caute, dnes ked som zapol pc tak sa mi nezobrazilo pozadie na ploche len cierna obrazovka, neslo ani zmenit tak isto mi nejak nezobrazuje miniatury v zlozkach.
a este mam problem s pingom, je strasne velky (150 - 200ms), hry su uplne nehratelne, strasne to laguje, neviete cim by to mohlo byt ?
len tak proste vecer som vypol (ked vsetko bolo ok) a rano zapol a bolo to v <>, a ten ping mi robi od kedy mam win 7, lenze zacalo to robi aj bratovi uz, neviem ci nemam nejaky virus alebo nieco pod., skenoval som cele pc a nic...tak neviem
Nebezi ti na pozadi nejaky proces ktory robi staly connect a tym vytvara vysoky ping? Moze to byt aj spominany virus...Skus pozriet v spravcovi vytazenie siete, ten graf aky priebeh ma, a skus pocheckovat vsetky procesy ktore na co sluzia a tie ktore nepotrebuje Windows skus vypnut...
nie mam ho aktivovany, inac ked nad tym rozmyslal tak som si instaloval spybot a on mi tam vyhadzoval nejake reklamy na ploche a potom vlastne mi zmizlo pozadie, inac siet bezi v pohode, proste aj ked stahujem max rychlost, len ping skace