problem s win7 + velky ping

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Luk1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

problem s win7 + velky ping

Príspevok od používateľa Luk1 »

caute, dnes ked som zapol pc tak sa mi nezobrazilo pozadie na ploche len cierna obrazovka, neslo ani zmenit tak isto mi nejak nezobrazuje miniatury v zlozkach.

a este mam problem s pingom, je strasne velky (150 - 200ms), hry su uplne nehratelne, strasne to laguje, neviete cim by to mohlo byt ?
Prílohy
mini
mini
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Hmm...to Ti urobilo iba tak z ničoho nič? Možno trochu blbé riešenie, ale neskúšal si obyčajný reštart? :)
Luk1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

len tak proste vecer som vypol (ked vsetko bolo ok) a rano zapol a bolo to v <>, a ten ping mi robi od kedy mam win 7, lenze zacalo to robi aj bratovi uz, neviem ci nemam nejaky virus alebo nieco pod., skenoval som cele pc a nic...tak neviem
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Nebezi ti na pozadi nejaky proces ktory robi staly connect a tym vytvara vysoky ping? Moze to byt aj spominany virus...Skus pozriet v spravcovi vytazenie siete, ten graf aky priebeh ma, a skus pocheckovat vsetky procesy ktore na co sluzia a tie ktore nepotrebuje Windows skus vypnut...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

a nevypisuje ti niekde ze si mas Win aktivovat? lebo cierne pozadie Win nastavuje ked nemas aktivovany Win
Luk1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

nie mam ho aktivovany, inac ked nad tym rozmyslal tak som si instaloval spybot a on mi tam vyhadzoval nejake reklamy na ploche a potom vlastne mi zmizlo pozadie, inac siet bezi v pohode, proste aj ked stahujem max rychlost, len ping skace
Napísať odpoveď