Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

toto forum už funguje nejaký ten rôčik, keby to bol dobrý nápad, zrealizoval by sa už dávno. Je ale hlúposť aby mohol zakladať témy iba admin/mod.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

fikotek napísal:ja sem jen dal navrh
fikotek napísal:Ja tady nedavam navrhy
V jednom prispevku a ake protirecenie..
K danemu napadu..Jasne, budem potrebovat pomoc, ked sa mi zdrbe nejakym sposobom PC a tak napisem adminovi. Pocuj zaloz temu nejde mi toto a hento.. :? Dava zmysel..
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

mne na tomto fóre strašne vadí to,že proste napíšem do nejakého topicu príspevok ktorý nieje OT,a niekto my dá zato zlú karmu
Napríklad "ktorý hudobný štýl neznášate",napísal som tam že všetko okrem rapu a pop a dostal som zato 10000 K-
ľudia čo sú tu sú fakt niektorý padnutý na hlavu :twisted:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

milionkrat diskutovane..karma neni o tom co je a co neni OT..skus si precitat temu o karme http://www.hojko.com/pripomienky-ku-karme-t56487.html

//autoeditácia príspevku ( 08 Mar 2009, 11:23 )
a este si to sam pytas:
21rOBO21 napísal:na 2pacove songy by tancoval podľa mňa BLADE lebo si myslí že 2pac je hip-hop :lol: :lol: a dajte my aj 10000000 K- zato,že sem píšem k veci na danú tému :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

http://www.hojko.com/akcia-neprejdete-t115250.html ??? :smt104 Co som zase porusil, ze si to zasluzilo zamknutie temy?
A je tam par prispevkov porusujucich pravidla....a vy nic....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Narazas zrejme na toto http://www.hojko.com/post1124864.html#1124864 , ten report som riesil ja a podla mna ten prispevok nie je za hranicou pravidiel.
Dalsi report bol na toto http://www.hojko.com/post1124878.html#1124878 s tym, ze ta vraj uraza a vyhraza sa, no ja som si tam nic take vazne nevsimol. (to, ze sa mu dostanes do ruk...to su internetove kecy) Za tymito rozhodnutiami si stojim, aj ked ta akoze vyhrazka by sa dala brat vseljako, no ja tomu neprikladam ziadnu dolezitost, ved vieme co vsetko tu uz qwerty narozpraval.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie, narazal som hlavne na to, preco je tema zamknuta, ked som nou nerobil ziadnu reklamu....nepropagoval som akciu....ved koli tomu som temu zalozil den pred akciou....len som sa pytal ci niekto ide....nic viac....to ze sa to tam zvrtlo trosku inym smerom nasralo aj mna, lebo to som nechcel....
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

Asi kvôli tomu, že podobných tém resp. to o čom sa tam diskutovalo už nájdeš v rubrike politika.
Len očkom kuknem do politiky a príspevkov čo padali v tvojej téme a vidím, že to spadalo do tém Ľudia proti rasizmu, Jozef Tiso a Slovensky štát a určite aj iné témy by sa našli. Proste si to mohol ,,vpichnúť" niekde tam.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Sorry, ale rad by som aby sa vyjadrilo vedenie....dik..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

naše vyjadrenie je asi takéto:
aswer napísal:Asi kvôli tomu, že podobných tém resp. to o čom sa tam diskutovalo už nájdeš v rubrike politika.
Len očkom kuknem do politiky a príspevkov čo padali v tvojej téme a vidím, že to spadalo do tém Ľudia proti rasizmu, Jozef Tiso a Slovensky štát a určite aj iné témy by sa našli. Proste si to mohol ,,vpichnúť" niekde tam.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Navrh - spravte niekoho kto je casto na fore modom a nech ma na starosti Bazar napr. Gangy ,... lebo ten spam co je v kazdej teme ohladom pravidiel je podla mna uz neunosny ,... a myslim ze s tymto nazorom niesom sam ,obycajny uzivatelia nemaju co zasierat topic prip. jeden post ale nie 10 o tom istom .... a premazavat a premazavat :)

/// Okej :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

RoQa napísal:Navrh - spravte niekoho kto je casto na fore modom a nech ma na starosti Bazar napr. Gangy ,... lebo ten spam co je v kazdej teme ohladom pravidiel je podla mna uz neunosny ,... a myslim ze s tymto nazorom niesom sam ,obycajny uzivatelia nemaju co zasierat topic prip. jeden post ale nie 10 o tom istom .... a premazavat a premazavat :)
Ked narazis na OT, oznam ho cez report- najblizsie pritomny mod to uz posudi a da do poriadku. Ked je toho viac, uplne postaci, ked oznacis prvy OT post v danej teme a do popisu das upozornenie na tie nasledujuce.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne tak, prave pred chvilou som premazal jednu reportnutu temu, ostal tam iba prvy prispevok :D
Treba reportovat, vase hadanie v teme nicomu nepomoze, jeden report toho vyriesi omnoho viac.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Mne tu na fore trocha chyba tlacitko home, ktorym by som sa vzdy dostal na hlavne menu fora....
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

klikni na logo
cumel30
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cumel30 »

Je tu málo smajloch. :P
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

smajloch je akurát
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ze niektori "clenovia" urobia temu niektori sa tam snazia dat svoj nazor or skusenost a dany autor to ma v pazi a nevyjadruje sa k teme resp nepise do nej :x
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

lollo napísal:ze niektori "clenovia" urobia temu niektori sa tam snazia dat svoj nazor or skusenost a dany autor to ma v pazi a nevyjadruje sa k teme resp nepise do nej :x
No a co?? Tak ta tema treba pomuze nekomu jinemu :) Ta tema neni jen pro autora.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

fikotek napísal:No a co?? Tak ta tema treba pomuze nekomu jinemu :) Ta tema neni jen pro autora.
Mno hej ale tak potom na aku onu to dany uzivatel zakladal to mi nejde do hlavy.Lebo sa snazis pomoct a cakas ako to dopadne a ono to skonci tak :) to ma odradza potom pisat

a ked si tu temu zalozim tak sa o nu staram resp venujem sa jej

//za dobro nikdy dobro necakaj
Napísať odpoveď