
...
// este ma napada ze na N95 niesu tie reproduktory ziadna vyhra, aspon u mna su strasne moc nachylne na kvalitu zvuku a druh hudby ... kludnu hudbu hraju pekne aj pri 128cke, ale jakmile je to nieco sviznejsie, nejaky hard rock a pod. tak sa 128 neda pocuvat
... a so stupajucou hlasitostou sa to iba zhorsuje ... 
// este ma napada ze na N95 niesu tie reproduktory ziadna vyhra, aspon u mna su strasne moc nachylne na kvalitu zvuku a druh hudby ... kludnu hudbu hraju pekne aj pri 128cke, ale jakmile je to nieco sviznejsie, nejaky hard rock a pod. tak sa 128 neda pocuvat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak vycistenie je strasne narocne a musi na to byt clovek raketovy inzinier, ale za 10Eciek mu posles dva nove ktore vymenit je lahoda ... nieco mi tu smrdi
...
... k cisteniu ... neviem ako je to v Nku, ale v EL som proste najvacsi bordel zotrel opatrne prec a potom som to cele prefukol vzduchom (( taky ten stlaceny vzduch "v sprayi" )) ...
... k cisteniu ... neviem ako je to v Nku, ale v EL som proste najvacsi bordel zotrel opatrne prec a potom som to cele prefukol vzduchom (( taky ten stlaceny vzduch "v sprayi" )) ...