To ide vekom...Key5ers0ze napísal:potom som si uvedomil, ze je to asi taka hanba ako kupovat zubnu pastu, ci toaletny papier
Čo vám vadí na fore?
Dobrý deň,
toto fórum sme si vybrali preto, lebo sem chodí veľa pc maniakov, technických ľudí a práve títo ľudia majú zvyčajne radšej pohodlný nákup cez internet a hanbia sa viac. Na druhej strane veľa ľudí, ktorí sem chodia trávia viac času pri pc ako pri sexe
Za škúšku však nič nedáme
Na banneroch pracuje náš grafik, toto je prvá verzia banneru, ktorá na tieto účely stačí. Onedlho nás uvidíte aj na portáloch ako pokec.sk, birdz.sk kde už samozrejme všetky bannery budú maximálne profesionálne.
Zabrániť nechcenému tehotenstvu alebo pohl. chorobám podľa nás nie je nič zlé. Negatívný názor na našu reklamu na internete sme naozaj nečakali, offline reklama je samozrejme niečo iné(Možno niektorí z vás vedia, prečo sú zakázané billboardy a tv reklamy na kondómy- okrem odvážnej firmy Bix a onedlho aj nás- útok cirkvi proti používaniu ochrany pri sexe a porušeniu biblie)
Okrem toho ako píše pán vyššie, pre mladých je často hanba nakupovať kondómy a hlavne ak sú z dedín, kde sa pozná každý s každým je to takmer neprípustné.
To však nie je náš jediný cieľ- pre tých, ktorí sa nehanbia, ponúkame pohodlný nákup a najlepší výber kondómov na celom Slovensku.
Veľa pekných chvíľ,
http://www.kondomshop.sk
toto fórum sme si vybrali preto, lebo sem chodí veľa pc maniakov, technických ľudí a práve títo ľudia majú zvyčajne radšej pohodlný nákup cez internet a hanbia sa viac. Na druhej strane veľa ľudí, ktorí sem chodia trávia viac času pri pc ako pri sexe
Za škúšku však nič nedáme
Na banneroch pracuje náš grafik, toto je prvá verzia banneru, ktorá na tieto účely stačí. Onedlho nás uvidíte aj na portáloch ako pokec.sk, birdz.sk kde už samozrejme všetky bannery budú maximálne profesionálne.
Zabrániť nechcenému tehotenstvu alebo pohl. chorobám podľa nás nie je nič zlé. Negatívný názor na našu reklamu na internete sme naozaj nečakali, offline reklama je samozrejme niečo iné(Možno niektorí z vás vedia, prečo sú zakázané billboardy a tv reklamy na kondómy- okrem odvážnej firmy Bix a onedlho aj nás- útok cirkvi proti používaniu ochrany pri sexe a porušeniu biblie)
Okrem toho ako píše pán vyššie, pre mladých je často hanba nakupovať kondómy a hlavne ak sú z dedín, kde sa pozná každý s každým je to takmer neprípustné.
To však nie je náš jediný cieľ- pre tých, ktorí sa nehanbia, ponúkame pohodlný nákup a najlepší výber kondómov na celom Slovensku.
Veľa pekných chvíľ,
http://www.kondomshop.sk
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
GIGABYTE
King
Mne to absolútne nevadí, ale prihlásim sa a pozerám čo to je.. Proste reklamy neregistrujem ale táto mi strašne vrazila do očí.. Ako som povedal, je mi to absolútne jedno, aj to na niečo slúži.. Pokec ako aj ICQ mám absolútne na háku.. Chodím tam ak potrebujem niečo od človeka čo tam je regnutý, alebo ak potrebuje on niečo odomňa. Už som to povedal Bol to len prvý dojem.audiotrack napísal:reklamu nemáte čo riešiť. Ak vás nezaujala, tak si nevšímajte. Zaujímave že adminom pokecu nepíšete prečo si tam dali takú a takú reklamu, ani na iných forach sa tieto veci v pripomienkach nerozoberajú.
//t0m4s3 vieš čo ukludni sa a rieš komplex niekde inde, táto téma je tu nato aby ľudia písali čo sa im na fóre nepáči a nie nato aby si tu do každého skákal a buzeroval, nato niesom zase zvedavý ja ! Myslím, že je na hojkovi či banner uverejní alebo nie, ja sa mu do toho nestarám. Povedal som iba názor, mám nato právo ako aj ty a zato sa do teba neobúvam a neurážam, mne je absolútne jedno čo si o tom ty myslíš.. Uvedom si o čom tu vlastne hovoríš, píšem sem čo mi leží na srdci a kde prosím ťa ? Vieš ja som sa na tebe iba jemne pousmial a idem ďalej, ale zato ty z toho budeš mať ešte asi traumu.. Prepáč
A ďalej nemá zmysel sa vyjadrovať, každý si pomyslí svoje.
Inak Mateq ďakujem za tip k+
Mali by sa, ale ide o to, ci si ich nejaky moderator vsimne
Ak si to nevsimneme vcas a zaroven pocas toho casoveho useku pribudnu nejake prispevky v teme venovanej radam pri kupe zostavy, tak sa tie temy nedaju rozumne spojit, pretoze by tam vznikol strasny bordel. Preto je dolezite, aby ste to reportovali.
-
hojko
Site Admin
begbeee: Ked to hodis do casti Ostatne, tak sa to zamne tiez. A ak nie, tak prosim tych, ktori takyto prispevok najdu, aby ho oznamili. Bazar ma svoje pravidla, je urceny pre PC, mobily ci elektroniku. Ak chces predavat pneumatiky na auta, siltovky, kozmetiku, koberce ci cokolady, tak si najdi bazar, ktory to toleruje, je ich na internete dostatok.
No o tom som hovoril, potom sú ostatné veci rozhádzané všelikde inde. Je to len formálna záležitosť otvoriť to aj pre iné veci.Filipito napísal:nemohla by sa poradna pre kupu spravit tak aby som sa tam mohol napriklad spytat aku kosacku odporucaju a podobne veci? nie cisto len pre pc a elektroniku ?
Debilných tém je tu aj tak dosť, nejaké nové by sme snáď prežili

Ak kupuješ elektrickú nevidím problém ani v súčasnostiFilipito napísal:nemohla by sa poradna pre kupu spravit tak aby som sa tam mohol napriklad spytat aku kosacku odporucaju a podobne veci?